Öyle oluyo zaten ben 75 e düstüm sonra 93Ben stresten yedim hep68 e kadar çıktım aman veririm veririm dedim 73 ü gördüm
İnşallah cnmÖyle oluyo zaten ben 75 e düstüm sonra 93ben duzensiz beslendm her zamanda yemedim ama. Verelimde bi daha almayalim inşaAllah
Regli olacağım 2-3 güne bugün tatlı ataklarım başladıÖyle oluyo zaten ben 75 e düstüm sonra 93ben duzensiz beslendm her zamanda yemedim ama. Verelimde bi daha almayalim inşaAllah
Eyvah eyvah ne yap et yeme. Meyve ye sabret. Ama yemeRegli olacağım 2-3 güne bugün tatlı ataklarım başladı
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirim yapmak son kilo nedir
Muz yedim canımEyvah eyvah ne yap et yeme. Meyve ye sabret. Ama yeme
At canım bana listeni sana zahmet. Ben onu iki öğüne çevirirmkesinlikle öneririm. Ya da istersen benim listemi dene. Ama uyamiyrm diyorsun
Diyette iki ogunde sıkıntili ama. Cunku azaltilmis kalori. Ve aralari uzun tutmak riskAt canım bana listeni sana zahmet. Ben onu iki öğüne çevirirm☺
tamam canim silme sakin he sonra gelecem ben . ee senib çalışmalar nasil gidiyorTamam 2 hafta izinli yaziyorum
Tamam canim silmem. Benim.tamam canim silme sakin he sonra gelecem ben . ee senib çalışmalar nasil gidiyor
resimdeki sen misin
Canım sık sık yediğim zaman kendimi frenleyemiyorum. Gerisi geliyo Çok acıkıyorum. Ama sabah akşam yediğimde gayet rahat oluyorum.Diyette iki ogunde sıkıntili ama. Cunku azaltilmis kalori. Ve aralari uzun tutmak risk
cok güzelsin masallah canimTamam canim silmem. Benim.
Bugun diyetisyene gittim kas kaybetmsm bundan sonra toplucam bende yarin basliyorum diyete.
Hee o zaman bisey diyemicem. Ama kararli olunca aciksanda yemezsin. Saatler onemli aslinda. 2 ye bolersen fayda etmeyebilirCanım sık sık yediğim zaman kendimi frenleyemiyorum. Gerisi geliyo Çok acıkıyorum. Ama sabah akşam yediğimde gayet rahat oluyorum.
Teşekkür ederim canim şeker filtresicok güzelsin masallah canim
hadi yaa su sira bende leblebiye sardim bitti allahtan da yemem daha bende memlekete dönüyorum ve köyde cok hamur isi kizartma kek börek el açması oluyor surekli bir sey yenir bizde 6 7 cesit yapılır en azindan kilomu koruyarak dönmem lazim
Elimden geldiğince uygulamak istiyorum canım. Bakalım zaman ne gösterecek. Ama artık kafada bitti. Yeğenim bendeydi az önce gitti dün gelmişti Almanya’dan. Benden çok kiloluydu sabretti ve müthiş zayıfladı. Aynı zamanda salona gitti sıkılaştı. Türkiye’ye silikon yaptırmaya geldi. Öyle güzel zayıflamış ki imrendim. Onun adına mutlu oldum kendi adıma üzüldümHee o zaman bisey diyemicem. Ama kararli olunca aciksanda yemezsin. Saatler onemli aslinda. 2 ye bolersen fayda etmeyebiliryine de dene
Ne güzel bak. Ömür kisa. Bisey yapilcaksa hemen yapilmali. Ben hic pes etmedim hep cabaladim. Ama beslenme bilgisi eksikli yuzunden saglam yol alamadimm yillar gecti. Diyetisyen konusunda inadim vardi. Pes gibi geliyrdu ama sonunda inadi kirdim. Kilo erken verilmeli. Yas gectikce vucut zor toparlar.. bu arada spor salonu sart degil. Yuruyus cok guzel tum bedeni sıkılastiriyo. Ekstra instagramda kisa bolgesel sirin egzersiz hareketleri var. Cok etkili evde bir kac cesit yap tamamdir. Bende baslicam 5 gun sonraElimden geldiğince uygulamak istiyorum canım. Bakalım zaman ne gösterecek. Ama artık kafada bitti. Yeğenim bendeydi az önce gitti dün gelmişti Almanya’dan. Benden çok kiloluydu sabretti ve müthiş zayıfladı. Aynı zamanda salona gitti sıkılaştı. Türkiye’ye silikon yaptırmaya geldi. Öyle güzel zayıflamış ki imrendim. Onun adına mutlu oldum kendi adıma üzüldüm
Canım sana kilo aldırmak istemedimInsan bi tabakta kaptanina yollar.
Canım işte yürüyüş yapamıyorum şuan topuk dikenim var çok zorlanıyorum. Ama kilom hafifledikçe onun da iyileşeceğini düşünüyorum. Ondan sonra spora başlamak ilk işimNe güzel bak. Ömür kisa. Bisey yapilcaksa hemen yapilmali. Ben hic pes etmedim hep cabaladim. Ama beslenme bilgisi eksikli yuzunden saglam yol alamadimm yillar gecti. Diyetisyen konusunda inadim vardi. Pes gibi geliyrdu ama sonunda inadi kirdim. Kilo erken verilmeli. Yas gectikce vucut zor toparlar.. bu arada spor salonu sart degil. Yuruyus cok guzel tum bedeni sıkılastiriyo. Ekstra instagramda kisa bolgesel sirin egzersiz hareketleri var. Cok etkili evde bir kac cesit yap tamamdir. Bende baslicam 5 gun sonra
Sagol canimCanım sana kilo aldırmak istemedimAma günlük yediğim en fazla 800kalori oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?