YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Akşam yemeğim

1 yk salçalı makarna
1 yk yogurt
2-3 buyuk parca kofte
2 aciber Tursusu
2 yk dolu dolu z.yagli kereviz Yemegi

Simdi de Sade bir fincan Türk kahvesi

ardından sinameki çayımı içicem
sinemaki cayi bağırsak tembelligi yapıyor diyebiliyorum canim fazlafazlaa icmesen keske

Çok geçmiş olsun canım

Hee tamam tamam su diyetin 15 gun suresi gecsede bende bi rahatlasam.
kuzum 15 degil 13 gün 13 günden uzun 6 günden kisa yapilmaz eğer dayanilmassa 6.gunde birakilir ama çok iyi gidiyor bugün arkadasimaa gittim başka bir misafir daha vardi cayin yaninda neler yoktuki ama çok kötü sinandim ve yendim 1 tane bile agzima vurmadim 1 brdk sekersiz çay ictim yetti

Simdi ayni gruptayiz okuyup kayitsiz kalamiyorum. Zayiflamayi saglik sihhat rahatlik icin istiyoruz. Bu istegimize sagliksiz yollardan gidersek pek bi anlami kalmaz. 10 kilo verdim dersin bilmezsin ki gidenin 7 kg si kastır 3 kilosu yagdir. Fazla kiloya sahip insanlarin buna ihtiyaci yok . Biz yag kaybetmeliyiz...seni üzmüs olmakta istemiyorum azimli heveslisin ve iradelisin. Bunlar varken kas kaybetmeye degmez. Fazla geldi diyorsun bu yeterince vitamin mineral aldigin anlamina gelmiyor sadece kuculen mide alamiyo.
Cildin elastikiyetini kaybeder sıkı olayim diye egzersiz spor yapsan yediklerin yetersiz daha hizli kas gider.
Ben bu kadar diyorum zararlari internette mevcut.

Katılıyorum cnm kesinlikle öyle ben 2 sene önce 15 kg verdim m bedene düştüm 75 den 60 a kadar şuan 13 kgsunu aldım ama halen 38 bedenim yavaş yavaş kısa sürede verdim

Katılıyorum cnm kesinlikle öyle ben 2 sene önce 15 kg verdim m bedene düştüm 75 den 60 a kadar şuan 13 kgsunu aldım ama halen 38 bedenim yavaş yavaş kısa sürede verdim
En iyisi ayda 4 kilo cildinde enzimlerimde kan degerlerinn de herseyin belli bir zamana ihtiyaci var

Kızlar mantı yedim .çok üzgünüm ama yedim.Bir tabakta pırasa yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…