YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Hiç adapte olamıyorum.Hafta sonları okula gidiyorum acikiyorum.Kantinde hep hamur isi mecbur yiyorum.Bu hafta meyve götürmeyi düşünüyorum.İnsallh başarırım .

Hadi bakalım sen dene belki bende yapabilirim canım bitince tecrübelerini yaz canim
2 gun yaptim. Bugün 2. Gündü. Yarın öğleden sonra tekrar hazirliycam bu suyu. Sonra ara vericem. 2 günlük tecrübem wc ye çıkarıyor evet. sabah tartildigimda 54.8 ciktim. Su kaybederken vucuttan yerine salatalık limon yeşilçay sayesinde faydalı şeyler koyuyorsun. Ayda 2 kere falan yapmayı dusunuorum

Badem sütlü filtre kahve. Badem sütünü kendim yaptım. Içinde şeker yok. Beni tok tutan şey bu tek eksigim yürüyüş yapmak. Ama yarın üşenmeyip yapmayı düşünüyorum. 2 cm incelmek bile farkettiriyor. Muhtemelen ancak 1 ay sonra hedefime ulaşırım yavaş ve kalıcı olsun istiyorum. Sizde hız yapmayın sakın

Eklentiler

• 20200226_222301.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 20
Lezizzzz

Sen grubun yildizisin gercekten cok azimlisin sabirlisin. MaşaAllah diyorum cok tebrik ederim toplam kilo kaybin 7.800
Saol canım gruptaki herkes yıldız gruplar olmasaydı bu kadar motive olamazdım bende teşekkür ederim canım toplam kilo diyince tlcdeki program geldi aklıma nerdeyse hergün izlerim favorimdir

Son düzenleme:
Baya işe yarıyor canım desene yemek yesem üstüne bu suyu içsem olur mu canım acaba bende öyle deneyim

Ay bilmiyorum doğru mu ?değil mi ?kendimi mi kandırıyorum bu hafta daha dikkatli olacağım toplam verdiğim kiloyu yazınca daha bi motive oldum ya
Sevindim öyleyse
Bence dogru ben diyetle yagdan kilo vermistim 9 bucuk kiloydu. Ramazan girince birakmistim sonra memlekete filan gitmistim 6 7 ayda 8 kilo yagdan geri almistim
Istenilen kiloya inildiginde bir süre koruma yapiliyo. Ondan sonrada yine istedigin yenir arasira ama diyetisyenler o korumayi ogretiyormus ben o asamaya gecememistim

Bu nasil bisey canim bademleride mi ogutuyorsun

Saol canım gruptaki herkes yıldız gruplar olmasaydı bu kadar motive olamazdım bende teşekkür ederim canım toplam kilo diyince tlcdeki program geldi aklıma nerdeyse hergün izlerim favorimdir
Öyle deme bak grupta ustune kilo alanlarda var bide yerinde sayanlar bide bir verip bi alanlar
Yaaa bende tlc dekileri izlemeyi cok seviyordum. Ama aylardir o kanal bizde yok varda yok tlc yaziyor acinca maxitv cikiyor frekansida 12379/H/3000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…