- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
Evet canım zaten ideal kilom 57 58 ama işte tutamadık boğazı böyle tombul tombul geziyoruzGeçmiş olsun canım ben hiç sevmem spor bir ara leslie başladım zorla yapıyordum şimdi bölgesel20dklik sporlar var yattığın yerde yapıyorsun tavsiye ederim boyuna göre 58 olsan harika olursun
Sen de benim gibi dengesiz yiyorsun. Sabah ben hiç bişey yemiyorum iki kahve içerim ikiye üçe kadar öyle kalırım. İşte bu yüzden sanırım kas kaybediyoruz sonra 38 beden bile olsak büyük beden gibi görünüyoruzsabah
üçgen peynr
yarım mandalina
öğlen
köfte
yoğurt
2-3 yk piyaz
yarım kepçe tavuk suyu çorba
Sen de benim gibi dengesiz yiyorsun. Sabah ben hiç bişey yemiyorum iki kahve içerim ikiye üçe kadar öyle kalırım. İşte bu yüzden sanırım kas kaybediyoruz sonra 38 beden bile olsak büyük beden gibi görünüyoruz
Bir kac Gundur yogunluktan yiyemiyorm Sadece normal de kahvaltimi aksatmamSen de benim gibi dengesiz yiyorsun. Sabah ben hiç bişey yemiyorum iki kahve içerim ikiye üçe kadar öyle kalırım. İşte bu yüzden sanırım kas kaybediyoruz sonra 38 beden bile olsak büyük beden gibi görünüyoruz
Ben peeling yapıyorum haftada 3 geri kalan geceler yağ suruyorumKizlar tek isimiz kilo vermek degil. Cildiniz için neler yapiyorsunuz. Bu konuda herkes katilim saglarsa yazarsa sevinirim. Rutinleriniz neler. Yüz yogası yapaniniz var mi
Ben bu konulardan müthiş keyif aliyor ögrenmeyi seviyorumBen peeling yapıyorum haftada 3 geri kalan geceler yağ suruyorum
Kayısıli peeling var onunla yapıyorum bide nivea pembe yüz yıkama köpüğü kullaniyorum yüzüme de genelde Argan yağı sürüyorum maske VS yapardım ama bekleme süresi. Olduğu için yapmıyorum canimBen bu konulardan müthiş keyif aliyor ögrenmeyi seviyorum.
Peelingi ne ile yapiyorsun
Hangi yagı kullaniyorsun.
Ve güzellik salonu deneyimlerin var mı
Haftada bir nemlendirici kağıt maske yapıyorum bazen aloveranın özünü biraz zeytinyağıyla karıştırıp yüzüme sürüyom bir ara hindistan cevizi yağı sürüyordum baya oldu almayalı makyaj yaptığımda çıkartmadan yatmamaya dikkat ediyorum başkada bişey yapmıyorumKizlar tek isimiz kilo vermek degil. Cildiniz için neler yapiyorsunuz. Bu konuda herkes katilim saglarsa yazarsa sevinirim. Rutinleriniz neler. Yüz yogası yapaniniz var mi
Güzeel. Benim cildim gözenekli yagli. Hafta da 1 hafif kese yapiyorum cok ölü deri cikiyor.Kayısıli peeling var onunla yapıyorum bide nivea pembe yüz yıkama köpüğü kullaniyorum yüzüme de genelde Argan yağı sürüyorum maske VS yapardım ama bekleme süresi. Olduğu için yapmıyorum canim
Gratistekilerden mi canim. Ordaki nemlemdirici maskeler hakkinda bilgim yok bir kere aldim. Senin detayli bilgin var mi. Hangi marka onerirsin. Japon yazili cok orda.Haftada bir nemlendirici kağıt maske yapıyorum bazen aloveranın özünü biraz zeytinyağıyla karıştırıp yüzüme sürüyom bir ara hindistan cevizi yağı sürüyordum baya oldu almayalı makyaj yaptığımda çıkartmadan yatmamaya dikkat ediyorum başkada bişey yapmıyorum
Gratistede var canım genellikle bütün kozmetik marketlerde bulabilirsin nivea garnier öneririm bana iyi geliyor nemlendirici kağıt maske diye geçiyor hindistan cevizimi onu duymamıştım bende öyle etkisi olmadı baya oldu almayalı zaten yüzüme kullanmam alırsam bile uyardıgın için saol canımGratistekilerden mi canim. Ordaki nemlemdirici maskeler hakkinda bilgim yok bir kere aldim. Senin detayli bilgin var mi. Hangi marka onerirsin. Japon yazili cok orda.
Hindistan cevizi yagi tuylenme yapabiliyormus dikkat et. Ama gece yatarken surebilcgm göz cevresi icin yag istiyorum. Ama hangi yağ olur bilmiyorum
Gözaltı torbaları için garnier bu kağıt maskelerindede vardı geçen görmüştüm canım bide kayısı üzüm çekirdeği yagı falan iyi geliyor derler yanlış hatirlamiyorsanGratistekilerden mi canim. Ordaki nemlemdirici maskeler hakkinda bilgim yok bir kere aldim. Senin detayli bilgin var mi. Hangi marka onerirsin. Japon yazili cok orda.
Hindistan cevizi yagi tuylenme yapabiliyormus dikkat et. Ama gece yatarken surebilcgm göz cevresi icin yag istiyorum. Ama hangi yağ olur bilmiyorum
Ya bir kaç kere başladım youtubdan.ama kesinlikle devamı gelmiyor :)) birakiyorsunKizlar tek isimiz kilo vermek degil. Cildiniz için neler yapiyorsunuz. Bu konuda herkes katilim saglarsa yazarsa sevinirim. Rutinleriniz neler. Yüz yogası yapaniniz var mi
Yuzumu cok guzel nemlendirdigini hissetmistim hindistan cevizi yaginn. Bir iki sürdüm Sonra ogrennce biraktim. Belki göz altlarima gece bazen sürerim kokusuda güzel. Bakicam o nemlendiricilere sende sagol canim.Gratistede var canım genellikle bütün kozmetik marketlerde bulabilirsin nivea garnier öneririm bana iyi geliyor nemlendirici kağıt maske diye geçiyor hindistan cevizimi onu duymamıştım bende öyle etkisi olmadı baya oldu almayalı zaten yüzüme kullanmam alırsam bile uyardıgın için saol canım
Göz altı torbalarim yokta bakim amacli yağ ariyorum. E vitamini ampulu kullandim bi ara. Hani bakarsak bag olur bakmazsak dag hesabi :) evet öyle kayisi ve uzun cekirdegnn yagi iyiyse arastiriym göz altina. Kremler riskli paraben olabiliyor. Bi calisan kiz paraben yok yazsada az miktarda yine oluyor raf ömrü için mecburlar filan demisti bilemiyrm artik.Gözaltı torbaları için garnier bu kağıt maskelerindede vardı geçen görmüştüm canım bide kayısı üzüm çekirdeği yagı falan iyi geliyor derler yanlış hatirlamiyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?