Oh ohh. Gayet doyurucu görünüyor. Ben salatalığın üzerine bol nane, peynire de çörek otu koymaya bayılıyorum. Afiyet olsunnn
Merhaba canim Tesekkürler güzel dileğin için. Umarim sende kacamaksiz bir gün gecirirsin.Günaydın millet. Dün gayet iyi gittim. Ama hareket yapamadim. Bugün pazar ve maalesef kaçamak yapmak için en müsait gün. Icimdeki emoji yapmamamiz gerektigini soyluyor.hindistam cevizi unum var. yumurta ile birlestirip krep yapicam tavada. Uzerine biraz kaymak....ama ekmek yemiycegim. bol hareketli ve Kaçamaksız gün dilerim herkese
Teşekkürler. Ahh bu karbonhidratlar benide onlar yakti. Uzuldukce sıkıldıkca onlara yuklendim simdi diyetisyen kontrolunde zayifliyorum bugün 3. Günüm diyette.Teşekkür ederim hoşbuldum. Dusuk yağ yüksek protein kısmı biraz karışık gelebilir ama özetlemeye çalışayım... Bu yaz sonunda 60 ı gördüm. Sonra dedimki kendi kendime bir daha zayifliyacam bir daha da o kiloyu almayacagiimmmmm.:))cunku cok gıcık bir iş vermek... dr can çiftçinin makalelerini okudum internette. Karbonhidratı kısıp (tamamen kesmiyorsun), protein ve yağ miktarını artırırsan sağlıklı zayiflayacagijdan bahsediyordu. O makaleleri klavuz yaptım kendime .O doğrultuda ben haftada 3 gün falan da sporla 2 ayda 54 e düştüm(ekim de 53.5 falandim). Gözle görülür bir incelme oldu. Boyum 160 çünkü. Mesela ekmek yemedim pazar hariç, meyveyi azalttım. Ama bol bol cig badem siyah zeytin fındık yedim fıstık ezmesi vs...tereyagi zeytinyağını kısmadım asla..et yedim..her sabah 2 yumurta ....ama Makarna bulgur yemedim. Kuru baklagili az tükettim..hindistan cevizi unundan krep yaptım o çok düşük karbonhidratlı, onu yedim arada falan...Ama biraz bu ay hormon ilacı aldığım için haddinden fazla abur cubur makarna pilav yedimderken 56 yim...:) ne demistim...daha çıkmayacağım...kolları sıvadım başlığınızı gördüm.:)) Sizin beslemeniz nasıl.
Bir kaç güne sonuç almaya başlarsınTeşekkürler. Ahh bu karbonhidratlar benide onlar yakti. Uzuldukce sıkıldıkca onlara yuklendim simdi diyetisyen kontrolunde zayifliyorum bugün 3. Günüm diyette.
Bu unu buyuk carfurdan aldım. Yapisi normal un ama Hlhindistan cevizi tadi var. Biraz pahali normal una göreMerhaba canim Tesekkürler güzel dileğin için. Umarim sende kacamaksiz bir gün gecirirsin.
Hindistan cevizi unu nasil normal una benziyormu yoksa kokusu vs farkli mi ilk kez duydum bunu
SağollOh ohh. Gayet doyurucu görünüyor. Ben salatalığın üzerine bol nane, peynire de çörek otu koymaya bayılıyorum. Afiyet olsunnn
Ilk günden 300 gram sonuc gördüm.Bir kaç güne sonuç almaya başlarsın
Cok merak ettim denicem. Kaloriside düşük mademBu unu buyuk carfurdan aldım. Yapisi normal un ama Hlhindistan cevizi tadi var. Biraz pahali normal una göre
Evet ödemlere de by byyy:)))Ilk günden 300 gram sonuc gördüm.
2. Gün 600 gram kayip
3. Gün 400 gram
Ilk zaman hizli gidiyo. Yag miktarim cok . Bende hafifliyorum artik
Ben diyetisyene gittigimde ödem çikmadi. Sasirdim. Kisin insanlar ödemlerini atarlar soguk hava sebebiyle dedi. Hatta 1 kilo ödemde atarim tartida hemen düserim diyordum :)Evet ödemlere de by byyy:)))
Sende ödem yoksa yag yakacaksın belki de ilk etapta. :) yag gittikce kiyafetlerinde farkediliyor olacak daha da motive olursunBen diyetisyene gittigimde ödem çikmadi. Sasirdim. Kisin insanlar ödemlerini atarlar soguk hava sebebiyle dedi. Hatta 1 kilo ödemde atarim tartida hemen düserim diyordum :)
Çok heyecanliyim. Çok tatli heyecanlar yasaniyor diyet yaparken. Ödem yoksa demekki yagdan gidiyor azicikta kastan gider belki. Randevum 10 aralıkta daha çok varSende ödem yoksa yag yakacaksın belki de ilk etapta. :) yag gittikce kiyafetlerinde farkediliyor olacak daha da motive olursun
10 ocak mi demek istedin. Evet biraz fazla zaman koymuş araya. Sonuç daha net olur.Çok heyecanliyim. Çok tatli heyecanlar yasaniyor diyet yaparken. Ödem yoksa demekki yagdan gidiyor azicikta kastan gider belki. Randevum 10 aralıkta daha çok var
Hoşgeldin:) aynı boydaymışızMerhabaa ben de katilabilir miyim araniza :) net kilomu bilmiyorum ancak sali gunu tarti gunuymus dilerseniz yarin dilerseniz sali ac karnina tartilir belirtirim en son 55 falandi almadiysam. 50 civari olmak istiyorum cunku boyum 160 biraz salinca hemen kilo aliyorum
Pardon10 ocak mi demek istedin. Evet biraz fazla zaman koymuş araya. Sonuç daha net olur.
Hosbulduuk :) yaa oyle mi benim vucudum tam armut tipi basenliyim yaHoşgeldin:) aynı boydaymışız
Merhaba aramiza hosgeldin :)Merhabaa ben de katilabilir miyim araniza :) net kilomu bilmiyorum ancak sali gunu tarti gunuymus dilerseniz yarin dilerseniz sali ac karnina tartilir belirtirim en son 55 falandi almadiysam. 50 civari olmak istiyorum cunku boyum 160 biraz salinca hemen kilo aliyorum
Ne guzel grup aktif cok hosuma gitti ya :) hosbuldukk tamamdiirMerhaba aramiza hosgeldin :)
Hem yarin hem sali bildirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?