YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Evet dalginligina geldi bugun diyrmda her serde vardir bi hayir. Bugun daha iyi hissediyrm. Aferin vardi evde iciyrm hergun bugun yeni etki etti. yeni degil canim 3 senedir istiyorum faaliyete gecemedim issiz gucsuzken. Malesef anlamiyorlar. Seviye farki var. Titreyen insanlar vardi. Insan utanir hak yemeye yerin dibine girer ama nerde.
dikkatli olmayida zamanla ögreniyo insan. Dalgindi defalarca ayni seyleri sordu. Ondan eczaciya sordum ne vermis diye. Esim beni dusundugunden degil kendi sıkılıyo beklemekten. Dün gece rüyamda kpss sinavina 1 hafta kaldigini gördüm. Korkunctu ya. Ne mutlu sana kurtulmussun canim. Mutlu mesut calis inşaAllah. Ben 1 kere calismadan girdim 60 aldim. Bu 2. Olacak calisiyorum umarim deger
amin tesekkur ederim canim kizim var. Saygi bittiyse bosanilmali. Ben karar verdikten sonra derhal bosanmak isterdim ama cocukla perisan olmak istemedim. Aile evine gitsem baska ozelde is bulsam cocuga vakit kalmaz. Kucuktu simdi anasinifinda. Simdi kpss yi bekliyorum nasip.
Saygi bitince bosanilmali cunku insanin bazi degerleri var ve bunlara zarae getiriliyrsa birlikte yasamanin anlami yok. Malesef cogu kadinda bagimlilik oluyo ayrilmak zor geliyo ama isim saglam olursa mantigimi kullanip hareket edicem.

Kaslar gidince güncel kilom
89.500 kizlar
Tabloya gore 3 bucuk kilo gitti.
90 lara elveda bir daha 90 gormek istemiyorum. Zayiflamak nasip olursa geriye donup baktigimda bi zamanlar 90 larda olmak icimi acitacak gibi hissettiriyo suan

Afiyett olsunn once goze hitap etmis sonra mideyee cok guzel gorunuyor

Menulerin cok güzel görünüyor. Resimli oldugu için tesekkur ederim gorsellik motive edici. Afiyet olsun

Saol canım sanada afiyet olsun sizlerde beni motive ediyorsunuz ben teşekkür ederim
Böyle şirin bir topik olacağını tatmin etmemiştim..birbirinden güzel insanlar toplanmış. 2014 15 te de böyle güzel uzun süren bir topiğimiz vardi. O zaman daha enerjiliydim simdi daha yorgunum ama yine de idare ederim

Yok yok canim gayet ilgili enerji dolusun topiktekiler gercekten dedigin gibi güzel insanlar toplanmiş

Hwrkesw iyi aksamlar...sabah musli ve yogurt....
Ara ogunumde küçük bir protein çikolatası.
Oyl e yemeği yiyemedim.yerine muz ve ceviz
Akşam menemen ve peynir.

Şimdi de spora gidiyorum. Spinning dersi var. Bisiklet ceviricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…