YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Sabah kasarli tost sadece
Ara öğün hindistan cevizi ve badem
Öğlen yogurt içine yulaf fistik ezmesi
Akşam dana straganof mantarlı ve kaşarlı
Akşam için de yarim muz.

Kizlar dun gece istigfar ettim. Ardindan bi kac saat uşudum titreme geldi sonra yattim. Bugun yine aynilarini yasiyrm.
Geceye dogry acile gidecez donerim iyi olunc su bir iki gun istirahat edeyim
Havalar cok soguk usuttunuz mu acaba. Cok cok gecmis olsun iyice dinlenin

Yarin 21 günlük sekersiz beslenmeye başlıyorum...tatli,tatlandırıcı, beyaz ekmek makarna pilav 21 gün yok.meyve en fazla 2 porsiyon olacak günde. Daha önce denediğimde hep 1 hafta surmustu ama o 1 hafta bile çok iyi gelmişti. Arindigimi hissetmistim.Sizlerden deneyen oldu mu.

Kizlar dun gece istigfar ettim. Ardindan bi kac saat uşudum titreme geldi sonra yattim. Bugun yine aynilarini yasiyrm.
Geceye dogry acile gidecez donerim iyi olunc su bir iki gun istirahat edeyim
Geçmiş olsun canım üşüttünmü acaba hastaneye gittikten sonra müsait olduğunda yaz merak ederiz şimdi

Ben yapıyorum sayılır ekmek pilav makarna falan yemiyorum sekerli seyler yok anca meyve oda sabah genellikle öglen arası cok nadir yiyorum gercekten cok iyi geliyor cok farkediyor vücud dinleniyor kendine geliyor

Gün boyu limonlu tarçınlı su
Akşam 7.00
- 3 kaşık kapuska
- Çok az ıspanak vardı onu kavurdum 1 tane yumurta kırdım
- Limonlu Havuç rendesi
-2 kaşık yoğurt
Bu saatten sonra yeşilçay kahve içerim anca

Geçmiş olsun canım üşüttünmü acaba hastaneye gittikten sonra müsait olduğunda yaz merak ederiz şimdi
Canim tesekkur ederim
2 saate yakin sira bekledim.
Sonra eczanede sira bekledim. Doktor bana yanlis ilaclar yazmis. Mide spazmi icin bide ishal icin yazmis. Eczanedeki adama alakasi yok dedim. Sikayetimi sordu. Sehir hastanesine gitmemi onerdi. Asistan doktor o kadar dalgindi ki defalarca ishal karin agrisi dedi yok diyorum karnim agrimiyo cok usuyorum titriyorm ardindan atesleniyorum dedim.. bosa perisan oldum oralarda. Esimde bi suru hakaret etti. En iyi yaptigi seydir. Esim ordan birilerini taniyordu. Baskalarinin sirasini gaspedip benim hemen doktora gorünmemi saglayacakti. Yine izin vermedim . Bunun icinde bi suru laf yedim. Kul hakkidir bu. imansiz bi insan bile alcaklik der yapmaz bunu. Ama anlamiyo. Şu kpss olsa hemen bosanicamda bakalim suan cesaretim yok

Tüh kötü olmuş canım vakit kaybıda cabası doktorun dalgınlığına gelmiş belli ki onlarında işi zor gunde onca hastaya bak mesai yap nöbet tut kafami kalır adamda yarın saģlık ocagına falan git istersen canım üşütme gibi duruyor bende hic hoşlanmam ayrıcalıktan sıra varsa beklerim türkiyenin acı gercegi bu malesef tanıdıkla iş yürüteyim mantığı zaten hastasın kocan iyicene germiştir seni boşanmak istedigine üzüldüm canım biraz anlayış sevgi saygı gösterseler ne olur sanki cok şey mi istiyorum biz hiç anlamıyorum ne diyelim hayırlısı olsun

Son düzenleme:
gerçekten de uğraşmışsın. Doktorun yanlış ilaç yazması enteresan. Iyiki dikkatlisin. Eşinde seni düşünerek bunu yapmış belliki. Evet yanlış ,ben de sevmem bunu ama beklememen için yapmış. Buna izin vermemekte haklısın. Çok geçmiş olsun....o kpss olayı beni de çok yormuştu. Kac kere girdim sinava..Ama bırakmadım peşini ve sonunda oldu atandım...Sen de bırakma.. sonunda olacaktır Allahın izniyle

Hakkinizda hayirlisi olsun bilmiyorum cocugunuz var mi ama benim ailedem de hep birbirini yiyen bir aile oldu bosanmadilar bir turlu. Cocuklarini dusunmusler iste benim icin katlanmislar. 24 yasindayim bir kere bile fikrimi sormadilar. Tatsiz bir evde buyumektense bosanmalarini tercih ederdim halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…