YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Bugün sadece bir küçük kase etli kuru fasulye ve birazda karışık çerez yedim o kadar.Revani yaptım çok küçük çatal ucu tadına baktım.Biraz dikkat etmeye çalışıyorum.

Kızım düstü dikiş attilar aktif olamadim burda zaten .. şimdiye kadar tuttugun kayıtlar icin tesekkür ederim arkadaşım hersey gonlunce olsun
Rica ederim. Çok gecmiş olsun. Aktif görmesem yine yazmazdim
Bende tesekkur ederim. Kizina iz gecirici krem kullanmayi ihmal etme. ALLAHA EMANET OL ❤❤❤

Selam kızlar hayırlı sabahlar hepinize size demek istediklerim var doğum kilolarımı vermek istiyodum bi türlü motive olup başlayamadım o sırada bu yazışmaları okudum amacım bu sefer diyet yapma değil bunu sağlıklı yasam haline getirmekti. Çünkü diyetteyken kendimi çok sıkıyodum hemen de kilo veriyodum ama sonra kendimi bazı şeylerden mahdum ettiğim için geri dönüşümümüm daha beter oluyodu. Beynimde sağlıklı yaşamın savaşını verirken burası motive etti beni başladım diyete . 82.600 gr dım 78.500 gr a düştüm. 4 kilo gitti yani. Emzirdiğim için de emziren anneler grubu varmış ordaki kişilerle aynı durumdayım diye oraya yazmıştım ama sizlerede cook teşekkür ederim ❤ hepimize boollll ekşili günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…