YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Yaa bende ispanakli yumurta istiyorummm. Nasil yapiliyo bilmiyorum googldan bakarim basittir kesin. O yogurt gibi görünen sey eger yogurtsa icinde ne var bisey eklenmis gibi. Ilham oluyo resimler . Ben huzursuzluklardan ve sinav stresinden dolayi cok köreldimde bi sure boyle gidecek. Resimlerine ilgiyle bakiyrum. :)

Kızlar bende bugün misafir vardı. Yemekleri abarttım hem de tatlı yedim dayanamadım. Reng olduğum için zaten her yerim şiş pişman oldum ama iş işten geçti
Ayy o pismanlik duygusu cok beter. Kilo cok olunca daha agir acitiyo o duygu. Bu sebeple bu aksam yemegimi islerimden dolayi kacirsamda pismanlik korkusuyla yemedim süt ictim 10 da.

Tatli matli yemek goturmussun yarin bir yildizinida geri mi alsam ne

Sorma canım ya valla çok kötüyüm bu hafta neden dağıldım bilmiyorum. Çocuğun hastalığına çok stres yaptım sanırım onun da etkisiyle yemeğe verdim kendimi. Ben pişman oldum çünkü emeklerim boşa gidiyor böyle olunca hemen artı görüyorum tartıda. Aynı kalsam razıyım regl de etkiledi tabi yani bilmiyorum ya iyi değilim

hoşgeldin canım ☺
Bende diyete başladım 15 ocakta tamamen doğal besleniyorum 3 beyazdan uzak sebze bakliyat protein kuruyemiş 5 günde 3 kilo gitti ödem diye düşünüyorum 93 le başladım şuan 90 nim daha öncede 30 kilo verdim ama dikkat etmedim ne varsa yedim geri aldım o yüzden şimdi yeme aliskanligimi değiştiriyorum eşimde çok destekliyor sizlerle inşallah başarırım. Arkadaşlar

Ispanağı isteğe göre soğanla birlikte kavurabilirsin içine biraz salçada atabilirsin pişince baharatını yumurtayı çırp bitti kerevizin beyaz kısmı canım rendeleyip yoğurtladım sende dene ben çok severim Allah'ım emeklerinin karşılığı verir inş canım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Kilom 89.300 neden fazla ciktigimi anlamiyorum
Yediklerime göre yağ artisi imkansiz ama can sıkıcı bu artıs. Bu sebeple diyetisyen günümü 24 ocktan subata erteledim
Stres istemiyorum
Zaten dün gece de kabus gördüm kpss sinavina yarim saat kalmisti

Ödem falandır belki canım üzme caninı verirsin

Günaydın kızlar
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 10.40
2 haşlanmış yumurta üzerine tereyağ zeytinyağ döktüm
Peynir
Zeytin
Ceviz fındık fıstık
1 muz 1 mandalina 3 dilim kivi
Maydanoz kuzukulağı
Kefir

Üzülme lütfen ödem olabilir regl döneminde olabilirsin önceliğin KPSS olsun bu arada da kilonu verirsin yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…