- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Evet ben az yiyorum sonrasında atıştırma oluyor normalde iki öğün yesem tam doysam aranmam çok haklısın canım ya benimki biraz da sıkıldıkça atıyorum ağzıma abur cubur saçma sapan ne varsa yiyorum sonra pişmanlıkÖğünler yetersiz,düzensiz geldiği için açlık hissetme olabilir mi canım doymayınca olmadık şeyler yiyorsun tekrar başa dönüyon kahvaltını aksam yemegıni doyana kadar ye hamurişi tatlılardan uzak dur ister istemez verdiğini göreceksin canım
Az yemekle kilo verebilseydik inan ben verirdim(o kadar saçma diyetler yaptım ki) ya da verdiklerimi geri almazdım canımEvet ben az yiyorum sonrasında atıştırma oluyor normalde iki öğün yesem tam doysam aranmam çok haklısın canım ya benimki biraz da sıkıldıkça atıyorum ağzıma abur cubur saçma sapan ne varsa yiyorum sonra pişmanlıkçok sıkıldım kendimden hep aynı şeyler
Evet aslında herşeyi biliyorum ne yapmam gerektiğini sanırım işime gelmiyor ben tembelim kendime kalkıp özenerek bir gün kahvaltı hazırladığımı hatırlamıyorum. Geceden ne kaldıysa yada o an ne varsa tatlı vs hemen atarım ağzıma bir saat geçer ufak ufak başlarım ne varsa azıcık azıcık götürürümAz yemekle kilo verseydim inan ben verirdim ya da verdiklerimi geri almazdım canımbence sen yemek işini düzene sok yok 2 kaşık şundan 1 dilim şundan deyip aç kalarak kalkma sofradan güzelcene doyana kadar sağlıklı yiyeceklerde ye biraz şartlandır kendini canım
Çok iyi takip ediyorsun tebrik ederim.Yine dikkat etmeye başladım . İnşallah devamı gelir .Bu sabah 67.80 geldim.Bakalim haftaya salı kaç olucam.700 gram vermissin canim. Haftaya 67 den yukari gelme
TamamdirYa ben kilo mu yanlış yazdım o 87.7 olucaktı
Listeden baktim canimÇok iyi takip ediyorsun tebrik ederim.Yine dikkat etmeye başladım . İnşallah devamı gelir .Bu sabah 67.80 geldim.Bakalim haftaya salı kaç olucam.
koşturmaca:))) biraz yogunnn. Ben de giremedim bu araIyi aksamlar kızlar nerelerdesiniz inş iyisinizdir
Burdayım canımIyi aksamlar kızlar nerelerdesiniz inş iyisinizdir
Aman canım hasta falan olmayında varın yoğunluktan girmeyinkoşturmaca:))) biraz yogunnn. Ben de giremedim bu ara
Oluyor ara sira canım motivasyonu kaybetme bende iyiyim canım kaçamaksız devam ediyorumBurdayım canımmotive olmaya çalışıyorum biraz bocalıyorum galiba inşallah toparlanacağım sen nasılsın nasıl gidiyor
Maşallah sana canım bakalım salıya ne kadar vereceğizOluyor ara sira canım motivasyonu kaybetme bende iyiyim canım kaçamaksız devam ediyorum
Evet bakalım canım salıya ne kadar verecezMaşallah sana canım bakalım salıya ne kadar vereceğizKilomuz birbirine bayağı yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?