YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Selam kızlar .Bugün çok kosturdum .Ama arabayla kosturdum.Aslında yuruycektim .Araba kullanmayı yeni öğrendim dedim pratik yapayım viteslerle basım dertte zaten Pedagojik formasyon kaydım için bankaya para yatırdım .Ordan biraz gezdim sonra alışveriş yaptım.Sonra kuaför tabi bunlar hep aç yaptım.Sadece şekersiz Nescafe ve sade türk kahvesi içmiştim.Ehhh aç karnına biraz gergindim tabi . Neyse işlerim bitti eve geldim .Küçük tabak yada kase işte küçük yani mantı ve yine Küçük tabak pırasa yemeği yedim.Uc tanede oğlumun cipsinden yedim.Toplam bugün 600 kalori aldım.

Ahhh ahhh su börekler çörekler tatlılar dolmalar makarnalar mantılar yiyip yiyip kilo almayanlar .Nasıl yaratılmışlar nasıl bir organizma nasıl bir vücut valla ne boy ne pos ne doktor ne avukat sadece onları yiyip ve kilo almayanlari kıskanıyorum.Yemek yemek istiyorum çok yemek yemek istiyorum.Ama kilo almak istemiyorum.Nasil bir duygudur acaba nasıl merak ediyorum.

Waaaa bi kas kaybi vakası daha

kızlar iyi aksamlar bugün bata kosusuturmacali gecti benim günum sabah hastaneye gittim yürüyerek gittim geldim sonra pazara gittim bugün sadece 1 önce dilim tam bugday ekmegin uzerine suzme peynir surdum yedim sonra şekersiz kahve ictim pazardan geldikten sonrada saat 15.00 gibi meyve vardi listede 1 tane onu yedim ve aksama ispanak haslama yumurta haslama yiyecegim esime kavurma pilav banada ispanak haslama çok zorlanacağım cokkkk 9000adim attim bugün 15dk tempolu yuruyus

kızlar çok kotuyum pirinç pilavi ile savastim resmen ama ben kazandim yemedim önceleri olsa o yenerdi ve ben dayanamayip 1 tabak yerdim bayilirim çok severim pirinç pilavini bu akşamda sansa misafirlerim vardi ve et sote pirinç pilavi yaptim ama ben haslanmis ispanak salata ve haslanmis yumurta yedim yani gerçekten o pilavi salidrmamak için çok zor tuttum kendimi ama basardim hemen telefona sarilip ekrandaki bebeğe baktim hersey bitti zaten

Bende merak ediyorum bende. Benim eşimde almaz hiç gece gece aburcubur yer yatar ama yok adam aynı

Afiyet olsun canım iyi sınanmışsın iraden için tebrikler

Tebrikler canım

Yarın sabah kahvaltım
sarı olan şeyler tava da kendim yaptığım Mısır ekmeğimsi gibi birşey . Yarım çay bardağı Mısır unundan yapıyorum oda bir dilim ekmeğe eşmiş. İki parçasının içine bir üçgen peyniri paylaştırıp zeytin ezmesi sürdüm

diğerinin ikisinin içinde de 1 eray kaşığı ballı fıstık ezmesi var

Tebrikler canım

Mısır unlu krep olmuş canım güzel fikir ellerine sağlık afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…