- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Bende 42 beden gibi gördüm gerçi foto da daha kilolu durabiliyoruz bazen girdiklerimizin de etkisi oluyor. Artı çok esnekse yada kalıbı kesimi genişse bazen olabiliyor42 beden gibi duruyor sağda birde 4kgda 3 beden düşmek imkansız gibi Biraz
Boyun kaç
Canim kalıp değilde bacaklardaan falan 38 olması imkansız geldi bana bende resmimi ekleyeyim burada olunca haber verin sonra kaldıracağım ustumdekilet 38 beden demek istediğimi anlarsınBende 42 beden gibi gördüm gerçi foto da daha kilolu durabiliyoruz bazen girdiklerimizin de etkisi oluyor. Artı çok esnekse yada kalıbı kesimi genişse bazen olabiliyor
Yok tatlım anladım ne demek istediğini. Bende zamanında 38 bedendim kilom da 57 idi. Şuan 42 bedenim bazen 40 oluyor ama aşırı dar nefes alamıyorum. Bugün kilom 71.9 hani boyum da kısa sayılmaz ama yine de 38 beden rüya gibi geliyorCanim kalıp değilde bacaklardaan falan 38 olması imkansız geldi bana bende resmimi ekleyeyim burada olunca haber verin sonra kaldıracağım ustumdekilet 38 beden demek istediğimi anlarsın
Teşekkür ederim canım olursun sende inanıyorum boyun kacMaşallah harika görünüyorsun darısı bana inşallahhh
İnşallah ya çok istiyorum. Boyum 1.64 canım şu aralar spor yapamıyorum. Topuk dikenim rahatsız ediyor.Teşekkür ederim canım olursun sende inanıyorum boyun kac
Spor falan yapıyor musun
Geçmiş olsun canım ben hiç sevmem spor bir ara leslie başladım zorla yapıyordum şimdi bölgesel20dklik sporlar var yattığın yerde yapıyorsun tavsiye ederim boyuna göre 58 olsan harika olursunİnşallah ya çok istiyorum. Boyum 1.64 canım şu aralar spor yapamıyorum. Topuk dikenim rahatsız ediyor.
Tünaydın yeni yicem bende anca kalktim duş mus.Herkese günaydın.Sabah sade türk kahvesi,iki Nescafe şekersiz ve bir elma yedim.
1.62 1.63 falanBoyun kac canimm ben 75 teyken senin 71 den cok daha zayif duruyrm kesin boydan dedm
şuan 38 giyiyorum yani 62 kg iken giydiklerimi şuan giyiyorum42 beden gibi duruyor sağda birde 4kgda 3 beden düşmek imkansız gibi Biraz
Boyun kaç
Ben 164 düm. Resimlerde inanki 71 durmuyorsun. Cok fark arada. Bunun bir sebebi olabilir. Oda şu ki.1.62 1.63 falan
Insallh canım sen kaç kilosun kaç yasindasinKilomuz yakin umarim istikrarli olursun basarilar dilerim
Ben 30 canim. 89 dayim bugun. Her sali ilk sayfadaki tabloyuda incele. Kim ne kadar vermis gorup hirslanmak icinInsallh canım sen kaç kilosun kaç yasindasin
Tamamdır bakarimBen 30 canim. 89 dayim bugun. Her sali ilk sayfadaki tabloyuda incele. Kim ne kadar vermis gorup hirslanmak icin
Menü paylaşımı zorunlumuBen 30 canim. 89 dayim bugun. Her sali ilk sayfadaki tabloyuda incele. Kim ne kadar vermis gorup hirslanmak icin
Hayir sadece kilo bildirim8 zorunluMenü paylaşımı zorunlumu
Akşama kCanim kuzum yanlış anlama ama bende 38bbedenim hatta resmi mi de atarım arada dağlar kadar fark var
bir ara daha net br resim atarm cnm neyse işin özü 6 ları tekrar görmekBen 164 düm. Resimlerde inanki 71 durmuyorsun. Cok fark arada. Bunun bir sebebi olabilir. Oda şu ki.
Büyük oranda kas kaybi varsa ve vucudun kastan çok yaga sahipse bu görüntü olur.. cunku 1 kilo kas ile 1 kilo yağın yer kaplama boyutu farkli. Yag cok yer kaplar. Eger kasin azsa yag oranin fazlaysa 71 iken cok daha kilolu gorunursun. Keske bi yag kas ölcümü yaptirsan. Kaslar yeterince olmazsa fit gorunulmez. Belkide resim acisi cekimden kaynakli kafam cok karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?