InşaAllahevden ayran yogurt diyet ekmegi peynir kofte filan...
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versinKızım düstü dikiş attilar aktif olamadim burda zaten .. şimdiye kadar tuttugun kayıtlar icin tesekkür ederim arkadaşımhersey gonlunce olsun
Allah razi olsunÇok geçmiş olsun.Allah şifa versin
Rica ederim. Çok gecmiş olsun. Aktif görmesem yine yazmazdimKızım düstü dikiş attilar aktif olamadim burda zaten .. şimdiye kadar tuttugun kayıtlar icin tesekkür ederim arkadaşımhersey gonlunce olsun
Allah razı olsun sagol canımRica ederim. Çok gecmiş olsun. Aktif görmesem yine yazmazdim
Bende tesekkur ederim. Kizina iz gecirici krem kullanmayi ihmal etme. ALLAHA EMANET OL ❤❤❤
Amin canim sendende Allah razı olsun inşaAllahAllah razı olsun sagol canım
yağı çok azaltınca alışma zamanında olabiliyor canımDediğin gibi kavrulmamış kuruyemiş yiyorum ayrıca Türk kahvesine Hindistan cevizi yağı ekliyorum ama metabolizma çok yavaş sanki
Afiyet olsun canımBu 2 yumurtalı dev salatayı tek başına yiyecegimnapiyim açımmmm. 4 kare bitter çikolata yedim bugün tek kaçamağım o. Akşama bozmazsam iyi olur
olabilir canım bakalım nasıl yansıyacak vücudumayağı çok azaltınca alışma zamanında olabiliyor canım
İnşallahIlk kilom 93 tü
Sali günü 91.4 düm
toplam kaybim 1.600
Bu sali 90 görücem
91 i yok edicem
Yeter yaw
Günaydıngünaydın kizlar
🏵bende sevindim kuzumm61.2yim simdi :)
Evet canim inşaAllah artik sıkıldm bu yerimde saymaktanİnşallah90 da yok olur 80 de yeter ki isteyelim
60.2ye inmsitim canim en fazla karadenizde bol tursu yedim uzun yolculuk yaptım odemle beraber 64.5 dum geldiğimde🏵yani kac kilo almis oldun
Evet yerinde saymak çok sıkıcı bir durum ama almamak daha önemli benceEvet canim inşaAllah artik sıkıldm bu yerimde saymaktan🐿 ⚘ ☘
Ama çok iyi gerilemissin kisa sürede tebrik ederim canim başkasi olsa moral bozar60.2ye inmsitim canim en fazla karadenizde bol tursu yedim uzun yolculuk yaptım odemle beraber 64.5 dum geldiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?