- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Benimkinide bir anlık geçiriyordu işte sonra aynı devam ediyordu şuan yok şükürİlaç içmeden geçmiyor malesef
Geçmis olsun canim neyin var daha iyi misinSelam kızlar rahatsızdım bir kaç gündür yoktum kusura bakmayın ilgilenemedim inşallah biraz daha toplayayım daha sık gelmeye çalışacağım
Ay bir girdimi saplanıyor oo agrı uyumaya calışırdım belki gecer diye ama nerde sabahladığımı bilirim geçer inş canımDaha önce yoktu ama son aylarda migen ağrısı gibi oluyo. Önceki gece 4 te uyamdım ilaç içtim uyuyamadım ağrıdan
Geçmis olsun canim neyin var daha iyi misin
Amin cnm sağolAy bir girdimi saplanıyor oo agrı uyumaya calışırdım belki gecer diye ama nerde sabahladığımı bilirim geçer inş canım
Geçmiş olsun cnmSelam kızlar rahatsızdım bir kaç gündür yoktum kusura bakmayın ilgilenemedim inşallah biraz daha toplayayım daha sık gelmeye çalışacağım
Geçmiş olsungrip oldum canım sağol biraz daha iyi gibiyim
Geçmiş olsun cnm
Geçmiş olsun
Makarna en kötüsü bence bugun nasil gidiyor3 gündür makarna lahmacun çikolata yedim.Sabah tartildim 67 geldim.
Ayin 24 üne az kaldi.
Bugun egzersize start verdim. 15 kere kollari yanlara actim
7 kere mekik
Ve bir kac daha karin hareketi
Yanlara 13 kere bacak acma egzersizi
Bittim kizlar ne olmuş bana böyle. Uyku ve yorgunluk basti hemen.
Yarin daha iyi olurum alisirim
Bugün akşama kadar bir şey yemedim.Aksam tavuk göğsü ile patates yemeği yaptım bir tabak ondan bir tabakta bulgur pilavı yedim.Makarna en kötüsü bence bugun nasil gidiyor
Aynen öyle canım basladimya ona sükür. Egzersiz herkese sart yag yaktiriyo ama yeterince önem verilmemesi ilginç.Bi yerden başlamak lazım. Günden güne çoğaltırsın.
Canim niye yemedin hastamisin yoksa. Aksam patates pilav seker olmus..tavuk gögsunu begendim.Bugün akşama kadar bir şey yemedim.Aksam tavuk göğsü ile patates yemeği yaptım bir tabak ondan bir tabakta bulgur pilavı yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?