- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Hadi bakalım sen dene belki bende yapabilirim canım bitince tecrübelerini yaz canimArkadaşlar 3 gün yapacağım detoks suyu. Diyetisyen mehtap yakuttan aldım youtube kanalından. içindekiler
*10 bardak su(önceden kaynatılmış dinlendirilmis)
*3 yeşilçay
*1 limon(kabukları soyulup dilimlenecek. Cunku mumlu dedi o kisimlar.Beyaz kısımları kalsın.)
*1 salatalık
*3 paket yeşil cay(Bu suyun 3 bardaklik kısmı ile demleyebilirsiniz)
*2 çilek (bende ve yok diye koymadim)
Dolapta 2 saat bekletilip süzülüp gün içinde tüketilecek. 15 günde 1, 3 gün yapilabilir..
Akşam 8 den sonra tuketmeyin idrara cikisi arttirdigi icin rahatsiz edebilir gece uykunuzda dedi. Yapacaklara afiyet olsun :))
Canım dikkat ediyormusun ne yapıyorsun mesela gün boyu ögünlerde ne yiyorsunSelam kizlar. Ancak yazabiliyorum bende degisiklik yok maalesef. 70.9 yine
Yarısmaya başlarken 91.600 dünGünaydın kızlar bu hafta kilo verememişim aksine 100 gr almışım aslında bu haftada dikkat ettim yediklerime ama anlamadım biraz ilaç çok içtim bu hafta ödem mi oldu ki anlamadım 87,60
Karsiligini aldigin kas kaybidir. Ac gezerek kitlik moduna sokarsin vucudunu. yag yakimi kitlik modunda yavaslar.Kızlar gunaydınn ben hızla kilo vermeye devam ediyorum resmen aç gezıyorum ama karsılıgını da alıyorum sanırım.
Bu sabah itibari ile 52.4
Merhaba yarismaya basladiktan sonra tam 1.200 verdin tebrik ederimgünaydın
bu haftaki kilo bildirimimi yapayım bende 53,3
Kar kardir canim. Yarismaya basladiktan sonra toplamda 1.100 verdin tebrik ederim. Onemli olan gerilemeden ilerlemek yavasta olsa. Tam 1 ay sonra yine kontrol ederizGünaydın herkesegeçen hafta 61.5 bu hafta 61.2
Kaplumbağa hızıyla ilerliyorum
Sen grubun yildizisin gercekten cok azimlisin sabirlisin. MaşaAllah diyorum cok tebrik ederim toplam kilo kaybin 7.800Günaydın kızlar
Geçen hafta:62.7
Bu hafta:62.2
Fark:-500
Doğru ama. Vucudun alisiyo.Yavaş veriyorum hızlı almam diye kendimi avutuyorum
Merhaba gruba katildiktan sonra toplamda 1.900 verdin tebrik ederimMerhaba arkadaslar
gecen hafta 67
Bu hafta 66.6
Merhaba aramıza hoşgeldin listeye ekliyorum. Motive olmak ve etmek icin paylasimlarini bekliyorum. Basarilar dilerimKızlar Merhaba
Adım enise:) 25.02.2020 tarihinde 71.4 kilo olarak başlıyorum hafta salı tekrar tartılıcam:)
Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 100 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden baslaSelam kizlar bir değişiklik yok maalesef 67.90 sadece bu sabah regli oldum.Belki biraz şişkinlik olabilir
Yarismaya basladiktan sonra toplam giden 800 gram. Tebrik ederim 1 ay sonra tekrar bakacazSabahbtartilmayi unuttum .gelince tartıldım. 55.2
Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 0 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden baslaSelam kizlar. Ancak yazabiliyorum bende degisiklik yok maalesef. 70.9 yine
Ay bilmiyorum doğru mu ?değil mi ?kendimi mi kandırıyorum bu hafta daha dikkatli olacağım toplam verdiğim kiloyu yazınca daha bi motive oldum yaDoğru ama. Vucudun alisiyo.
Ayy geçmiş olsun canımKizlar dun agrim sizim coktu 4 dolgu yaptirdim ve baska seyler. . Simdi okuyacam mesajlari
her salı bildirim yapıcam:):)banada motivasyon olurMerhaba aramıza hoşgeldin listeye ekliyorum. Motive olmak ve etmek icin paylasimlarini bekliyorum. Basarilar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?