Hadi hayırlısı:)) içindeki şeylerin hepsi faydalı Benc eBu akşam itibari ile yatmadan önce yoğurt zencefil limon pul biber kürünü uygulamayı düşünüyorum bakalım nasıl etkisi olacak 1. Akşam bugün hadi hayırlısı inşallah ☺
BencedeHadi hayırlısı:)) içindeki şeylerin hepsi faydalı Benc e
Harika olmuş canım bol eksili olsunTunaydinlar. Bol soğanlı omlet, 2 dilim peynir, ıncir içine ceviz, ve 8 zeytin. Buyrun gelin:)
Afiyet olsun saol canım yemiş kadar oldumTunaydinlar. Bol soğanlı omlet, 2 dilim peynir, ıncir içine ceviz, ve 8 zeytin. Buyrun gelin:)
Bu ne güzellikTünaydın kizlar biraz geç oldu ama bir yandan iş yapıyorum ara sıra buraya giriyorum
Eki Görüntüle 2572484
Sabah uyanınca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Sabah kahvaltısı 11.30
1 tane haşlanmış yumurta üzerine 1 kaşık tereyağı
9 zeytin
Peynir
2 dilim elma
2 dilim mandalina
1 dilim portakal
Limon
2 ceviz
5 fıstık
Maydanoz
Dereotu
Çay
O senin güzelliğin canımBu ne güzellikharikasın ☺
Afiyet olsun canım🍽Bugün menüm şöyleydi;
07:00
Sabah uyanınca 1 bardak ılık su
08:00
5 zeytin
5 yaprak kuzu kulağı otu
Bir dilim keçi peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 kupa yeşilçay
10:30
1 fincan şekersiz Türk kahvesi
5 adet çiğ fındık
12:30
6 yemek kaşığı kadar ıspanak
5 yemek kaşığı yoğurt
15:00
5 adet çiğ fındık
19:30
1 yemek tabağı ıceberg taze soğan maydonoz tere ve rokadan oluşan üzerine 1 dilim peynir ufalanmış salatam sirke ve limon eşliğinde ☺
bugün spor yapamadım inşallah yarın başlayacağım şu zamana kadar 2.50 litre su içtim inşallah 3 olacak yatana kadar ☺
23:30 da 2 yemek kaşığı yoğurda zencefil limon kırmızıpul biber ekleyip yiyeceğim
Bugün toparlanma zamanı o zaman canımkızlar merhaba bende dün cok giremedim buraya , neler yediğimi yazmak istemiyorum
dün cok saldım gerçekten cok
Bu tarz şeyler tok tutuyor. Çok güzelGünaydın kızlar,
10:00 2 bardak ılık su içerek başladım
10:30 şimdide maden suyu maydonoz ve limondan hazırlanmış içeceğimi içiyorum ☺ 3. Günüm ve motivasyon doluyum hala sanırım iyice adapte olmaya başladım sizlere çok teşekkürler sizlerin desteği ile bu sefer kilo vereceğime inanıyorum ☺☺Eki Görüntüle 2572752
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?