Tabii olurcanım şu an işteyim akşam eve gidince kilomu bildirsem olur mu
Evet dalginligina geldi bugun diyrmda her serde vardir bi hayir. Bugun daha iyi hissediyrm. Aferin vardi evde iciyrm hergun bugun yeni etki etti. yeni degil canim 3 senedir istiyorum faaliyete gecemedim issiz gucsuzken. Malesef anlamiyorlar. Seviye farki var. Titreyen insanlar vardi. Insan utanir hak yemeye yerin dibine girer ama nerde.Tüh kötü olmuş canım vakit kaybıda cabası doktorun dalgınlığına gelmiş belli ki onlarında işi zor gunde onca hastaya bak mesai yap nöbet tut kafami kalır adamda yarın saģlık ocagına falan git istersen canım üşütme gibi duruyor bende hic hoşlanmam ayrıcalıktan sıra varsa beklerim türkiyenin acı gercegi bu malesef tanıdıkla iş yürüteyim mantığı zaten hastasın kocan iyicene germiştir seni boşanmak istedigine üzüldüm canım biraz anlayış sevgi saygı gösterseler ne olur sanki cok şey mi istiyorum biz hiç anlamıyorum ne diyelim hayırlısı olsun
dikkatli olmayida zamanla ögreniyo insan. Dalgindi defalarca ayni seyleri sordu. Ondan eczaciya sordum ne vermis diye. Esim beni dusundugunden degil kendi sıkılıyo beklemekten. Dün gece rüyamda kpss sinavina 1 hafta kaldigini gördüm. Korkunctu ya. Ne mutlu sana kurtulmussun canim. Mutlu mesut calis inşaAllah. Ben 1 kere calismadan girdim 60 aldim. Bu 2. Olacak calisiyorum umarim degergerçekten de uğraşmışsın. Doktorun yanlış ilaç yazması enteresan. Iyiki dikkatlisin. Eşinde seni düşünerek bunu yapmış belliki. Evet yanlış ,ben de sevmem bunu ama beklememen için yapmış. Buna izin vermemekte haklısın. Çok geçmiş olsun....o kpss olayı beni de çok yormuştu. Kac kere girdim sinava..Ama bırakmadım peşini ve sonunda oldu atandım...Sen de bırakma.. sonunda olacaktır Allahın izniyle
amin tesekkur ederim canim kizim var. Saygi bittiyse bosanilmali. Ben karar verdikten sonra derhal bosanmak isterdim ama cocukla perisan olmak istemedim. Aile evine gitsem baska ozelde is bulsam cocuga vakit kalmaz. Kucuktu simdi anasinifinda. Simdi kpss yi bekliyorum nasip.Hakkinizda hayirlisi olsun bilmiyorum cocugunuz var mi ama benim ailedem de hep birbirini yiyen bir aile oldu bosanmadilar bir turlu. Cocuklarini dusunmusler iste benim icin katlanmislar. 24 yasindayim bir kere bile fikrimi sormadilar. Tatsiz bir evde buyumektense bosanmalarini tercih ederdim halbuki
Afiyett olsunn once goze hitap etmis sonra mideyee cok guzel gorunuyorEki Görüntüle 2572117
Tünaydın kızlar işlerden dolayi yazamadım Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 12.00
2 yumurtayla tereyağli yumurta
12 tane zeytin
Peynir
1 kivi
1 dilim portakal
2 ceviz fıstık fındık
Marul dereotu tere maydanoz
Yeşilçay
Saol canım sanada afiyet olsun dogru diyon canım göz doyunca midede doyuyorAfiyett olsunn once goze hitap etmis sonra mideyee cok guzel gorunuyor
Menulerin cok güzel görünüyor. Resimli oldugu için tesekkur ederim gorsellik motive edici. Afiyet olsunEki Görüntüle 2572117
Ilık limonlu su
Sabah 12.00
12 tane zeytin
Peynir
1 kivi
1 dilim portakal
2 ceviz fıstık fındık
Yeşilçay
harika gorunuyor. karatay mi yapiyosunEki Görüntüle 2572117
Ilık limonlu su
Sabah 12.00
12 tane zeytin
Peynir
1 kivi
1 dilim portakal
2 ceviz fıstık fındık
Yeşilçay
Saol canım sanada afiyet olsun sizlerde beni motive ediyorsunuz ben teşekkür ederimMenulerin cok güzel görünüyor. Resimli oldugu için tesekkur ederim gorsellik motive edici. Afiyet olsun
Evet canım karatay diyeti yapıyorumharika gorunuyor. karatay mi yapiyosun
Saol canım sanada afiyet olsun sizlerde beni motive ediyorsunuz ben teşekkür ederim
Aramiza hosgeldin grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak basarilar dilerimBende katılmak istiyorum size 79 kilom zayıflamak istiyorum bir an önce
Aramiza hosgeldin son kilo nedir? grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak basarilar dilerim.Bende katılmak istiyorum
Teşekkür ederim bu sabah 88 di salı sabah bildirim yaparım .Aramiza hosgeldin son kilo nedir? grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak basarilar dilerim.
Ayni sayiliriz. Bende 89.5 oldum yeniTeşekkür ederim bu sabah 88 di salı sabah bildirim yaparım .
Hosgeldin canimBende katılmak istiyorum size 79 kilom zayıflamak istiyorum bir an önce
Yok yok canim gayet ilgili enerji dolusun topiktekiler gercekten dedigin gibi güzel insanlar toplanmişBöyle şirin bir topik olacağını tatmin etmemiştim..birbirinden güzel insanlar toplanmış. 2014 15 te de böyle güzel uzun süren bir topiğimiz vardi. O zaman daha enerjiliydim simdi daha yorgunum ama yine de idare ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?