Yaa bende ispanakli yumurta istiyorummm. Nasil yapiliyo bilmiyorum googldan bakarim basittir kesin. O yogurt gibi görünen sey eger yogurtsa icinde ne var bisey eklenmis gibi. Ilham oluyo resimler . Ben huzursuzluklardan ve sinav stresinden dolayi cok köreldimde bi sure boyle gidecek. Resimlerine ilgiyle bakiyrum. :)Iyi aksamlar kızlar sabah kontrole hastaneye gittigim için kahvaltı yapamadım
Öglene kadar hastanede işin bitmedigi icin öglen pide ayran yedimbugün kaçamakli bir gündü eve gelince 1 muz fındık
Aksam 19.00
Ispanakli yumurta
Kereviz salatası üzerine biraz tereyağı döktüm
Az morlahana acı biber sosu
Eki Görüntüle 2579144
Ayy o pismanlik duygusu cok beter. Kilo cok olunca daha agir acitiyo o duygu. Bu sebeple bu aksam yemegimi islerimden dolayi kacirsamda pismanlik korkusuyla yemedim süt ictim 10 da.Kızlar bende bugün misafir vardı. Yemekleri abarttım hem de tatlı yedim dayanamadım. Reng olduğum için zaten her yerim şişpişman oldum ama iş işten geçti
Sorma canım ya valla çok kötüyüm bu hafta neden dağıldım bilmiyorum. Çocuğun hastalığına çok stres yaptım sanırım onun da etkisiyle yemeğe verdim kendimi. Ben pişman oldum çünkü emeklerim boşa gidiyor böyle olunca hemen artı görüyorum tartıda. Aynı kalsam razıyım regl de etkiledi tabi yani bilmiyorum ya iyi değilimAyy o pismanlik duygusu cok beter. Kilo cok olunca daha agir acitiyo o duygu. Bu sebeple bu aksam yemegimi islerimden dolayi kacirsamda pismanlik korkusuyla yemedim süt ictim 10 da.
Tatli matli yemek goturmussun yarin bir yildizinida geri mi alsam ne
Bende diyete başladım 15 ocakta tamamen doğal besleniyorum 3 beyazdan uzak sebze bakliyat protein kuruyemiş 5 günde 3 kilo gitti ödem diye düşünüyorum 93 le başladım şuan 90 nim daha öncede 30 kilo verdim ama dikkat etmedim ne varsa yedim geri aldım o yüzden şimdi yeme aliskanligimi değiştiriyorum eşimde çok destekliyor sizlerle inşallah başarırım. Arkadaşlarhoşgeldin canım ☺
Benideee alinnnnnSelam, yarın aç karnına sabah tartılıp yazarım inşaallah
Benideee alinnnnn
Kilo almaktan ya da hiç verememekten iyidir moralini sakın bozma hem hızlı verilen kilolar hızlı alınıyor tecrübeyle sabittirGünaydın kızlar ☺
89,60 çıktım çok az vermişim çok mutlu olamadım
Ispanağı isteğe göre soğanla birlikte kavurabilirsin içine biraz salçada atabilirsin pişince baharatını yumurtayı çırp bitti kerevizin beyaz kısmı canım rendeleyip yoğurtladım sende dene ben çok severim Allah'ım emeklerinin karşılığı verir inş canımYaa bende ispanakli yumurta istiyorummm. Nasil yapiliyo bilmiyorum googldan bakarim basittir kesin. O yogurt gibi görünen sey eger yogurtsa icinde ne var bisey eklenmis gibi. Ilham oluyo resimler . Ben huzursuzluklardan ve sinav stresinden dolayi cok köreldimde bi sure boyle gidecek. Resimlerine ilgiyle bakiyrum. :)
Ödem falandır belki canım üzme caninı verirsinGünaydın kızlar
Kilom 89.300 neden fazla ciktigimi anlamiyorum
Yediklerime göre yağ artisi imkansiz ama can sıkıcı bu artıs. Bu sebeple diyetisyen günümü 24 ocktan subata erteledim
Stres istemiyorum
Zaten dün gece de kabus gördüm kpss sinavina yarim saat kalmisti
Hoşgeldin canımBenideee alinnnnn
Üzülme lütfen ödem olabilir regl döneminde olabilirsin önceliğin KPSS olsun bu arada da kilonu verirsin yavaş yavaşGünaydın kızlar
Kilom 89.300 neden fazla ciktigimi anlamiyorum
Yediklerime göre yağ artisi imkansiz ama can sıkıcı bu artıs. Bu sebeple diyetisyen günümü 24 ocktan subata erteledim
Stres istemiyorum
Zaten dün gece de kabus gördüm kpss sinavina yarim saat kalmisti
Bu hafta daha dikkatli olursunkilo bildirimi bu hafta yapmayacam canlar dünkü yedigim pideden sonra hiç bakmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?