- 5 Ocak 2020
- 103
- 55
- 13
- 35
Tam olarak nasıl olcak, anlamadık-Kilo bildirimleri salı günüdür
-Her hafta eksi olanlar yıldızları toplar
-yeni üye kabul edilir
-düzenli bildirim yapmayanları silerim
-istediğim kiloya inene kadar tabloyu aktif tutacam
kişi bilglri
ilk kg
24 arlk
31 arlk
7 ock
14 ock
21 ock
28 ock
4 şbt
11 şbt
18 şbt
25 şbt
3 mrt
10 mrt
17 mrt
24 mrt
31 mrt
7 nisn
14 nisn
@adriswings @mochachocolate2☆ 70.0 66.8☆
-1.00066.2☆
-0.600@deniz diyette1☆ 70.6 70.5☆
-0.100@simgemsi sbeden 2☆ 93.0 91.6☆
-140090.5☆
-1100armin83 56.0 54.6 @emxeren 91.6 91.6 @Burcak411☆ 54.2 54.2
-0.00053.4☆
-0.800@-Artemis 62.1 61.2 @Melek1450 76.3 75.4 @Dfnvr 79 79 @Omrumu 7 88 88 N nihal86 71.3 71.3 Hayatgusel
Günaydın canım gece şarjım bitti kusura bakma. 74 falanım bence. Tartılmaya korkuyordum. Tartımın pili bitmiş bugün gidip alırım kesin bişey söylerim yarın. Ama en az 74 gibiyimTamam. Birakma canim. Ben bi biraktim 81 den 93 e firladim durmasam gercekten surekli cikiyor durmuyor. Öldürene kadar cikar. Cok cabuk kilo alabilen ve verebilen biriyimkaclardasin peki 70 ler 80 ler .. ?
Çok güzel menün afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Dün gezmelerdeydim yazamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ne kadar güzel büyüyoruz öyle.
Dün sabah kalktıktan sonraki içeriklerimi yazmıştım ama menümü paylasmamıstım.dünkü menüm şöyleydi;
12:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan Yeşilçay
16:00
1 fincan Türk kahvesi
3 adet ceviz
19:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
23:45
2 yemek kaşığı yoğurt içine limon suyu zencefil kırmızı pul biber karışımı
3 litreye yakın su
1 saat yürüyüş
Ohh mis. Bende bugün başlıyorum su içmeyeBu sabah uyanır uyanmaz 6:15 bir bardak ılık su içtim 6:35 ise maden suyu maydonoz ve limonlu karışımımı tükettim ☺ Şu an işe gidiyorum ara ara gelmeye çalışırım
Ya oluyor öyle. Insan hayat boyu dikkat edemiyor yediklerine. Ama güzel kilo verince de emeğe saygı diyip tekrar eski yeme alışkanlığına dönmemek gerekli. Hem de zayıflayınca arada cozutmak kilo aldırmıyor nasilsaSalı günü başlangıç kilomu vs yazarım baya kilo aldım tamamen bıraktım kendimi bir kaç aydır maalesef
Cok az kalorili olmuş. Sonra aman güçten dusmeyinGünaydın kızlar
Dün gezmelerdeydim yazamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ne kadar güzel büyüyoruz öyle.
Dün sabah kalktıktan sonraki içeriklerimi yazmıştım ama menümü paylasmamıstım.dünkü menüm şöyleydi;
12:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan Yeşilçay
16:00
1 fincan Türk kahvesi
3 adet ceviz
19:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
23:45
2 yemek kaşığı yoğurt içine limon suyu zencefil kırmızı pul biber karışımı
3 litreye yakın su
1 saat yürüyüş
Cok az kalorili olmuş. Sonra aman güçten dusmeyin
Teşekkür ederimYa oluyor öyle. Insan hayat boyu dikkat edemiyor yediklerine. Ama güzel kilo verince de emeğe saygı diyip tekrar eski yeme alışkanlığına dönmemek gerekli. Hem de zayıflayınca arada cozutmak kilo aldırmıyor nasilsahep yapmak sorun. istediginiz kiloya gelince dengelersiniz.
Gayet acik aslinda. Daha nasil aciklarim bilemedimTam olarak nasıl olcak, anlamadık
Aynen guclendir canim. Guclendirmezsen kas kaybedersin hemde kesin olarak liste istersen kendi diyet listemi atayimaslında biraz daha güçlendirebilirdim menüyü haklısın canım ama kahvaltı geç saate kaldı akşam dışarı çıkacağım için dışarda yemek İstemedim şu dönemde sağlıksız yağları vücuduma yüklemek istemedim o yüzden akşam çorba ve yoğurt ile geçiştirdim biraz . ☺Önerilerin için tşk
Canım yemeğimizi tabaklayıp foto atabiliyor muyuz?Gayet acik aslinda. Daha nasil aciklarim bilemedim
Sorun degil canim. Yok gider gider öyle dusunme. Henuz kas miktarin azalmadi 30 dan sonra hemen dusmuyoruz dur ya :)Günaydın canım gece şarjım bitti kusura bakma. 74 falanım bence. Tartılmaya korkuyordum. Tartımın pili bitmiş bugün gidip alırım kesin bişey söylerim yarın. Ama en az 74 gibiyimbende çabuk alıyorum ama artık çabuk veremiyorum 30 yaşından sonra yavaş gidiyor
Tabi tabi serbestsiniz önemli olan motive olabilmenizCanım yemeğimizi tabaklayıp foto atabiliyor muyuz?
Gidecek bu defa başka yolu yok. En çok yıldızı ben toplayacağımSorun degil canim. Yok gider gider öyle dusunme. Henuz kas miktarin azalmadi 30 dan sonra hemen dusmuyoruz dur ya :)
O yapisaldir. Ben hizli verir hizli alirim. Tamam zaten yarin bildirim gunu unutma pili
Teşekkür ederim canım harikaTabi tabi serbestsiniz önemli olan motive olabilmeniz
Merhaba aramiza hosgeldin :)Selam...
Sayfanıza katılım kabul ediyor musunuz?
Ben 1.5 ay önce doğum yapmış bir anayım. 1.5 yıl önce güzel bir diyet ve spor eşliğinde 86 dan 66 ya düşmüştüm. 72 yle hamileliğim başladı,85 le de bitmişti. Doğum sonrası ilk günler 77 ye kadar inmiştim. Ama emzirme dönemlerinde benim iştahım çok fena oluyor. Sürekli acıkıyorum. Bugün tartıya bi çıktım ve tekrar 80 i gördüm
Hemen toparlamam lazım ama şuan annem de yanımda(malum anneler güzel güzel yediriyor). 10 gün sonra annemde dönecek inş. Çok sıkı bi diyet zaten yapamam emzirdiğim için ama kontrollü bi şekilde,bebeğime zarar vermeden biraz biraz bişeyler yapmak istiyorum .
Gruba katılırsam,hergün yazarsam motive de olurum diye umuyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?