YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Günaydin kızlar herkese iyi pazarlar
Uyanınca
Ilik limonlu su
Sabah 12.30
Tereyağlı 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
1 kivi
1 portakal dilimi
3 tane iğde
2 tane ceviz 3 tane fındık 4 tane fıstık
2 3 dal Maydanoz dereotu kuzukulağı ıspanak
Çay
Şimdide türk kahvesi içiyorum

Tamam canim

Kizlar paylasimlariniza bakiyorum. Pek yazmiyorum. Keyfim yok. Gecen usuttum sandimya. Aslinda ben zehirlenmisim. sanirim carsamba gunu rahatsizlanmistim. Persembeden beri surekli bas donmesi ve bulanti tiksinme var. Doktor dalgindi ama yanlis ilac vermemis. Hastaneden sonra dedigi gibi ishal durumu oldu. Mide bulantilariminda devam edecegini anlamis olmali ki mide spazmlarini giderici ilac yazmis. O mide ilacini kullaniyrm bir kac saat rahat ediyrm simdi mesela etkisi yine gecti bulanti bas donmesi devam. Ben carsamba gunu ton balikli salata yemistim. Tam 3 saat sonra süt icmistim.doktora dememistim. Sonra kusma usume ateslenme olaylari olmustu. Ne yapsam kararsız kaldim sehir hastanesi uzak hava soguk offf 2 minibus degiscem. Yarin gideyim olmazsa

Geçmiş olsun canım ihmal etme git

Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa süre içinde çok iyi olursun

Yaaa. Çok geçmiş olsun. Ton balığı ben de şık tuketiyorum ama yoğurtla olan etkilesimini bilmiyorum. Sen doktorun o ilacını bitir. Arada ateşini kontrol et. Çok Kotu hissedersen de yolu göze al ve git acile bence. Çok geçmiş olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…