YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Yemekle şu içme. Diyetisyenim onermemisti mideni büyütür diye
Yok canım ona bende dikkat ediyorum yemeklerden yarım saat önce yemek sonrası 1 saat sonra su içerim detoks yapıldığında sadece bu içecek ve çok düşük kalorili şeyler yeniliyor ya bende normal yemek yiyerek detoksu uygulasam olur mu diye sordum ben yanlış anlattım biraz

Afiyet olsun ☺ Çok sağlıklı görünüyor ekmek yok galiba birazda hareket ettin mi tamamdır bu iş
Saol canım ekmek yok aynen yumurta ve peynir Aynı anda olur ise ceviz yiyecekmişim eğer yumurta ya da peynir ıkısınden biri olmaz ise yerine 1 dilim tam buğday yada çavdar olabilir dedi bakalım ona göre değişim yapacağım

Seçenek olması iyi böylelikle sıkılmadan devam edersin bu salı tartının beni mutlu etmesini istiyorum Ben ekmeği bırakalı çok oldu yanlış mı yapıyorum acaba bağırsaklarım çok pasif bu yüzden kilo kaybım olmuyor

canim beni tekrar gruba alir misin eve gitmiştim 2 hafta izin yazdik ama 4 hafya kaldim hastanede igne falan yedim biraz da kilo alip dönmüştüm

Ceviz kuruyemiş sabah meyve bide sağlıklı yağlar koy onların yerine inan işe yarıyor

Ellerine saglik armincin ben boyle zahmetlere giremiyorum emek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…