YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Tamam canim silmem. Benim.
Bugun diyetisyene gittim kas kaybetmsm bundan sonra toplucam bende yarin basliyorum diyete.
cok güzelsin masallah canim
hadi yaa su sira bende leblebiye sardim bitti allahtan da yemem daha bende memlekete dönüyorum ve köyde cok hamur isi kizartma kek börek el açması oluyor surekli bir sey yenir bizde 6 7 cesit yapılır en azindan kilomu koruyarak dönmem lazim

Teşekkür ederim canim şeker filtresi o kadar sey yapilan evde olsam 3 kilo alirim ben duramam yedikce yerim. Neyseki mutfagi sevmiyrm. Ve sagliksiz seyleri sık yapmiyorum. Yemekler tatlilar vs hepsi aşk gibi

Hee o zaman bisey diyemicem. Ama kararli olunca aciksanda yemezsin. Saatler onemli aslinda. 2 ye bolersen fayda etmeyebilir yine de dene
Elimden geldiğince uygulamak istiyorum canım. Bakalım zaman ne gösterecek. Ama artık kafada bitti. Yeğenim bendeydi az önce gitti dün gelmişti Almanya’dan. Benden çok kiloluydu sabretti ve müthiş zayıfladı. Aynı zamanda salona gitti sıkılaştı. Türkiye’ye silikon yaptırmaya geldi. Öyle güzel zayıflamış ki imrendim. Onun adına mutlu oldum kendi adıma üzüldüm

Ne güzel bak. Ömür kisa. Bisey yapilcaksa hemen yapilmali. Ben hic pes etmedim hep cabaladim. Ama beslenme bilgisi eksikli yuzunden saglam yol alamadimm yillar gecti. Diyetisyen konusunda inadim vardi. Pes gibi geliyrdu ama sonunda inadi kirdim. Kilo erken verilmeli. Yas gectikce vucut zor toparlar.. bu arada spor salonu sart degil. Yuruyus cok guzel tum bedeni sıkılastiriyo. Ekstra instagramda kisa bolgesel sirin egzersiz hareketleri var. Cok etkili evde bir kac cesit yap tamamdir. Bende baslicam 5 gun sonra

Canım işte yürüyüş yapamıyorum şuan topuk dikenim var çok zorlanıyorum. Ama kilom hafifledikçe onun da iyileşeceğini düşünüyorum. Ondan sonra spora başlamak ilk işim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…