Annem zayifkende topuk dikeni vardi. Sonra iyilesti ozelden yazyrmCanım işte yürüyüş yapamıyorum şuan topuk dikenim var çok zorlanıyorum. Ama kilom hafifledikçe onun da iyileşeceğini düşünüyorum. Ondan sonra spora başlamak ilk işim
Günaydın canımGünaydın kızlar
Şimdi yeni tartıldım cnm 58.4Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirim yapmak son kilo nedir
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmakKurallar neler cnm yazarmısınsbeden 
Hoşbuldum cnmMerhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak
Yine harikalar yaratmışsınEki Görüntüle 2576798
Günaydın kızlar
2 bardak Ilık sirkeli su
Sabah 10.30
1 tane haşlanmış yumurta tereyağ zeytinyağlı
Zeytin
Peynir
Marul dereotu roka
Fındık fıstık
3 dilim elma
Az nar
Yeşilçay
bende diyete basladim istah yok sabahtan beri 4 dilim diyet ekmegi yiyorum artik bi sekilde rayina oturcak. Kas gitmesin diye yiyorum onuda ardindan kahve yapayim bende.Selam kızlar
Sabah
büyük bir kupa nescafe içtim
Ardından şekersiz çay
Bir bardak daha nescafe içtim
Daha kahvaltı yapmadım
afiyet olsun cnm bende biraz önce yedimbende diyete basladim istah yok sabahtan beri 4 dilim diyet ekmegi yiyorum artik bi sekilde rayina oturcak. Kas gitmesin diye yiyorum onuda ardindan kahve yapayim bende.
Cook haklisin:)))Kendine guveniyorsan ye baska bisey diyemiyrm zayifken kilo vermek daha zor. Ona göre
Zor olacak ama deniycemYeme o zaman sende tatlım ben olsam bunu fırsata çeviririm hem hareket hem az yemek daha ne olsun bol bol su içersin oh mis
Beyninde bitirsen zor olmaz. Yurt dışında yemeğe odaklanma başka şeylere yönel. Sonra döndüğünde oh iyiki yememişim dersinZor olacak ama deniycem
Saol canımYine harikalar yaratmışsın
Aynisini yapmak 15 gunde bana 1500 gr kas kaybettirdi yagdan hic gitmedi. Biraz zorla.hic istanim yok kizlar gunde 1 ogun yiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?