Bende denedim bi ara yapiyordum gidim filan baya toplanmisti dudaklarim botoslu gibi ve daha yukarda oluyordu . Insanin yuzune daha diri hoş ifade geliyor.Ya bir kaç kere başladım youtubdan.ama kesinlikle devamı gelmiyor :)) birakiyorsun
Kimyasal sonuçta illa vardır bencede evet canım yararı oluyordur e vitamini ben saça kullanmıştım gözaltında iyi geliyorsa bende kullanayımGöz altı torbalarim yokta bakim amacli yağ ariyorum. E vitamini ampulu kullandim bi ara. Hani bakarsak bag olur bakmazsak dag hesabi :) evet öyle kayisi ve uzun cekirdegnn yagi iyiyse arastiriym göz altina. Kremler riskli paraben olabiliyor. Bi calisan kiz paraben yok yazsada az miktarda yine oluyor raf ömrü için mecburlar filan demisti bilemiyrm artik.
Göz alti kremlerise kullandim faydali olmustu nemli sakin bi cilt oluyor
Az miktarda gece sürebilirsin. Gündüz sakin sürme yag bezeleri cikariyorKimyasal sonuçta illa vardır bencede evet canım yararı oluyordur e vitamini ben saça kullanmıştım gözaltında iyi geliyorsa bende kullanayım
Tamm canım saolasınAz miktarda gece sürebilirsin. Gündüz sakin sürme yag bezeleri cikariyor
Iyiyim canım sen nasılsın kilo her gün değişiyor canım bakarsın bir anda kilon düşmüş 5 gün var daha verirsinMerhaba kizlar. Nasilsiniz. Bi kac gundur 89 dan asagisini göremedim. 5 gun sonra diyetisyen kontrolum var
Bende gerginim canim diyetisyen yuzunu duşuruyo korkuyorumIyiyim canım sen nasılsın kilo her gün değişiyor canım bakarsın bir anda kilon düşmüş 5 gün var daha verirsin
Diyestiyende öyle olsun insanı hırslandırıyor canım yumuşak yüzlü olursa insan önemsemiyor bile egzersize başla tabi canım hem de zinde olursunBende gerginim canim diyetisyen yuzunu duşuruyo korkuyorum
InşaAllah düser gidene kadar squat ve karin egzersizleri yapicam. Hemde 2 egzersize baslamis olurum. 90 lardan kurtulmus biri olarak artik bana egzersizler yakisir zamanla arttiririm
Memnunum canim yerine gore cok guzel davranislari var. Yumusak olsa ben yapamazdim :)Diyestiyende öyle olsun insanı hırslandırıyor canım yumuşak yüzlü olursa insan önemsemiyor bile egzersize başla tabi canım hem de zinde olursun
Merhaba canım hiç iyi değilim malesef. Regli olucam ama başağrım var 2 gündür. Bil olsamda kurtulsam.Merhaba kizlar. Nasilsiniz. Bi kac gundur 89 dan asagisini göremedim. 5 gun sonra diyetisyen kontrolum var
Başağrısına kahve iyi geliyordu benim sende dene istersen canımMerhaba canım hiç iyi değilim malesef. Regli olucam ama başağrım var 2 gündür. Bil olsamda kurtulsam.
5 güne verirsin biraz bence
Her zaman mi agrin oluyorMerhaba canım hiç iyi değilim malesef. Regli olucam ama başağrım var 2 gündür. Bil olsamda kurtulsam.
5 güne verirsin biraz bence
İlaç içmeden geçmiyor malesefBaşağrısına kahve iyi geliyordu benim sende dene istersen canım
Daha önce yoktu ama son aylarda migen ağrısı gibi oluyo. Önceki gece 4 te uyamdım ilaç içtim uyuyamadım ağrıdanHer zaman mi agrin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?