YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Evet etkileri oldugunu söyleyenler oluyor ama yakinda b12 ler biter d biter birakma sabret. Diyetisynm bana da b12 d ve kan ilaci yazdi. Almayi unuttum esime diyimde simdi alsin. Mecbur icecez eksiklik var.
Aynn canım aman almayi unutma vitaminler düşünce halsizlikten yaşayan ölü gibi geziniyor insan kilo vermeyide zorlaştırıyormuş doktor öyle demişti

Evet bak mesaji almissin
57 ne guzel bi rakam demi
Boyun kac canim.
900 gram vermissin. Cok iyi. Benden sonra sen varsin. Adim adim geliyorum
170 boyum ama 29 yasındayım hatta 30 drsekte olur iki coxuk annesiyim bebegım 16 aylık ama önceden bu kiloda daha sıkı duruyordum tipim kaydı suan bemıöde insülin direncim var gecen yıl bakıldı ilaç kullanma sevıyısende olabilirsin dahili uzmanıula görüş dedı ama hıc oan sıra gelmedi cocuklarla kilo vermeme engel olacak mı bakalım

Ya ne güzel gencecik 2 çocuk annesi. Masallah.Ben de çocuk düşündüğüm için zayiflamistim. Henüz olmuyor ama hani olursa diye zayıf kalmaya calisiyorum

Bende 30 a gecen ay girdim. Boy 164. Insulinim 25.91 cikti . Normal degerler 2.6 - 24.9
Benim yüksek ama aşırı değil heralde. Kiloya bagli yorumunda bulundu diyetisyen. Senin kilon cok degil genlerden mi acaba. Bence de bi dahiliyeye gorun kendini ihmal etme. Hem degerlerini ogrenmek seni zayiflamak icin daha da motive edebilir.

Ay etiket yapamadim :)
Gogus 85
Bel 65
Basen 98
göğüs haric olculer hemen hemen ayni valla :)
Kizlar ben ölcülerimi yazayimda görün 91 kilolarda 2 ay kadar önce ölçmüstüm.
Kol 38
Bel 92
Göbek 118
Üst bacak 73
Sağ alt bacak 40.5
Sol alt bacak 42
Basen 113.5

Alt bacak dengesizligi insulindende olabiliyrmus. Umarim aradaki fark kapanir

Ya ne güzel gencecik 2 çocuk annesi. Masallah.Ben de çocuk düşündüğüm için zayiflamistim. Henüz olmuyor ama hani olursa diye zayıf kalmaya calisiyorum
Gayet mantıklı bende oğlumda oyle yapmak istedim ama ilk aydan hop hamile kaldım ama dikkatli ilerledim 9 kilo aldım toplamda istediğin zamanda saglıklı güzel bir evlat nasip eder Rabbım m inşallah

Malesef genetik annem genc yaşta diyabet oldu insülin kullanıyor yarıyıl tatili olsun bende baktırmak istiyorum evet bel çevresi inceldikçe değer düşüyormuş bana da öyle anlattı doktor

Malesef genetik annem genc yaşta diyabet oldu insülin kullanıyor yarıyıl tatili olsun bende baktırmak istiyorum evet bel çevresi inceldikçe değer düşüyormuş bana da öyle anlattı doktor
Ilkkez duydum. Benim en ince yerim belimdir. Yapisal olarak ince. Gidersen degerlerini paylas bizimle.

Ya ustum cok ince kaliyor iste altima gore. Bide boyumda kisa ya basen olunca hepten bacak boyunu kesiyo uzuluyorum
benimde oyle yaa .. basen toto masallahi var. ust bacagin en kalin yeri kac cm senin
ah canim benim yine iyisin ben 73 kg iken kalcam 107 cmdi sen dusun. sen hele bi zayifla cok güzel olacak olculerin bel kalinligi var sanirim insulim direncinden

benimde oyle yaa .. basen toto masallahi var. ust bacagin en kalin yeri kac cm senin

ah canim benim yine iyisin ben 73 kg iken kalcam 107 cmdi sen dusun. sen hele bi zayifla cok güzel olacak olculerin bel kalinligi var sanirim insulim direncinden
Sagol canim inşaAllah. Belim ince bu kiloyla komik duruyo hatta. Ama zayifken imrenilen bir belim vardi
Kilomi her yerden aliyorum. Ama tabi gobek goze carpiyo kendini saklayamiyor. 1 ay kadar sonra yine ölcer yazarim

Akşam yemeğinde 6 bucukta
Sadece 160 gram ton baligi 2 dilim ekmek ve 1 bardak ayran ictim. Salata malzemem yoktu.
Saat 10 da 1 bardak süt ictim.

Sabahtaki ölçume gore sadece 100 gram artiyim buda demek oluyorki yarin en azindan 200 300 gram yine eksi olurum :)

54 cm civari yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…