Bence de vucudunuz bicimli kilo verince insallah daha da guzel olur. Ben 65 kiloyken basenlerim 115 falandiSagol canim inşaAllah. Belim ince bu kiloyla komik duruyo hatta. Ama zayifken imrenilen bir belim vardi
Kilomi her yerden aliyorum. Ama tabi gobek goze carpiyo kendini saklayamiyor. 1 ay kadar sonra yine ölcer yazarim
tesekkur ederim inşaAllah gece gece mutlu oldumBence de vucudunuz bicimli kilo verince insallah daha da guzel olur. Ben 65 kiloyken basenlerim 115 falandiaypare ackerman le benziyor gercekten vucut tipimiz
aynen canım, baseni eritmek lazım önce. senle spora baslayalim düzenli hareketler birbirimizi motive edelimBence de vucudunuz bicimli kilo verince insallah daha da guzel olur. Ben 65 kiloyken basenlerim 115 falandiaypare ackerman le benziyor gercekten vucut tipimiz
senin boyun kac canımtesekkur ederim inşaAllah gece gece mutlu oldum
90 larda olduguma sasiriyorlar esit aldigim icin hep 80 civarinda rakamlar soyluyorlar. Gercekten basenleriniz 65 kiloya gore cok. Benim arkadaslarimda genelde basenden sorunlu.
164 ortasenin boyun kac canım
Bence orda da 92 93 gorunmuyorsunuz ya92 93 kilodaki halimi gecici olarak ilk mesaja koydum bakabirisnz
Tabiii olur ya cok iyi olur hattaaynen canım, baseni eritmek lazım önce. senle spora baslayalim düzenli hareketler birbirimizi motive edelim
Günaydin amin hepimizin guzel gecsin inşaAllah.Herkese gunaydin hepinizin 2020 yilinin seker tadinda gecmesini temenni ederim.dun aksam yediklerimo yazmadim. Aslinda aksama kadar her sey yolundaydi ama sonuncta yilbasi hep olmuyor
Kilo almışım beni listeden silebilir misin-Kilo bildirimleri salı günüdür
-Her hafta eksi olanlar yıldızları toplar
-yeni üye kabul edilir
-düzenli bildirim yapmayanları silerim
-istediğim kiloya inene kadar tabloyu aktif tutacam
kişi bilglri
ilk kg
24 arlk
31 arlk
7 ock
14 ock
21 ock
28 ock
4 şbt
11 şbt
18 şbt
25 şbt
3 mrt
10 mrt
17 mrt
24 mrt
31 mrt
7 nisn
14 nisn
milkk 71.0 M mochachocolate 2☆ 70.0 66.8☆
-1.00066.2☆
-0.600deniz diyette 1☆ 70.6 70.5☆
-0.100@Sudem_mmm 66.5 sbeden 2☆ 93.0 91.6☆
-140090.5☆
-1100armin83 56.0 54.6 @Diloslara 60.8 B Burcak41 1☆ 54.2 54.2
-0.00053.4☆
-0.800aypare ackerman 62.1 61.2 @Melek1450 76.3 75.4
Haber verme inceliginde bulundugun için tesekkur ederim. Bol şans kendine iyi bakKilo almışım beni listeden silebilir misin
Zor geldi kilo vermek
Kolay gelsin herkese
Rica ederim sen d sağol. İyi şanslarHaber verme inceliginde bulundugun için tesekkur ederim. Bol şans kendine iyi bak
Güzel ama ögün icinde insulin direnci oluşmamasina dikkat .Sabah uyaninca
Limonlu ılık su
Kahvaltı
2 adet haşlanmış yumurta bir kaşık tereyagı baharat döktüm üzerine
10 zeytin
K.k peynir
2 dilim elma
2 portakal
Marul
5 tane ceviz
Ay olur mu ne kusuru bilmedigim onca şey var ki buradan ögreniyorum fikir ediniyorum ne demişler fikirler paylaştıkça çoğalır dediklerinize dikkat edecem teşekkür ederim canımGüzel ama ögün icinde insulin direnci oluşmamasina dikkat .
Limonun sekeri portakalin ve elmanin sekeri bu ogune kilo aldirici etki yapar. Limonu az sık derim. 5 cevizde orta boysa 150 kalori. 2 ceviz yeterli. Aksam 3 4 arasi ara ogunde 2 ceviz daha yiyebilirsin. Kusura bakma boyle dan dan atlarsam. Fikrimce yorumladm :)
Ayy cok sevindimAy olur mu ne kusuru bilmedigim onca şey var ki buradan ögreniyorum fikir ediniyorum ne demişler fikirler paylaştıkça çoğalır dediklerinize dikkat edecem teşekkür ederim canım
Yarın ve ç tesi spora giderek yakacagim:)))Günaydin amin hepimizin guzel gecsin inşaAllah.
Ben yilbasina özel hic birsey yemem. Bu bana avantaj olduNapin edin o kalorileri yakin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?