- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
As canım hoşgeldin olsun bakalım yeniden başlayalım o zaman başarırlarKızlarrr selam bende geri döndüm ama yuvarlanarak döndümbaya bir kilo aldım. Bismillah deyip yeniden başlıyorum. Şuan kilom 77.500
bi süredir kullanmıyorum canımharikasın canım benimherbalife devamı nasıl gidiyor
canım maşallah sana çok güzel kilolar verdin zaten biraz duraksama olurendişelenme sen süpersin
en iyisi bu canım fazla kilom olmasına rağmen bende bu şekilde vermeyi tercih ederimValla öyle geç oldu biraz ama sağlam oldu
aramıza hoşgeldin canımKızlarrr selam bende geri döndüm ama yuvarlanarak döndümbaya bir kilo aldım. Bismillah deyip yeniden başlıyorum. Şuan kilom 77.500
Sağol güzelim Allah razı olsun. Sende başardın ne güzel helal olsun sanaAs canım hoşgeldin olsun bakalım yeniden başlayalım o zaman başarırlar
Hoşbuldum canım benim sağol. Çok aldım çoook alırken kolay alınıyor ama burayı bıraktığım için aldım eminim bundan
Hoşgeldin canımKızlarrr selam bende geri döndüm ama yuvarlanarak döndümbaya bir kilo aldım. Bismillah deyip yeniden başlıyorum. Şuan kilom 77.500
Hoşbuldum canım kürkçü dükkanınaHoşgeldin canım
Teşekkür ederim canım benim⚘⚘Sağol güzelim Allah razı olsun. Sende başardın ne güzel helal olsun sana
Hiç sorma malesef aldık mı kolay alıyoz zor veriyoruzHoşbuldum canım benim sağol. Çok aldım çoook alırken kolay alınıyor ama burayı bıraktığım için aldım eminim bundan
Evet yaş ilerledikçe daha da zor oluyorHiç sorma malesef aldık mı kolay alıyoz zor veriyoruz
Hoşgeldin canımHerkese merhaba. :) sokaga cikma yasagi, bayram falan derken ben biraz bosladim burayi. Ama geri döndüm. Yarin kilo bildirimimi yapicam. Herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?