YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Başarılar dilerim sıkı bir hazırlık olmuş

Gecen hafta 87.500
Bu hafta 88.700

biz toparlarız canım bu hafta

Hoşgeldim canım. Çok şükür iyi. 3 ay bitti. sen nasilsin
Oyyy maşallah bende iyiyim canım evde yuvarlanıp gidiyoruz işte can sıkıntısı çalıştığım zaman iyide sokağa çıkma ve tatil günlerimde patlıyorum sanırım sıkıntıdan

İyi akşamlar kızlar gec oldu biraz ama güncel kilom 56.4 verenleri tebrik ederim veremeyenler üzülmezsin öyle böyle yola devam canlar
Tebrik ederim canım azmine hayran kaldım. Çok harika bir iş çıkardın. İnşallah bizde yol alırız bir ileri iki geri bıktık valla.

Herkese selam,

Yeni başlangıç konusunu görünce, kilo ile ilgili bi şey olduğunu tahmin edip dalıverdim konuya :)

Ben 5 yıl önce emzirme dönemi sonrasında nasıl olduysa bir heves diyete başladım. 11 kg verdim.sonra zamanla eski is alışkanlıklarıma döndüm. 5 yıl içinde 6 kg geri aldım.
Birçok kez kg vermeye tekrar başladım ama bir türlü devamını getiremedim. sabah başlıyorum akşam abur cubur. sabah başlıyorum akşam abur cubur.
konulmuş bir teşhis yok ama insülin direncim olduğunu düşünüyorum.
hiç doymuyorum, tatlı bağımlılığım had safhada, zor kilo veriyorum. hipotiroidim de var. polikistikoverim de var.
saymakla bitmez

velhasıl-ı kelam yeni başlangıçlarım hep var da sonrası gelmiyor. akşamları canım bir şeyler çekiyor dayanamayıp yiyorum
bugünkü kilom: 71 kg
devam ettirebilirsem sağlıklı beslenmemi güncel kilomu da yazarım.

merhaba kızlar 1 haziranda başladım 59,9 kiloydum ve her c.tesi tartı günüm 56.1 çıktım 13 günde 3.800 verdim aynı hırsla devam sizde durumlar nasıl:)

Eveeeet nerde kalmıştık:)) bu basligin mudavinlerindendim ancak hamile kalınca bıraktım. Hamilelikte de kilo aldım ve sonra tartılmadım.kilomu merak etmiyorum. Amacım eski kıyafetlerime girebilmek. Dolayısıyla yeniden başlıyorum emzirdigim için sıkı diyet yapamam ama sağlıklı beslenerek verebiilirim:) var mi eskilerden devam edenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…