- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
inan çok bile geldi canim ama bu diyette yok o kural bu diyette ne varsa listede o dışına cikmak yasak yer değiştirmek yasakYaninda yogurt veya ayran. Ve 1 dilim ekmek olsaydi iyi olurdu afiyet olsun
Hee tamam tamaminan çok bile geldi canim ama bu diyette yok o kural bu diyette ne varsa listede o dışına cikmak yasak yer değiştirmek yasak
sinemaki cayi bağırsak tembelligi yapıyor diyebiliyorum canim fazlafazlaa icmesen keskeAkşam yemeğim
1 yk salçalı makarna
1 yk yogurt
2-3 buyuk parca kofte
2 aciber Tursusu
2 yk dolu dolu z.yagli kereviz Yemegi
Simdi de Sade bir fincan Türk kahvesi
ardından sinameki çayımı içicem
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar ...bugun sabah 4 ten ise gidene kadar kizimin atesi vardi sonra ise gittim aklim onda kaldi dersler bitti onundoktora goturdum agir bir virusle grip olmusuz malesef cok halsiz kusma ates 2 gundur uykususuz .. sabah ise gitmeden ustumu giyinirken hemen tartiya ciktim kaptanim cuma tartilmistim ben bu sali ilk salim 78.4 cuma ile ayniyim malesefsbeden
kuzum 15 degil 13 gün 13 günden uzun 6 günden kisa yapilmaz eğer dayanilmassa 6.gunde birakilir ama çok iyi gidiyor bugün arkadasimaa gittim başka bir misafir daha vardi cayin yaninda neler yoktuki ama çok kötü sinandim ve yendim 1 tane bile agzima vurmadim 1 brdk sekersiz çay ictim yettiHee tamam tamamsu diyetin 15 gun suresi gecsede bende bi rahatlasam.
kesinlikle öneririm. Ya da istersen benim listemi dene. Ama uyamiyrm diyorsunBen de kas kaybediyorum eminim. Çünkü sabahları sadece açlığımı bastırmak için geçiştiriyorum. Bende mi gitsem. Gerçi daha önce gittim listeye uyamıyorum ya
Afiyet olsun canımkizlar iyi aksamlar akşam yemegim bu skeildeydi hatta çok bile geldi bir saat sonra birde meyve var bugün 1 tane ondan sonra bol su sadece Eki Görüntüle 2576594
teşekkür ederim canimAfiyet olsun canım
Sagol canim allah kolaylik versin evet seninle kpss de calismistik sanki demi kuzuKafa yoran meslek Allah kolaylik versin canim. Bende edebiyat okudum. Duz memurluk icin sinava calsyrm
Simdi ayni gruptayiz okuyup kayitsiz kalamiyorum. Zayiflamayi saglik sihhat rahatlik icin istiyoruz. Bu istegimize sagliksiz yollardan gidersek pek bi anlami kalmaz. 10 kilo verdim dersin bilmezsin ki gidenin 7 kg si kastır 3 kilosu yagdir. Fazla kiloya sahip insanlarin buna ihtiyaci yok . Biz yag kaybetmeliyiz...seni üzmüs olmakta istemiyorum azimli heveslisin ve iradelisin. Bunlar varken kas kaybetmeye degmez. Fazla geldi diyorsun bu yeterince vitamin mineral aldigin anlamina gelmiyor sadece kuculen mide alamiyo.kuzum 15 degil 13 gün 13 günden uzun 6 günden kisa yapilmaz eğer dayanilmassa 6.gunde birakilir ama çok iyi gidiyor bugün arkadasimaa gittim başka bir misafir daha vardi cayin yaninda neler yoktuki ama çok kötü sinandim ve yendim 1 tane bile agzima vurmadim 1 brdk sekersiz çay ictim yetti
Amin canim cumlemize HatirlayamadmSagol canim allah kolaylik versin evet seninle kpss de calismistik sanki demi kuzu
Senede 2-3 kere falan içiyorum cnm regl olacağm şişkinliğimi alsın istedimsinemaki cayi bağırsak tembelligi yapıyor diyebiliyorum canim fazlafazlaa icmesen keske
Katılıyorum cnm kesinlikle öyle ben 2 sene önce 15 kg verdim m bedene düştüm 75 den 60 a kadar şuan 13 kgsunu aldım ama halen 38 bedenim yavaş yavaş kısa sürede verdimSimdi ayni gruptayiz okuyup kayitsiz kalamiyorum. Zayiflamayi saglik sihhat rahatlik icin istiyoruz. Bu istegimize sagliksiz yollardan gidersek pek bi anlami kalmaz. 10 kilo verdim dersin bilmezsin ki gidenin 7 kg si kastır 3 kilosu yagdir. Fazla kiloya sahip insanlarin buna ihtiyaci yok . Biz yag kaybetmeliyiz...seni üzmüs olmakta istemiyorum azimli heveslisin ve iradelisin. Bunlar varken kas kaybetmeye degmez. Fazla geldi diyorsun bu yeterince vitamin mineral aldigin anlamina gelmiyor sadece kuculen mide alamiyo.
Cildin elastikiyetini kaybeder sıkı olayim diye egzersiz spor yapsan yediklerin yetersiz daha hizli kas gider.
Ben bu kadar diyorum zararlari internette mevcut.
En iyisi ayda 4 kilo cildinde enzimlerimde kan degerlerinn de herseyin belli bir zamana ihtiyaci varKatılıyorum cnm kesinlikle öyle ben 2 sene önce 15 kg verdim m bedene düştüm 75 den 60 a kadar şuan 13 kgsunu aldım ama halen 38 bedenim yavaş yavaş kısa sürede verdim
Kesinlikle öyle cnm yani bir anda kg gitmiyor nasıl bir anda almıyorsak direk su kaybı oluyor Buda allah korusun hastalık demekEn iyisi ayda 4 kilo cildinde enzimlerimde kan degerlerinn de herseyin belli bir zamana ihtiyaci var
Bende bilincsiz 15 kilo verdim fazlasiyla aldim hizlaKesinlikle öyle cnm yani bir anda kg gitmiyor nasıl bir anda almıyorsak direk su kaybı oluyor Buda allah korusun hastalık demek
Insan bi tabakta kaptanina yollar.Kızlar mantı yedim .çok üzgünüm ama yedim.Bir tabakta pırasa yedim.
Ben stresten yedim hepBende bilincsiz 15 kilo verdim fazlasiyla aldim hizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?