- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
simdi tavuk but yapdim 1 tane yanina 1 dilim ekmekle. yanina 1 kase yoğurt ve biraz slaata yaptim yerim. ağzıma 5 fistik 3 kuru ksyisi attim zorla yiyorum :/Aynisini yapmak 15 gunde bana 1500 gr kas kaybettirdi yagdan hic gitmedi. Biraz zorla.
Waaaa bi kas kaybi vakası dahaSelam kızlar .Bugün çok kosturdum .Ama arabayla kosturdum.Aslında yuruycektim .Araba kullanmayı yeni öğrendim dedim pratik yapayım viteslerle basım dertte zaten Pedagojik formasyon kaydım için bankaya para yatırdım .Ordan biraz gezdim sonra alışveriş yaptım.Sonra kuaför tabi bunlar hep aç yaptım.Sadece şekersiz Nescafe ve sade türk kahvesi içmiştim.Ehhh aç karnına biraz gergindim tabi . Neyse işlerim bitti eve geldim .Küçük tabak yada kase işte küçük yani mantı ve yine Küçük tabak pırasa yemeği yedim.Uc tanede oğlumun cipsinden yedim.Toplam bugün 600 kalori aldım.
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2576999
İyi akşamlar kızlar
Akşam 17.40
Közlenmiş kırmızı biberi yoğurtlayıp biraz et sote üzerinede tereyağı döktüm
Zeytinyağlı pırasa
Domates soslu acı biber
Ayran
Yemek öncesi kefir içtim şimdide türk kahvesi içiyorum 2 litrede su
Saol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım
Bihter çikolata falan seviyorsan az onda yiyebilirsin canım bastırır belki ya da hafif şeyler kayısı kuru üzümregl olmuşum başladı tatlı ataklarm
Bende merak ediyorum bende. Benim eşimde almaz hiç gece gece aburcubur yer yatar ama yok adam aynıAhhh ahhh su börekler çörekler tatlılar dolmalar makarnalar mantılar yiyip yiyip kilo almayanlar .Nasıl yaratılmışlar nasıl bir organizma nasıl bir vücut valla ne boy ne pos ne doktor ne avukat sadece onları yiyip ve kilo almayanlari kıskanıyorum.Yemek yemek istiyorum çok yemek yemek istiyorum.Ama kilo almak istemiyorum.Nasil bir duygudur acaba nasıl merak ediyorum.
Afiyet olsun canım iyi sınanmışsın iraden için tebriklerkızlar çok kotuyum pirinç pilavi ile savastim resmen ama ben kazandim yemedim önceleri olsa o yenerdi ve ben dayanamayip 1 tabak yerdim bayilirim çok severim pirinç pilavini bu akşamda sansa misafirlerim vardi ve et sote pirinç pilavi yaptim ama ben haslanmis ispanak salata ve haslanmis yumurta yedim yani gerçekten o pilavi salidrmamak için çok zor tuttum kendimi ama basardim hemen telefona sarilip ekrandaki bebeğe baktim hersey bitti zaten
kızlar çok kotuyum pirinç pilavi ile savastim resmen ama ben kazandim yemedim önceleri olsa o yenerdi ve ben dayanamayip 1 tabak yerdim bayilirim çok severim pirinç pilavini bu akşamda sansa misafirlerim vardi ve et sote pirinç pilavi yaptim ama ben haslanmis ispanak salata ve haslanmis yumurta yedim yani gerçekten o pilavi salidrmamak için çok zor tuttum kendimi ama basardim hemen telefona sarilip ekrandaki bebeğe baktim hersey bitti zaten
Teşekkürler cnmSaol canım sanada afiyet olsun
Seviyorum ama hiç aklıma gelmedi almak markettemBihter çikolata falan seviyorsan az onda yiyebilirsin canım bastırır belki ya da hafif şeyler kayısı kuru üzüm
Tebrikler canımkızlar çok kotuyum pirinç pilavi ile savastim resmen ama ben kazandim yemedim önceleri olsa o yenerdi ve ben dayanamayip 1 tabak yerdim bayilirim çok severim pirinç pilavini bu akşamda sansa misafirlerim vardi ve et sote pirinç pilavi yaptim ama ben haslanmis ispanak salata ve haslanmis yumurta yedim yani gerçekten o pilavi salidrmamak için çok zor tuttum kendimi ama basardim hemen telefona sarilip ekrandaki bebeğe baktim hersey bitti zaten
Mısır unlu krep olmuş canım güzel fikir ellerine sağlık afiyet olsunYarın sabah kahvaltım
sarı olan şeyler tava da kendim yaptığım Mısır ekmeğimsi gibi birşey . Yarım çay bardağı Mısır unundan yapıyorum oda bir dilim ekmeğe eşmiş. İki parçasının içine bir üçgen peyniri paylaştırıp zeytin ezmesi sürdüm
diğerinin ikisinin içinde de 1 eray kaşığı ballı fıstık ezmesi var
Eki Görüntüle 2577050
Eki Görüntüle 2577051
Eki Görüntüle 2577052
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?