Hahahha tamam vaay yağ faktorü ;(Tartıştıktan sonra yazmışım. Tartildıktan sonra yazacakkenkarbonhidratlar zararlı değil se işte hem yağlı hem karbonhidratlı yediğinde zararlı. Yoksa bulgur pilavı falan yiyin ölçülü olduktan sonra sorun yok
Basit karbonhidrat ve cok yagli inan cesaret edemezdim ve 1 taneyle duramazdim. Ayrica moralim bozulurdu yarin kontrol :)Yaa( keşke birini yeseydin. Başka ekmek yemezdin gün içinde. Onemli olan dengelemek...Ben çekirdek yedim bugün. Ama almam gerekn kaloriyi aşmadığım için kilo almam onu yedim diye....gerçi diyet listesi vardir illaki ama ordan biseyler çıkarabilirdin belki
Rica ederim canim. Az karabiber zencefilde atabilirsin. Aslinda aklima gelmiyor cok cesit var. Arastirip en keyifle icilebilecekleri yapTarcınlı su limonlu su falan yapiyom elmalı kekik suyu falanda deneyecem saol canım önerilerin için
hangi hareketler benim de alt bölge incelmesi lazımYa benim ust bolgem yeterince ince baya ince :) onun icin mekik falan cekmiyorum. Ama son 1 2 haftadir her gun 60 squat 100 bacak indir kaldir yapiyorum bir de birkac hareket daha resmen toplanmaya basladi pantolonim basenden sıkıuordu su an cok normal oluyor
Squathangi hareketler benim de alt bölge incelmesi lazım
Tarti saliydi.ben de sabah tatrtilicamKizlar tartı günleri ne zamandı bugünmüydü sabah 66.2 kiloydum cumartesiden beri 100 gram anca cabuk veremedigim icin benim icin normal yinede daha cok hareket etsem daha iyi olacak
Saol canım kizlar yazmış acaba dedim bugünmüydü diye yarin tartılıp yine yazarimTarti saliydi.ben de sabah tatrtilicam
Kafa karişikliğina sebep oldum sanırım ben yeni katıldım ya tam kilomu bilmiyordum o yuzden tartılıp yazdım başlangıc kilo içinKizlar tartı günleri ne zamandı bugünmüydü sabah 66.2 kiloydum cumartesiden beri 100 gram anca cabuk veremedigim icin benim icin normal yinede daha cok hareket etsem daha iyi olacak
Çok iyi neredeyse 3 kilo ben 3 kilo falan verince baya bi rahatlama hissediyorumkizlar diyetisyenden geldim.
ben diyetisyendeki hesabima göre 9 günde 2.900 vermişim 89.2
1800 yağdan
500 gram kastan cunku ara ogunleri atladim. Kahvaltilarida atladim.
Geriside vucut sivilarindan. Ödem sıfır. En normal sinirdayim.
yarin evdeki baskulume göre yazacam buraya. yazicam ama diyetisyene de burayada 20 aralikta basladim. Bu sabah 90.400 düm yani evdeki hesapta da 9 günde 2600 gitmis :)
Evet baya rahatladim canim.Çok iyi neredeyse 3 kilo ben 3 kilo falan verince baya bi rahatlama hissediyorum
Ne güzel vermişsin canımkizlar diyetisyenden geldim.
1800 yağdan
yarin evdeki baskulume göre yazacam buraya. yazicam ama diyetisyene de burayada 20 aralikta basladim. Bu sabah 90.400 düm yani evdeki hesapta da 9 günde 2600 gitmis :)
Yok estagfurullah iyi yaptın canım istersen hergün yaz ben unuttunmu acaba diye ondan sordumKafa karişikliğina sebep oldum sanırım ben yeni katıldım ya tam kilomu bilmiyordum o yuzden tartılıp yazdım başlangıc kilo için
E süpermiş buu. Tebrik ederim :))) yağdan vermek zordur. Zoru başarmışsın.kizlar diyetisyenden geldim.
1800 yağdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?