YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Evet ben az yiyorum sonrasında atıştırma oluyor normalde iki öğün yesem tam doysam aranmam çok haklısın canım ya benimki biraz da sıkıldıkça atıyorum ağzıma abur cubur saçma sapan ne varsa yiyorum sonra pişmanlık çok sıkıldım kendimden hep aynı şeyler

Az yemekle kilo verebilseydik inan ben verirdim(o kadar saçma diyetler yaptım ki) ya da verdiklerimi geri almazdım canım bence sen yemek işini düzene sok yok 2 kaşık şundan 1 dilim şundan deyip aç kalarak kalkma sofradan güzelcene doyana kadar sağlıklı yiyeceklerde ye biraz şartlandır kendini canım

Evet aslında herşeyi biliyorum ne yapmam gerektiğini sanırım işime gelmiyor ben tembelim kendime kalkıp özenerek bir gün kahvaltı hazırladığımı hatırlamıyorum. Geceden ne kaldıysa yada o an ne varsa tatlı vs hemen atarım ağzıma bir saat geçer ufak ufak başlarım ne varsa azıcık azıcık götürürümöyle işte kendime kötülük ediyorum 75 e çok az kaldı kiloda bana hiç yakışmıyor gıdım çıkıyor hemen ya

Benim oğlum zayıflatıyor beni .Geçen yıl anne çok tombiksin dedi .77 kilodan 67 ye hatta 64 e düştüm.Gecen günde anne sen biraz daha zayıfla çok şişman değilsin ama biraz daha zayiflaman gerek dedi.Kolları sivadim bende .Oğlum.daha 11 yaşında dedim bu büyüdüğünde şişman kizi beğenmez dedim.Simdiden annesini zayıflatıyorBiricik kocamin hiç sesi çıkmıyor.Annene öyle söyleme oğlum diyor.Oda olmaz baba biraz kilo vermeli diyor.Yaz günü beni hiç evde tutmazdi sürekli parka götürür o basket oynardı bende parktaki zayıflama aletlerini kullanırdım.Zaten çocuk sportmen basket kursuna gidiyor.Masallah fit bende onun biraz daha kilo almasını istiyorum.Zayıf çünkü.Yani kizlar sonuç olarak oğlum için inşallah o 59 kiloyu görürüm.Bakalim yaza kadar mücadele edicem.

Çok iyi takip ediyorsun tebrik ederim.Yine dikkat etmeye başladım . İnşallah devamı gelir .Bu sabah 67.80 geldim.Bakalim haftaya salı kaç olucam.
Listeden baktim canim yoksa pek zamanim yok artik burayada az giriyorum haftaya yuzumuz gülsun inşAllah bende 89 a tekrar düserim saliya

kizlar selam. Sabah 54.8 kiloydum. Bugun peynir tatlısı yedim biraz . Yarın dengeleyeceğim. Sekersiz bozulduğu için yarın yeni baştan sekersiz başlıyorum.

Herkese günaydın. Güzel bir cumartesi sabahından. 4 dilim sucuklu tereyağlı kasarli omletimin tüm hafta hayalini kurdum. :)) benim diyetimde yağ ve protein serbest olduğu için bunlar sakıncalı değil. Karbonhidrat yok ama yarın sabah tam bugday ekmeği yiyecegim. Hepinize kaçamaksız haftasonlarii

Eklentiler

• 20200215_122202.webp
    78,3 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…