YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Hadi bakalım sen dene belki bende yapabilirim canım bitince tecrübelerini yaz canim

Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin peynir
Tereyağ
Ceviz fındık fıstık
1 tane kuru incir
Incir tatlı diye başka meyve koymadım
Turp
Maydanoz dereotu
Böğürtlen çayı
Öglen
Türk kahvesi
Gün boyu limonlu tarçınlı su

Akşam 16.40
Taze fasulye
Konserve zeytinyağlı biber kızartması
Közbiber
2 dilim tavuk göğsü
Acıbiber
Yoğurt
1 tane ceviz
1 saat yürüyüş yaptım
Şimdide türk kahvesi içiyorum

Günaydın kızlar bu hafta kilo verememişim aksine 100 gr almışım aslında bu haftada dikkat ettim yediklerime ama anlamadım biraz ilaç çok içtim bu hafta ödem mi oldu ki anlamadım 87,60
Yarısmaya başlarken 91.600 dün
Düne kadar toplamda 4 kilo verdin yerinde sayiyorda olabilirdin seni tebrik ederim.
Kilo miktarin hala cok fazla.. Tam 1 ay sonra tekrar bakicaz kilona . Ama sunuda diyim 91.6 ile 87.6 arasindaki farki yasadim onceden güzel fark ediliyo bedende

Son düzenleme:
Kızlar gunaydınn ben hızla kilo vermeye devam ediyorum resmen aç gezıyorum ama karsılıgını da alıyorum sanırım.
Bu sabah itibari ile 52.4
Karsiligini aldigin kas kaybidir. Ac gezerek kitlik moduna sokarsin vucudunu. yag yakimi kitlik modunda yavaslar.
Buraya basladiktan sonra toplamda 2.600 verdin tebrik ederim :) Tam 1 ay sonra yine kontrol ederiz

Selam kizlar bir değişiklik yok maalesef 67.90 sadece bu sabah regli oldum.Belki biraz şişkinlik olabilir
Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 100 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden basla 1 ay sonra tekrar bakicam giden kiloya

Selam kizlar. Ancak yazabiliyorum bende degisiklik yok maalesef. 70.9 yine
Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 0 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden basla 1 ay sonra tekrar bakicam giden kiloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…