Güncel kilom 81,25+dayım
selamlar :)
ben de azar azar kilo alıp veren biri olarak birkaç sebepten diyet + spora ciddi olarak başlamaya karar verdim. bir de 4 aydır askerde olan ve bu süreçte 20 küsur kilo vermiş bir erkek arkadaşım var, biraz da onu şok etmek istiyorum.
diyet ve spor konusunda uzaktan ilgilenecek bir hocayla anlaştım, bugün spor için gerekli malzemelerin siparişini verdim. güncel kilom 81.5-82 arası. çokta gözüm yok 2 ayda 70-72 olsam cillop olurdu.
herkese de kendi diyetince başarılar dilerim
Hoşgeldim canım. Çok şükür iyi. 3 ay bitti.Hoşgeldin tatlımbebiş nasıl
Toparlarsın canım bu haftaGecen hafta 87.500
Bu hafta 88.700
Gecen hafta 87.500
Bu hafta 88.700
Oyyy maşallahHoşgeldim canım. Çok şükür iyi. 3 ay bitti.sen nasilsin
Tebrik ederim canım azmine hayran kaldım. Çok harika bir iş çıkardın. İnşallah bizde yol alırız bir ileri iki geri bıktık valla.İyi akşamlar kızlar gec oldu biraz ama güncel kilom 56.4 verenleri tebrik ederim veremeyenler üzülmezsin öyle böyle yola devam canlar
merhaba benide aranıza alır mısınız kızlar bende ayın 1.de başladım diyete:)
Hoşgeldin canımmerhaba benide aranıza alır mısınız kızlar bende ayın 1.de başladım diyete:)
Neredeyse aynı kilodayız canım bende 6 ları görmek istiyorum bir an önceSelam kızlar güncel kilom 80,20 yine göremedim 7 leri haftaya inşallah
Ayyy maşaAllah istikrar bu haftaya kesinlikle görmeni dilerimSelam kızlar güncel kilom 80,20 yine göremedim 7 leri haftaya inşallah
Ne kadar incesinİyi akşamlar kızlar gec oldu biraz ama güncel kilom 56.4 verenleri tebrik ederim veremeyenler üzülmezsin öyle böyle yola devam canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?