YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. Kilomuz arasinsa ucurum olmasaydi diyet listemi atardim
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak hadi inşaAllah

Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. Kilomuz arasinsa ucurum olmasaydi diyet listemi atardim

Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak hadi inşaAllah
inşallah unutmadan yaparım bildirim :) uyduğunuz bi liste varmı? ben şekerden hamur işinden uzak durarak abur cubur yemeyerek kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. 4-5 yıl önce bi diyetisyene gitmiştim ona benzer şeyler..

O nasil laf Helal tabii ki canim
Cok sevindim kuzum
Ben diyetisyenden geldim. 1 bucuk kilo kas kaybettigimi soyledi. Evde sabah 88.9 dum.
Orda 87.7 cikti. 5 gun dinlen yurume dedi. Yeni listemi verdi geldim
Ben de kas kaybediyorum eminim. Çünkü sabahları sadece açlığımı bastırmak için geçiştiriyorum. Bende mi gitsem. Gerçi daha önce gittim listeye uyamıyorum ya

sabah

rulo şeklindeki omletimi uedim

öğlen

1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
5-6 ufak parça tavuk ciğeri

ara

bir kutu ayran
1 ufak muz

Şekersiz sade nescafe ve şekersiz çay tükettim yine

Selam kızlar ...bugun sabah 4 ten ise gidene kadar kizimin atesi vardi sonra ise gittim aklim onda kaldi dersler bitti onundoktora goturdum agir bir virusle grip olmusuz malesef cok halsiz kusma ates 2 gundur uykususuz .. sabah ise gitmeden ustumu giyinirken hemen tartiya ciktim kaptanim cuma tartilmistim ben bu sali ilk salim 78.4 cuma ile ayniyim malesef sbeden

Cok gecmis olsun canim
Tez vakitte iyileşin inşaAllah. Bu durumda ise gitmek cok zor hep akil kalir of off

kizlar iyi aksamlar akşam yemegim bu skeildeydi hatta çok bile geldi bir saat sonra birde meyve var bugün 1 tane ondan sonra bol su sadece

InşaAllah. Benim liste diyetisyenn verdiği..
Ekmekten pirinc pilavindanda uzak dur simdilik böyle dikkat et. Kilo vermen durursa listeme bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…