YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Hahahha tamam vaay yağ faktorü ;(

Basit karbonhidrat ve cok yagli inan cesaret edemezdim ve 1 taneyle duramazdim. Ayrica moralim bozulurdu yarin kontrol :)

hangi hareketler benim de alt bölge incelmesi lazım

Tünaydın kızlar bugün biraz gec kalktım
Sabah uyaninca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltıc 12.30
10 tane zeytin
2 kaşık sucuk koydum (gramıni falan bilmiyorum normal bir şekilde doğradım iki kaşık tabağıma koydum kendi yağıyla pişti)
1 kivi
1 mandalina
Maydanoz
4 tane ıspanak koydum (demir eksikliği için)
6 tane fıstık 3 tane ceviz
Bir dilim pastırma
Yeşilçay

Kizlar tartı günleri ne zamandı bugünmüydü sabah 66.2 kiloydum cumartesiden beri 100 gram anca cabuk veremedigim icin benim icin normal yinede daha cok hareket etsem daha iyi olacak

kizlar diyetisyenden geldim.
ben diyetisyendeki hesabima göre 9 günde 2.900 vermişim 89.2
1800 yağdan
500 gram kastan cunku ara ogunleri atladim. Kahvaltilarida atladim.
Geriside vucut sivilarindan. Ödem sıfır. En normal sinirdayim.

yarin evdeki baskulume göre yazacam buraya. yazicam ama diyetisyene de burayada 20 aralikta basladim. Bu sabah 90.400 düm yani evdeki hesapta da 9 günde 2600 gitmis :)

Diyetisyenimden sekerli ginsengli kahve için izin istedim izin vermedi. Yerine ginsengli kahvemden daha etkili olan sibirya ginsengi önerdi. Bu multivitamini her sabah 1 tane alicam. Oglenden sonra icme sabaha kadar uyuyamazsin dedi. Benim kahvede aksam icince uyutmuyordu. Bu daha etkili yarin icin sabirsizlaniyorum. Kahvelerimden daha ucuz. 20 kahve 60 tl idi. Bu 60 tabletlik multivitamin ise 75 tl. Buna ihtiyacim var cunku ders calisirken konsantrem iyi degil. Bu konuda bu ginseng süper.

Ol
Kizlar tartı günleri ne zamandı bugünmüydü sabah 66.2 kiloydum cumartesiden beri 100 gram anca cabuk veremedigim icin benim icin normal yinede daha cok hareket etsem daha iyi olacak
Kafa karişikliğina sebep oldum sanırım ben yeni katıldım ya tam kilomu bilmiyordum o yuzden tartılıp yazdım başlangıc kilo için

Çok iyi neredeyse 3 kilo ben 3 kilo falan verince baya bi rahatlama hissediyorum

Çok iyi neredeyse 3 kilo ben 3 kilo falan verince baya bi rahatlama hissediyorum
Evet baya rahatladim canim.
Montumun 2 dugme kapanmiyordu kasıyordu. Icine cok ince giyinebiliyrdum.
Bugun daha kalin giyebildim ve mont rahatlikla kapandi kollarimida rahat hareket ettirebildim :)

Ne güzel vermişsin canım

Iyi akşamlar kızlar
Akşam 18:30
1,5 kepçe tarhana çorbası
1 tane kabağı soyacakla ince ince soyup soteleyip yoğurtladım
Bir kase sirkeli yeşil salata
Turp

E süpermiş buu. Tebrik ederim :))) yağdan vermek zordur. Zoru başarmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…