YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Sagol canim inşaAllah. Belim ince bu kiloyla komik duruyo hatta. Ama zayifken imrenilen bir belim vardi
Kilomi her yerden aliyorum. Ama tabi gobek goze carpiyo kendini saklayamiyor. 1 ay kadar sonra yine ölcer yazarim
Bence de vucudunuz bicimli kilo verince insallah daha da guzel olur. Ben 65 kiloyken basenlerim 115 falandi aypare ackerman le benziyor gercekten vucut tipimiz

Bence de vucudunuz bicimli kilo verince insallah daha da guzel olur. Ben 65 kiloyken basenlerim 115 falandi aypare ackerman le benziyor gercekten vucut tipimiz
tesekkur ederim inşaAllah gece gece mutlu oldum
90 larda olduguma sasiriyorlar esit aldigim icin hep 80 civarinda rakamlar soyluyorlar. Gercekten basenleriniz 65 kiloya gore cok. Benim arkadaslarimda genelde basenden sorunlu.

tesekkur ederim inşaAllah gece gece mutlu oldum
90 larda olduguma sasiriyorlar esit aldigim icin hep 80 civarinda rakamlar soyluyorlar. Gercekten basenleriniz 65 kiloya gore cok. Benim arkadaslarimda genelde basenden sorunlu.
senin boyun kac canım

Herkese gunaydin hepinizin 2020 yilinin seker tadinda gecmesini temenni ederim. dun aksam yediklerimo yazmadim. Aslinda aksama kadar her sey yolundaydi ama sonuncta yilbasi hep olmuyor

Herkese gunaydin hepinizin 2020 yilinin seker tadinda gecmesini temenni ederim. dun aksam yediklerimo yazmadim. Aslinda aksama kadar her sey yolundaydi ama sonuncta yilbasi hep olmuyor
Günaydin amin hepimizin guzel gecsin inşaAllah.
Ben yilbasina özel hic birsey yemem. Bu bana avantaj oldu Napin edin o kalorileri yakin kizlar

Kilo almışım beni listeden silebilir misin
Zor geldi kilo vermek
Kolay gelsin herkese

Sabah uyaninca
Limonlu ılık su
Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta bir kaşık tereyagı baharat döktüm üzerine
10 zeytin
K.k peynir
2 dilim elma
2 portakal
Marul
5 tane ceviz

Sabah uyaninca
Limonlu ılık su
Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta bir kaşık tereyagı baharat döktüm üzerine
10 zeytin
K.k peynir
2 dilim elma
2 portakal
Marul
5 tane ceviz
Güzel ama ögün icinde insulin direnci oluşmamasina dikkat .
Limonun sekeri portakalin ve elmanin sekeri bu ogune kilo aldirici etki yapar. Limonu az sık derim. 5 cevizde orta boysa 150 kalori. 2 ceviz yeterli. Aksam 3 4 arasi ara ogunde 2 ceviz daha yiyebilirsin. Kusura bakma boyle dan dan atlarsam. Fikrimce yorumladm :)

Ay olur mu ne kusuru bilmedigim onca şey var ki buradan ögreniyorum fikir ediniyorum ne demişler fikirler paylaştıkça çoğalır dediklerinize dikkat edecem teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…