Yo yaziyla. Ama istersen resimde atabilirsin.Tartı foto olarak mı atıyoruz cnmsbeden
İçine üçgen peynir ve zeytin ezmesi sürdümMısır ekmeğini severim illa güzel olmuştur Aynn peynir domates mis gibi olur
Doğru söylüyorsun canım keşke ilk başladığımda ölçümü alsaydımKızlar mutlaka mezura ölçümü yapın .tartıdan daha onemi
Ben almistim biraz zayifliyim yine alirimKızlar mutlaka mezura ölçümü yapın .tartıdan daha onemi
Dogru diyon canım çarşıya çıkıcan alayım bendeKızlar mutlaka mezura ölçümü yapın .tartıdan daha onemi
Maşallah canım nasıl farketiriyor 3 4 kilo bile insana tebrik ederim böyle devam bol bol eksilerin olsun inşSoldaki grili resim 28 Ekim 2016 orada 75.5 kgyum sağdaki resim 13 Ocak 2020 burada da 71.8 kgyum
Eki Görüntüle 2577600
İnşallah canımMaşallah canım nasıl farketiriyor 3 4 kilo bile insana tebrik ederim böyle devam bol bol eksilerin olsun inş
Süpersin canımİnşallah canımsolda 44 beden sağda 38 bedenim :))
Boyun kac canimm ben 75 teyken senin 71 den cok daha zayif duruyrm kesin boydan dedmSoldaki grili resim 28 Ekim 2016 orada 75.5 kgyum sağdaki resim 13 Ocak 2020 burada da 71.8 kgyum
Eki Görüntüle 2577600
Canim kuzum yanlış anlama ama bende 38bbedenim hatta resmi mi de atarım arada dağlar kadar fark varİnşallah canımsolda 44 beden sağda 38 bedenim :))
42 beden gibi duruyor sağda birde 4kgda 3 beden düşmek imkansız gibi Birazİnşallah canımsolda 44 beden sağda 38 bedenim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?