Malesef canım dikkat etmiyorum hiç 2 haftadır. Boyum 1.60Yaa kiyamam sana. Yarismaya baslarken 69.5 ti simdi 1 kilo fazlasinboyun kac.
Boyuna göre çok kilom benim 75 kilodaki halim gibi oldugunu dusunuyorum boy cok farkettiriyor. Kac senedir veya ne zamandir bu kilodasinMalesef canım dikkat etmiyorum hiç 2 haftadır. Boyum 1.60
Süperrr olurrr motive moral tikir tikir verirsinYarın inşallah diyetisyene gitmeyi planlıyorum bakalım neler olacak
teşekkür ederimMerhaba gruba katildiktan sonra toplamda 1.900 verdin tebrik ederim
Bazen frekanslar degişiyor anlıyorsan bir kanala ara canımÖyle deme bak grupta ustune kilo alanlarda var bide yerinde sayanlar bide bir verip bi alanlar
Yaaa bende tlc dekileri izlemeyi cok seviyordum. Ama aylardir o kanal bizde yok varda yok tlc yaziyor acinca maxitv cikiyor frekansida 12379/H/3000
Baya geç gördüm ama tünaydın diyeyim bende canımGünaydın kızlar
Gitmen iyi olabilir canım kontrol altında verirsinYarın inşallah diyetisyene gitmeyi planlıyorum bakalım neler olacak
Bakmistim olmamisti canim gunceldi tekrar deniyimBazen frekanslar degişiyor anlıyorsan bir kanala ara canım
Hallettim sukur yaa anten ayari bozulmus. Lisede bu isler benden sorulrdu
Aynn canım bende pek uğraşamıyom bu işlerle evde allahtan meraklıları varHallettim sukur yaa anten ayari bozulmus. Lisede bu isler benden sorulrdusimdi tahammulum az
NeysekiAynn canım bende pek uğraşamıyom bu işlerle evde allahtan meraklıları var
1 su bard. Çiğ bademi soğuk suda bekletiyorum. Bir kaç saate şişiyor. Suyunu süzüyor Sonra onu blendırda 1 litreden biraz az su ile cekiyorum...tabi su ile karışınca beyaz oluyor. Sonra tulbent ile suzuyorum. Kahvelere koyuyorum, onunla yulaf lapası yapiyorum...oh miss :)) fotosu varsa koyarımBu nasil bisey canim bademleride mi ogutuyorsun
Yemekle şu içme. Diyetisyenim onermemisti mideni büyütür diyeBaya işe yarıyor canım desene yemek yesem üstüne bu suyu içsem olur mu canım acaba bende öyle deneyim
Aynı boydaymışız:)Malesef canım dikkat etmiyorum hiç 2 haftadır. Boyum 1.60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?