- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Hoşgeldin canımSüpersin canim. 1600 kalmış 79.9 a
Ben biraz fazla mesgulum. Ondan gelemedim. hedefime ulasincaya kadar buradayim. Tek kalsamda buradayim yani. En azindan benim burayi birakacagimi düşünmeumarım sende birakmazsin
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım☺☺Seni gördüğüme çok sevindim inanki herkes gitti sandım çok üzülmüştüm şu an keyfim yerine geldi
Hoşbuldum canım
Üzülme ben demir attım buraya
Mochachocolate yazmiyor
Bayramınız mübarek olsun kızlar
Buradayım canım sorun yok ama yoğunluktan pek giremiyorum bu aralar girdiğim yazamasan çıkıyorum k.bakmayın kızlar
Saol canım senin herkesin bayramı mübarek olsunBayramınız mübarek olsun kızlar
Sağol Seni gördüğüme çok sevindim canimSaol canım senin herkesin bayramı mübarek olsun
Yok canım olur mu öyle şey niye küseyim vakitsizlikten benimkisiSağol Seni gördüğüme çok sevindim canim
Küsüp bu grubu bıraktın diye düşünmüştüm
İyı günler diyeyim bende bari kızlar bende çok sevindim sizin bırakmadığınıza
Iyi günler canim olsun baya zayifladin tadini cikara cikaraİyı günler herkese kızlar cuma gününden beri aynıyım kilom 56.7 nedense hiç degişmiyor cumadan salıya hayırlısı artık
87.500
-400
İyı günler herkese kızlar cuma gününden beri aynıyım kilom 56.7 nedense hiç degişmiyor cumadan salıya hayırlısı artık
Valla öyle geç oldu biraz ama sağlam olduIyi günler canim olsun baya zayifladin tadini cikara cikara
Aynen canım yavaş yavaş gidiyoz bir yerlereharikasın canım benimherbalife devamı nasıl gidiyor
canım maşallah sana çok güzel kilolar verdin zaten biraz duraksama olurendişelenme sen süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?