Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. Kilomuz arasinsa ucurum olmasaydi diyet listemi atardimsbeden merhaba
bende katılabilir miyim aranıza. hazır bugün salı, kilo bildirimi yapıyorsunuz beni de listeye eklersen sevinirim.
kilom bu sabah 54,5
hedefim 50
boyum 1.60
yaş 32
şimdi ilk sayfadan okumaya başlayacağım örnek menüler oluşturup defterime yazıyorum yarın haftalık alışverişimi ona göre yapacağım.
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak hadi inşaAllahselam kızlarr. bende dikkatli beslenmeye başladım ve bu grupla devam etmek istiyorum. bütün sayfaları okuyamadım ama kilo bildirmi yapayım hemen :) 70,9 um bugün itibariyle. ilk hedefim 65 i görmek. sonrasına bakarız inşallah :)
Nerde bildirimkizlar ben kullanici adımi degistim haberiniz olsun artemis ben :))
60.1 canim ama ben 2 hafta kadar yokum memlekete dönüyorum bildirim yapamayacağımNerde bildirim
inşallah unutmadan yaparım bildirim :) uyduğunuz bi liste varmı? ben şekerden hamur işinden uzak durarak abur cubur yemeyerek kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. 4-5 yıl önce bi diyetisyene gitmiştim ona benzer şeyler..Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak. Kilomuz arasinsa ucurum olmasaydi diyet listemi atardim☺
Merhaba aramiza hosgeldin. Grubun tek kurali her sali kilo bildirimi yapmak hadi inşaAllah☺
HarikaEki Görüntüle 2576541
Iyi akşamlar kızlar bugün biraz erken yedim geçe kalmayım diye
Akşam 16.20
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
Salata
2 kaşık yoğurt
Ayran
Ben de kas kaybediyorum eminim. Çünkü sabahları sadece açlığımı bastırmak için geçiştiriyorum. Bende mi gitsem. Gerçi daha önce gittim listeye uyamıyorum yaO nasil laf Helal tabii ki canim
Cok sevindim kuzum
Ben diyetisyenden geldim. 1 bucuk kilo kas kaybettigimi soyledi. Evde sabah 88.9 dum.
Orda 87.7 cikti. 5 gun dinlen yurume dedi. Yeni listemi verdi geldim
Teşekkürler canımtebrikler
Tamam 2 hafta izinli yaziyorum60.1 canim ama ben 2 hafta kadar yokum memlekete dönüyorum bildirim yapamayacağım
Cok gecmis olsun canimSelam kızlar ...bugun sabah 4 ten ise gidene kadar kizimin atesi vardi sonra ise gittim aklim onda kaldi dersler bitti onundoktora goturdum agir bir virusle grip olmusuz malesef cok halsiz kusma ates 2 gundur uykususuz .. sabah ise gitmeden ustumu giyinirken hemen tartiya ciktim kaptanim cuma tartilmistim ben bu sali ilk salim 78.4 cuma ile ayniyim malesefsbeden
Allah razi olsun canim sagol evet hep aklimda dersteCok gecmis olsun canim
Tez vakitte iyileşin inşaAllah. Bu durumda ise gitmek cok zor hep akil kalir of off
InşaAllah. Benim liste diyetisyenn verdiği..inşallah unutmadan yaparım bildirim :) uyduğunuz bi liste varmı? ben şekerden hamur işinden uzak durarak abur cubur yemeyerek kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum. 4-5 yıl önce bi diyetisyene gitmiştim ona benzer şeyler..
Amin cümlemizden Ne dersiydi canimAllah razi olsun canim sagol evet hep aklimda derste
Yaninda yogurt veya ayran. Ve 1 dilim ekmek olsaydi iyi olurdu afiyet olsunkizlar iyi aksamlar akşam yemegim bu skeildeydi hatta çok bile geldi bir saat sonra birde meyve var bugün 1 tane ondan sonra bol su sadece Eki Görüntüle 2576594
Çalisiyorum kuzu ögretmenimAmin cümlemizden Ne dersiydi canim
Kafa yoran meslek Allah kolaylik versin canim. Bende edebiyat okudum. Duz memurluk icin sinava calsyrmSimdi uyuyo dibinden ayrilmiyorum
Çalisiyorum kuzu ögretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?