YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Merhaba canim Tesekkürler güzel dileğin için. Umarim sende kacamaksiz bir gün gecirirsin.
Hindistan cevizi unu nasil normal una benziyormu yoksa kokusu vs farkli mi ilk kez duydum bunu

Teşekkürler. Ahh bu karbonhidratlar benide onlar yakti. Uzuldukce sıkıldıkca onlara yuklendim simdi diyetisyen kontrolunde zayifliyorum bugün 3. Günüm diyette.

Merhaba canim Tesekkürler güzel dileğin için. Umarim sende kacamaksiz bir gün gecirirsin.
Hindistan cevizi unu nasil normal una benziyormu yoksa kokusu vs farkli mi ilk kez duydum bunu
Bu unu buyuk carfurdan aldım. Yapisi normal un ama Hlhindistan cevizi tadi var. Biraz pahali normal una göre

Ben diyetisyene gittigimde ödem çikmadi. Sasirdim. Kisin insanlar ödemlerini atarlar soguk hava sebebiyle dedi. Hatta 1 kilo ödemde atarim tartida hemen düserim diyordum :)
Sende ödem yoksa yag yakacaksın belki de ilk etapta. :) yag gittikce kiyafetlerinde farkediliyor olacak daha da motive olursun

Sende ödem yoksa yag yakacaksın belki de ilk etapta. :) yag gittikce kiyafetlerinde farkediliyor olacak daha da motive olursun
Çok heyecanliyim. Çok tatli heyecanlar yasaniyor diyet yaparken. Ödem yoksa demekki yagdan gidiyor azicikta kastan gider belki. Randevum 10 aralıkta daha çok var

Çok heyecanliyim. Çok tatli heyecanlar yasaniyor diyet yaparken. Ödem yoksa demekki yagdan gidiyor azicikta kastan gider belki. Randevum 10 aralıkta daha çok var
10 ocak mi demek istedin. Evet biraz fazla zaman koymuş araya. Sonuç daha net olur.

Merhabaa ben de katilabilir miyim araniza :) net kilomu bilmiyorum ancak sali gunu tarti gunuymus dilerseniz yarin dilerseniz sali ac karnina tartilir belirtirim en son 55 falandi almadiysam. 50 civari olmak istiyorum cunku boyum 160 biraz salinca hemen kilo aliyorum

Hoşgeldin:) aynı boydaymışız

Merhaba aramiza hosgeldin :)
Hem yarin hem sali bildirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…