YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Tünaydın kizlar biraz geç oldu ama bir yandan iş yapıyorum ara sıra buraya giriyorum

Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay

Bu ne güzellik harikasın

Sekersizin 2. Günü

Aksam; Etli kurufasulye (1 kase)
Öğlen de yulaf lapasi yaptim kendime sütlü onu yedim
Ya evdeyken insan boş duramıyor sürekli bir şey yemek hissediyor gibi usendigimden spora da gitmedim...toplamda 1200 kalori falan yapıyor yedikllerim...bu beni pek zayıflatmıyor spor yoksa ama en azından kilo da aldırmaz...

Tutun kendinizi kızlar....kaçamak yok. :)

Bugün menüm şöyleydi;
07:00
Sabah uyanınca 1 bardak ılık su

08:00
5 zeytin
5 yaprak kuzu kulağı otu
Bir dilim keçi peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşilçay

10:30
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
5 adet çiğ fındık

12:30
6 yemek kaşığı kadar ıspanak
5 yemek kaşığı yoğurt

15:00
5 adet çiğ fındık

19:30
1 yemek tabağı ıceberg taze soğan maydonoz tere ve rokadan oluşan üzerine 1 dilim peynir ufalanmış salatam sirke ve limon eşliğinde

bugün spor yapamadım inşallah yarın başlayacağım şu zamana kadar 2.50 litre su içtim inşallah 3 olacak yatana kadar

23:30 da 2 yemek kaşığı yoğurda zencefil limon kırmızıpul biber ekleyip yiyeceğim

Afiyet olsun canım🍽

Bu ara cok giremiyorum ya kusura bakmayin.
Tiyatrodan sonra erkek arkafasim,abisi yemege gittik adana gomdum ama etini sonrada baska bir sey yemedim.
Yeni seene beni kotu etkiledi toplayamiyorum. Olumlu yani bariz bir artim yok ayni kiloda seyrediyorum. Yuruyus yapiyorum bir iki gundur ve yer harekeetleri devam

Günaydın kızlar,
10:00 2 bardak ılık su içerek başladım
10:30 şimdide maden suyu maydonoz ve limondan hazırlanmış içeceğimi içiyorum 3. Günüm ve motivasyon doluyum hala sanırım iyice adapte olmaya başladım sizlere çok teşekkürler sizlerin desteği ile bu sefer kilo vereceğime inanıyorum

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş menüleriniz gercekten cok iyi ben sızın kadar olmasada iyi gidiyorum kotam yok arada sayfayı okuyup çıkıyorum bol eksili günler aktif olmadığım için beni liste dışı bırakmayın lütfen salı bildirimde burdayım

Bu tarz şeyler tok tutuyor. Çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…