YENİ BİR BAŞLANGIÇ

kizlar bende 2 ogune gecis yaptim,ekmegi de kestim :) ama kuruyemisi ne kadar yemem gerekiyor? karisik cerezim var icinde findik fistik leblebi badem var mesela ondan ne kDar tuketmeliyim sabah :)
Egerki karbonhidrati kesmişsen o zaman daha fazla yağ tüketmek gerekiyor. Mantık şu; vücut enerji ihtiyacını karbonhidrattan değil senin yediğin yağlardan karşılayacak...yani yag yiyerek yag yakacaksin aslinda......yağ dediğim de cips kizartma falan değil de; kuruyemişler, tereyağı, hindistan cevizi yagi vs..
Dr can çiftçinin "dusuk karb beslenme" yazısıni okuyun...google'a yazinca cikiyor bana cok faydası oldu

evet canim karb kestim, sabah kymali yumurta peynir hindi fume ve 1 avuc karisik kuruyemis yedim onun icin merak ettim tesekkur ederi.,karatayda 1 cay bardagi diyor

Gecen gun bosanma hakkinda konusmustuk.
Ben de ailemden ornek vermistim. Annem bugun adim atti evleri ayirdi. 21 inde bosanma davalari var hayorlisi olsun. Bir tarafim buruldu yuva dagiliyor diye diger taraftan annemin adina cok mutluyum. Gecen gun konusunca size de soylemek geldi icimden.

Selam. Bende gelebilir miyim acaba

Ton balığının yanina ben yoğurt bile yiyorum bisey olmuyor ama bünyeden bünyeye degişir tabi kendine dikkat et canım
Konserve urunler islenmis etler bazi bakteri virus vs tasiyabiliyormus. Mesela taze balikla yogurt sorun cikarmiyo ama bayat oldugunda baska bir etkilesim insani zehirleyebiliyor. Suan bile basim dönüyor. ALLAH böyle seylerden korusun bizleri

Harikaa bilgiler

Cok tesekkur ederim canim. Havuc patates az mi koyayim.
Eger denemediysen bende sana sutlu kabak corbasini öneriyrm. Dereotlu harika oluyor.

Salı günü başlangıç kilomu vs yazarım baya kilo aldım tamamen bıraktım kendimi bir kaç aydır maalesef
Tamam. Birakma canim. Ben bi biraktim 81 den 93 e firladim durmasam gercekten surekli cikiyor durmuyor. Öldürene kadar cikar. Cok cabuk kilo alabilen ve verebilen biriyim kaclardasin peki 70 ler 80 ler .. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…