- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Yok canım ona bende dikkat ediyorum yemeklerden yarım saat önce yemek sonrası 1 saat sonra su içerim detoks yapıldığında sadece bu içecek ve çok düşük kalorili şeyler yeniliyor ya bende normal yemek yiyerek detoksu uygulasam olur mu diye sordum ben yanlış anlattım birazYemekle şu içme. Diyetisyenim onermemisti mideni büyütür diye
Afiyet olsunEki Görüntüle 2597732
Günaydın kızlar
Diyetisyene gittim bu da diyetisyen sonrası ilk kahvaltım uzun yolum var inşallah güzel bir şekilde ilerleyebilirim
Saol canım ekmek yok aynen yumurta ve peynir Aynı anda olur ise ceviz yiyecekmişim eğer yumurta ya da peynir ıkısınden biri olmaz ise yerine 1 dilim tam buğday yada çavdar olabilir dedi bakalım ona göre değişim yapacağımAfiyet olsun ☺ Çok sağlıklı görünüyor ekmek yok galibabirazda hareket ettin mi tamamdır bu iş
Seçenek olması iyiSaol canım ekmek yok aynen yumurta ve peynir Aynı anda olur ise ceviz yiyecekmişim eğer yumurta ya da peynir ıkısınden biri olmaz ise yerine 1 dilim tam buğday yada çavdar olabilir dedi bakalım ona göre değişim yapacağım ☺
Iyi yapmışsın canım destek alman seni daha motive edecek ilerlersin tabii sen yeterki vazgeçmeEki Görüntüle 2597732
Günaydın kızlar
Diyetisyene gittim bu da diyetisyen sonrası ilk kahvaltım uzun yolum var inşallah güzel bir şekilde ilerleyebilirim
Ceviz kuruyemiş sabah meyve bide sağlıklı yağlar koy onların yerine inan işe yarıyorSeçenek olması iyiböylelikle sıkılmadan devam edersin bu salı tartının beni mutlu etmesini istiyorum Ben ekmeği bırakalı çok oldu yanlış mı yapıyorum acaba bağırsaklarım çok pasif bu yüzden kilo kaybım olmuyor
Hoşgeldin canım geçmiş olsuncanim beni tekrar gruba alir misin eve gitmiştim 2 hafta izin yazdik ama 4 hafya kaldim hastanede igne falan yedim biraz da kilo alip dönmüştüm
Merhaba hoşgeldin seni gördüğüme sevindimcanim beni tekrar gruba alir misin eve gitmiştim 2 hafta izin yazdik ama 4 hafya kaldim hastanede igne falan yedim biraz da kilo alip dönmüştüm
Ellerine saglik armincin ben boyle zahmetlere giremiyorum emek istiyor1 su bard. Çiğ bademi soğuk suda bekletiyorum. Bir kaç saate şişiyor. Suyunu süzüyor Sonra onu blendırda 1 litreden biraz az su ile cekiyorum...tabi su ile karışınca beyaz oluyor. Sonra tulbent ile suzuyorum. Kahvelere koyuyorum, onunla yulaf lapası yapiyorum...oh miss :)) fotosu varsa koyarım
Dediğin gibi kavrulmamış kuruyemiş yiyorum ayrıca Türk kahvesine Hindistan cevizi yağı ekliyorum ama metabolizma çok yavaş sankiCeviz kuruyemiş sabah meyve bide sağlıklı yağlar koy onların yerine inan işe yarıyor
bende sevindim kuzummMerhaba hoşgeldin seni gördüğüme sevindim
Cok gecmis olsun. Kac kilosun simdi
hoşbuldum canim teşekkür ederimHoşgeldin canım geçmiş olsun
Tabiki de. Sadece inan devamı geliyorEki Görüntüle 2597732
Günaydın kızlar
Kızım düstü dikiş attilar aktif olamadim burda zaten .. şimdiye kadar tuttugun kayıtlar icin tesekkür ederim arkadaşımTutku44 listeden siliyorum nerdesin demistim cvp vermedin. Hoscakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?