Tesekkur ederim canim. Yogurt bende bilmiyrm sütle oldu. Acilde yeterince ilgilenilmiyor. Gecmezse gidicem normal polikinlige. Ates usume filan gecti sadece bas donmesi bulanti ishal devam ediyo. Haberdar ederim yineYaaa. Çok geçmiş olsun. Ton balığı ben de şık tuketiyorum ama yoğurtla olan etkilesimini bilmiyorum. Sen doktorun o ilacını bitir. Arada ateşini kontrol et. Çok Kotu hissedersen de yolu göze al ve git acile bence. Çok geçmiş olsun tekrar
Bilmiyorum ki cnm olabilirBenim yedigimde o ton baligindandi offf süt icince zehirledi heralde
tesekkur ederim canim :)1 avuc. Mesela sadece bademse 8 9 tane. Cevizse kucukse 3 orta boy 2 gibi
ayy gecmisler olsun. ben yogurtla yedim bisey olmamisti ama sutten olabilirBenim yedigimde o ton baligindandi offf süt icince zehirledi heralde
InşaAllahUmarim kilolarimizi rahatca veririz..
Yarın ki sabah kahvaltım ve öğle yemeğim
sabah hindi fümeli peynirli omlet
Öğlen ton balıklı tost
Ben hiç bürüksel lahanasi yemedim. Tadi guzel mi. Sadece hasladin mi. Brokoliyle de tanisali 1 sene oldu. Ben cekmeyen seyler beni .
Haşlanmış benimki canım üstteki ince yaprakların alacaksın ardından üstünü geçene kadar su şöyle çatal batırdım yumuşak kıvama geldi mi Süzüyorum yumuşak kıvama gelince sıcakken limon tuz zeytinyag karistir ama ozellikle sicakken Eksile ki ceksin Sonra yiyecegim zaman da nar ekşisi gezdiriyorumBen hiç bürüksel lahanasi yemedim. Tadi guzel mi. Sadece hasladin mi. Brokoliyle de tanisali 1 sene oldu. Ben cekmeyen seyler beni .
Ama brokoli aliyorum artik amac saglikli beslenme
Denicem canim merak ettim. Deneyince yazarim.Haşlanmış benimki canım üstteki ince yaprakların alacaksın ardından üstünü geçene kadar su şöyle çatal batırdım yumuşak kıvama geldi mi Süzüyorum yumuşak kıvama gelince sıcakken limon tuz zeytinyag karistir ama ozellikle sicakken Eksile ki ceksin Sonra yiyecegim zaman da nar ekşisi gezdiriyorum
Brokolinin da çorbası çok lezzetli oluyor çok hafif bir çorba oluyor
Ekliyorum aramiza hosgeldin :)Beni de listeye ekler misiniz, kilom 71.3 hedef 63
Hosbulduk..Ekliyorum aramiza hosgeldin :)
Ben beğeniyorum canım hani inşallah seversin çorbayı da brokoli böyle hafiften bir haşlıyorum yeşil suyu gidiyor çünkü bu yeşil suyunda gaz var hani o gazını atmış oluyor ondan sonra havuç patates ufak ufak duruyorum brokoli üstünü geçene kadar su bir tane klor bulyon pişiyor bir şinci el bilendirı ile bir bızt yapıyorum bir bardak süt tuz karabiber bir taşım daha kaynıyor tamam suyu fazla koyma kıvamı çok sulu olmasın süt de girecek yaDenicem canim merak ettim. Deneyince yazarim.
Corbayida denicem
Çok geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin inşKizlar paylasimlariniza bakiyorum. Pek yazmiyorum. Keyfim yok. Gecen usuttum sandimya. Aslinda ben zehirlenmisim. sanirim carsamba gunu rahatsizlanmistim. Persembeden beri surekli bas donmesi ve bulanti tiksinme var. Doktor dalgindi ama yanlis ilac vermemis. Hastaneden sonra dedigi gibi ishal durumu oldu. Mide bulantilariminda devam edecegini anlamis olmali ki mide spazmlarini giderici ilac yazmis. O mide ilacini kullaniyrm bir kac saat rahat ediyrm simdi mesela etkisi yine gecti bulanti bas donmesi devam. Ben carsamba gunu ton balikli salata yemistim. Tam 3 saat sonra süt icmistim.doktora dememistim. Sonra kusma usume ateslenme olaylari olmustu. Ne yapsam kararsız kaldimsehir hastanesi uzak hava soguk offf 2 minibus degiscem. Yarin gideyim olmazsa
Hepsi bir avucu gecmesin bence canim kuruyemislerde baya yaglı bide kavrulmuş olanlarda tuzda varkizlar bende 2 ogune gecis yaptim,ekmegi de kestim :) ama kuruyemisi ne kadar yemem gerekiyor? karisik cerezim var icinde findik fistik leblebi badem var mesela ondan ne kDar tuketmeliyim sabah :)
Hadi hayırlısı canım bol bol eksiler
Ton balığının yanina ben yoğurt bile yiyorum bisey olmuyor ama bünyeden bünyeye degişir tabi kendine dikkat et canımBenim yedigimde o ton baligindandi offf süt icince zehirledi heralde
İnşallaj cnmHadi hayırlısı canım bol bol eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?