YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ya bir kaç kere başladım youtubdan.ama kesinlikle devamı gelmiyor :)) birakiyorsun
Bende denedim bi ara yapiyordum gidim filan baya toplanmisti dudaklarim botoslu gibi ve daha yukarda oluyordu . Insanin yuzune daha diri hoş ifade geliyor.
Yine baslicam abartmadan. iyi hissettryo.
Bu bayanin sayfasi guzel benzeri sayfalar var

Kimyasal sonuçta illa vardır bencede evet canım yararı oluyordur e vitamini ben saça kullanmıştım gözaltında iyi geliyorsa bende kullanayım

Aslinda en iyisi solgarin hyaluronic asiti ve kolajen kapsulleri neler var neler. Solgarin asiti vucudu nemlendiriyo cilt ve eklemlere kadar. Kirisikliklari geciktiriyo iyilesme sagliyo. Fayda gören cok. 30 kapsül 180 civari . Maas olsa kiyarim ama calismiyrm. Bi kere almisitim sadece o zaman.ucuzdu

Günaydın kızlar

yine yoğun bir cımartesi

Öğlene kadar iş sonra Sinav var eve gideyim direk uyuyacağım bu regli bu ay çok kötü yaptı beni geçenlerde üşüttüm acısı şimdi çıkıyor

Sabah kahvaltı için rulo yaptığım omletimi aldım yanıma iki de mandalina

Iyiyim canım sen nasılsın kilo her gün değişiyor canım bakarsın bir anda kilon düşmüş 5 gün var daha verirsin
Bende gerginim canim diyetisyen yuzunu duşuruyo korkuyorum
InşaAllah düser gidene kadar squat ve karin egzersizleri yapicam. Hemde 2 egzersize baslamis olurum. 90 lardan kurtulmus biri olarak artik bana egzersizler yakisir zamanla arttiririm

Diyestiyende öyle olsun insanı hırslandırıyor canım yumuşak yüzlü olursa insan önemsemiyor bile egzersize başla tabi canım hem de zinde olursun

İyi akşamlar kızlar
Akşam
17:00 Tavuk suyu çorbası (un kullanmadım üzerine yarım y.kaşığı tereyağı tabakta çok yağlı gözüküyor ama normal bir çorbaydı)
Birazda haşlama tavuktan kalanları didikleyip tavada baharat z.yağ tereyağıyla soteledim
Limonlu Salata
Ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…