YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Harika. Kiraz sapını ben de duymustum

Bugün yemeğimi oglen 3.30 da yedim. Sebze tabagi yaptim kendime...brokolili, bruksel lahanali.. maş fasulyeli....Birazdan yuruyuse cikip 40 dakika yürüyeceğim. Geldikten sonra da belki sadece haslanmis yumurta ve salata yer gunu kapatırım.

Birakanlar varsa aramizda hatirlatayim Bahar geliyor kızlar...şunun şurasında 2 ay sonra havalar sıcak olur ve ince giyimeler başlar ufaktan...O zamana kadar neden fit olmayalım. Fazla kilonuz varsa bile şimdi baslasaniz o 2 ayda, 10 kilo verebilirsiniz ac kalmadan.birakmayin

Çok çok haklısın kalın giyim mont kaban fazlalığımı örtüyor ama yaz geldi mi hiçbirşey gizlemiyor kiloları

86

Birakmadim ama agirim. Iyiki hatirlattin icim cız etti
Sık sık herkes motive edici konuşmalar yapsa keske
90 kiloyum 82 lere insem gerisi keyifli olur. Yola giriyorum dikkat ediyrm motivem dusuk ama salmiyorum tamamen eger haftaya saiya 89 gorursem iyi olacak

Ya o hepimizde var. Kıtlıktan cıkmış gibi oluyordum eskiden sağlıklı beslenmeyi bıraktığım haftalar.. artık abartsam da ölçülü...

Akşam yemeği firinda zeytinyağlı karışık sebze kızartması ve kiymali sos....bir de yogurt corbasi. Bugün yemekten biraz fazla yedim. Spor da yapamadım. Bu cumartesi spora net olarak başlıyorum ınsallah.

Eklentiler

• 20200219_210134.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 26
Akşam yemeği firinda zeytinyağlı karışık sebze kızartması ve kiymali sos....bir de yogurt corbasi. Bugün yemekten biraz fazla yedim. Spor da yapamadım. Bu cumartesi spora net olarak başlıyorum ınsallah.
Ellerine sağlık canım cok güzel görünüyor eminim çok güzel olmuştur sporla desteklesen daha güzel olacak inş başarılar canım

Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.30
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir kaşar
Tereyağ
Ceviz fıstık
Kivi portakal
Maydanoz dereotu
Fındık turp
Çay

Akşam 17.30
Mercimek çorbası
Dünden kalan köfte vardı
Salata
Brokoli
Acıbiber
Ayran

Ay evet ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…