YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Tam olarak nasıl olcak, anlamadık

Selam...
Sayfanıza katılım kabul ediyor musunuz?
Ben 1.5 ay önce doğum yapmış bir anayım. 1.5 yıl önce güzel bir diyet ve spor eşliğinde 86 dan 66 ya düşmüştüm. 72 yle hamileliğim başladı,85 le de bitmişti. Doğum sonrası ilk günler 77 ye kadar inmiştim. Ama emzirme dönemlerinde benim iştahım çok fena oluyor. Sürekli acıkıyorum. Bugün tartıya bi çıktım ve tekrar 80 i gördüm
Hemen toparlamam lazım ama şuan annem de yanımda(malum anneler güzel güzel yediriyor). 10 gün sonra annemde dönecek inş. Çok sıkı bi diyet zaten yapamam emzirdiğim için ama kontrollü bi şekilde,bebeğime zarar vermeden biraz biraz bişeyler yapmak istiyorum .
Gruba katılırsam,hergün yazarsam motive de olurum diye umuyorum .

Günaydın kızlar
Dün gezmelerdeydim yazamadım.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.ne kadar güzel büyüyoruz öyle.
Dün sabah kalktıktan sonraki içeriklerimi yazmıştım ama menümü paylasmamıstım.dünkü menüm şöyleydi;

12:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tulum peyniri
5 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan Yeşilçay

16:00
1 fincan Türk kahvesi
3 adet ceviz

19:00
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt

23:45
2 yemek kaşığı yoğurt içine limon suyu zencefil kırmızı pul biber karışımı

3 litreye yakın su
1 saat yürüyüş

Bu sabah uyanır uyanmaz 6:15 bir bardak ılık su içtim 6:35 ise maden suyu maydonoz ve limonlu karışımımı tükettim Şu an işe gidiyorum ara ara gelmeye çalışırım

Tamam. Birakma canim. Ben bi biraktim 81 den 93 e firladim durmasam gercekten surekli cikiyor durmuyor. Öldürene kadar cikar. Cok cabuk kilo alabilen ve verebilen biriyim kaclardasin peki 70 ler 80 ler .. ?
Günaydın canım gece şarjım bitti kusura bakma. 74 falanım bence. Tartılmaya korkuyordum. Tartımın pili bitmiş bugün gidip alırım kesin bişey söylerim yarın. Ama en az 74 gibiyim bende çabuk alıyorum ama artık çabuk veremiyorum 30 yaşından sonra yavaş gidiyor

Çok güzel menün afiyet olsun canım

Salı günü başlangıç kilomu vs yazarım baya kilo aldım tamamen bıraktım kendimi bir kaç aydır maalesef
Ya oluyor öyle. Insan hayat boyu dikkat edemiyor yediklerine. Ama güzel kilo verince de emeğe saygı diyip tekrar eski yeme alışkanlığına dönmemek gerekli. Hem de zayıflayınca arada cozutmak kilo aldırmıyor nasilsa hep yapmak sorun. istediginiz kiloya gelince dengelersiniz.

Cok az kalorili olmuş. Sonra aman güçten dusmeyin

Cok az kalorili olmuş. Sonra aman güçten dusmeyin

aslında biraz daha güçlendirebilirdim menüyü haklısın canım ama kahvaltı geç saate kaldı akşam dışarı çıkacağım için dışarda yemek İstemedim şu dönemde sağlıksız yağları vücuduma yüklemek istemedim o yüzden akşam çorba ve yoğurt ile geçiştirdim biraz . Önerilerin için tşk

Teşekkür ederim evet işte ben orda duramıyorum zayıflıyorum ne güzel 63 oluyorum nasılsa verdim diyorum salıyorum kendimiama bu defa emeklerimi boşa götürmeyi düşünmüyorum

Aynen guclendir canim. Guclendirmezsen kas kaybedersin hemde kesin olarak liste istersen kendi diyet listemi atayim

Sorun degil canim. Yok gider gider öyle dusunme. Henuz kas miktarin azalmadi 30 dan sonra hemen dusmuyoruz dur ya :)
O yapisaldir. Ben hizli verir hizli alirim. Tamam zaten yarin bildirim gunu unutma pili

Sorun degil canim. Yok gider gider öyle dusunme. Henuz kas miktarin azalmadi 30 dan sonra hemen dusmuyoruz dur ya :)
O yapisaldir. Ben hizli verir hizli alirim. Tamam zaten yarin bildirim gunu unutma pili
Gidecek bu defa başka yolu yok. En çok yıldızı ben toplayacağımpili unutmuyorum aslında hep aklımda ama almaya cesaretim yoktu. Yüzleşmem gerek artık farkındayım

Merhaba aramiza hosgeldin :)
Evet bu ortamda bulunmak iyi gelebilir. Bence kesinlikle yememen gereken makarna ve beyaz ekmek . Onun haricinde saglikli yaglar kuruyemisler et tavuk sebze yemekleri masum corbalar meyveler vs gun icine yayarak tuketirsen ayni zamanda metobolizmayida hizli tutmus olarak yavasca kilo kaybedersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…