- 30 Ocak 2013
- 29.465
- 43.953
- 798
Bende makarnaya koyduğum zaman yoğurtla yiyorumTon balığının yanina ben yoğurt bile yiyorum bisey olmuyor ama bünyeden bünyeye degişir tabi kendine dikkat et canım
Hoşgeldin canımBeni de listeye ekler misiniz, kilom 71.3 hedef 63
Önceden bende cok yapardım güzel oluyor canımBende makarnaya koyduğum zaman yoğurtla yiyorum
Egerki karbonhidrati kesmişsen o zaman daha fazla yağ tüketmek gerekiyor. Mantık şu; vücut enerji ihtiyacını karbonhidrattan değil senin yediğin yağlardan karşılayacak...yani yag yiyerek yag yakacaksin aslinda......yağ dediğim de cips kizartma falan değil de; kuruyemişler, tereyağı, hindistan cevizi yagi vs..kizlar bende 2 ogune gecis yaptim,ekmegi de kestim :) ama kuruyemisi ne kadar yemem gerekiyor? karisik cerezim var icinde findik fistik leblebi badem var mesela ondan ne kDar tuketmeliyim sabah :)
Ohh leziz gorunuyor ✌Eki Görüntüle 2572977
Iyi akşamlar kızlar
Akşam 19.15
Yağsız tavada tavuk kızartması
Mor lahana salatası
1 kase yoğurt
Bu saaten sonra kahve su icerim ancak
Saol canım 🍽Ohh leziz gorunuyor ✌
evet canim karb kestim, sabah kymali yumurta peynir hindi fume ve 1 avuc karisik kuruyemis yedim onun icin merak ettim tesekkur ederi.,karatayda 1 cay bardagi diyorEgerki karbonhidrati kesmişsen o zaman daha fazla yağ tüketmek gerekiyor. Mantık şu; vücut enerji ihtiyacını karbonhidrattan değil senin yediğin yağlardan karşılayacak...yani yag yiyerek yag yakacaksin aslinda......yağ dediğim de cips kizartma falan değil de; kuruyemişler, tereyağı, hindistan cevizi yagi vs..
Dr can çiftçinin "dusuk karb beslenme" yazısıni okuyun...google'a yazinca cikiyor bana cok faydası oldu
Gecen gun bosanma hakkinda konusmustuk.InşaAllah
Selam. Bende gelebilir miyim acaba-Kilo bildirimleri salı günüdür
-Her hafta eksi olanlar yıldızları toplar
-yeni üye kabul edilir
-düzenli bildirim yapmayanları silerim
-istediğim kiloya inene kadar tabloyu aktif tutacam
kişi bilglri
ilk kg
24 arlk
31 arlk
7 ock
14 ock
21 ock
28 ock
4 şbt
11 şbt
18 şbt
25 şbt
3 mrt
10 mrt
17 mrt
24 mrt
31 mrt
7 nisn
14 nisn
@adriswings M mochachocolate 2☆ 70.0 66.8☆
-1.00066.2☆
-0.600@deniz diyette1☆ 70.6 70.5☆
-0.100simgemsi sbeden 2☆ 93.0 91.6☆
-140090.5☆
-1100armin83 56.0 54.6 @emxeren 91.6 91.6 B Burcak41 1☆ 54.2 54.2
-0.00053.4☆
-0.800aypare ackerman 62.1 61.2 @Melek1450 76.3 75.4 @Dfnvr 79 79 @Omrumu 7 88 88 @nihal86 71.3 71.3
Konserve urunler islenmis etler bazi bakteri virus vs tasiyabiliyormus. Mesela taze balikla yogurt sorun cikarmiyo ama bayat oldugunda baska bir etkilesim insani zehirleyebiliyor. Suan bile basim dönüyor. ALLAH böyle seylerden korusun bizleriTon balığının yanina ben yoğurt bile yiyorum bisey olmuyor ama bünyeden bünyeye degişir tabi kendine dikkat et canım
Harikaa bilgilerEgerki karbonhidrati kesmişsen o zaman daha fazla yağ tüketmek gerekiyor. Mantık şu; vücut enerji ihtiyacını karbonhidrattan değil senin yediğin yağlardan karşılayacak...yani yag yiyerek yag yakacaksin aslinda......yağ dediğim de cips kizartma falan değil de; kuruyemişler, tereyağı, hindistan cevizi yagi vs..
Dr can çiftçinin "dusuk karb beslenme" yazısıni okuyun...google'a yazinca cikiyor bana cok faydası oldu
Ekliyorum aramiza hosgeldin :)Selam. Bende gelebilir miyim acaba ☺
HoşbuldumEkliyorum aramiza hosgeldin :)
Grubun tek kurali sali gunu bildirimleri eksiksiz yapmak
Cok tesekkur ederim canim. Havuc patates az mi koyayim.Ben beğeniyorum canım hani inşallah seversin çorbayı da brokoli böyle hafiften bir haşlıyorum yeşil suyu gidiyor çünkü bu yeşil suyunda gaz var hani o gazını atmış oluyor ondan sonra havuç patates ufak ufak duruyorum brokoli üstünü geçene kadar su bir tane klor bulyon pişiyor bir şinci el bilendirı ile bir bızt yapıyorum bir bardak süt tuz karabiber bir taşım daha kaynıyor tamam suyu fazla koyma kıvamı çok sulu olmasın süt de girecek ya
Tamam. Birakma canim. Ben bi biraktim 81 den 93 e firladim durmasam gercekten surekli cikiyor durmuyor. Öldürene kadar cikar. Cok cabuk kilo alabilen ve verebilen biriyimSalı günü başlangıç kilomu vs yazarım baya kilo aldım tamamen bıraktım kendimi bir kaç aydır maalesef
88'im benKizlar isminizi listeye ekleyecegm
Son kilonuzu yazarmisiniz.
Grubun tek kurali sali gunu bildirim yapmak.
Sali gunune az kaldi canim o zaman soyleyecegin kiloyu eklerim88'im ben
tamamdır canımSali gunune az kaldi canim o zaman soyleyecegin kiloyu eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?