- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 100 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden basla1 ay sonra tekrar bakicam giden kiloya
Hiç adapte olamıyorum.Hafta sonları okula gidiyorum acikiyorum.Kantinde hep hamur isi mecbur yiyorum.Bu hafta meyve götürmeyi düşünüyorum.İnsallh başarırım .Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 100 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden basla1 ay sonra tekrar bakicam giden kiloya
Gecmis olsunKizlar dun agrim sizim coktu 4 dolgu yaptirdim ve baska seyler. . Simdi okuyacam mesajlari
Ya vu hazir olmak ile ilgili. Kendini tam olarak hazir hissettiginde o poğaçalar yerine ac gezmeyi tercih esiyorsun.Hiç adapte olamıyorum.Hafta sonları okula gidiyorum acikiyorum.Kantinde hep hamur isi mecbur yiyorum.Bu hafta meyve götürmeyi düşünüyorum.İnsallh başarırım .
2 gun yaptim. Bugün 2. Gündü. Yarın öğleden sonra tekrar hazirliycam bu suyu. Sonra ara vericem. 2 günlük tecrübem wc ye çıkarıyor evet.
Hadi bakalım sen dene belki bende yapabilirim canım bitince tecrübelerini yaz canim
Gecmiş olsun canım şimdi nasılsınKizlar dun agrim sizim coktu 4 dolgu yaptirdim ve baska seyler. . Simdi okuyacam mesajlari
LezizzzzEki Görüntüle 2596576
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin peynir
Tereyağ
Ceviz fındık fıstık
1 tane kuru incir
Incir tatlı diye başka meyve koymadım
Turp
Maydanoz dereotu
Böğürtlen çayı
Öglen
Türk kahvesi
Gün boyu limonlu tarçınlı su
Eki Görüntüle 2596577
Akşam 16.40
Taze fasulye
Konserve zeytinyağlı biber kızartması
Közbiber
2 dilim tavuk göğsü
Acıbiber
Yoğurt
1 tane ceviz
1 saat yürüyüş yaptım
Şimdide türk kahvesi içiyorum
Saol canım gruptaki herkes yıldızSen grubun yildizisin gercekten cok azimlisin sabirlisin. MaşaAllah diyorum cok tebrik ederim toplam kilo kaybin 7.800
Baya işe yarıyor canım desene yemek yesem üstüne bu suyu içsem olur mu canım acaba bende öyle deneyim2 gun yaptim. Bugün 2. Gündü. Yarın öğleden sonra tekrar hazirliycam bu suyu. Sonra ara vericem. 2 günlük tecrübem wc ye çıkarıyor evet.sabah tartildigimda 54.8 ciktim. Su kaybederken vucuttan yerine salatalık limon yeşilçay sayesinde faydalı şeyler koyuyorsun. Ayda 2 kere falan yapmayı dusunuorum
Saol canımLezizzzz
Sevindim öyleyseAy bilmiyorum doğru mu ?değil mi ?kendimi mi kandırıyorum bu hafta daha dikkatli olacağım toplam verdiğim kiloyu yazınca daha bi motive oldum ya
Gruba katilim saglar arada beslenmenizden filan yazarsaniz sevinirimher salı bildirim yapıcam:):)banada motivasyon olur
Tesekkur ederim canim dissizim disler cikarildi disetlerim sismis iyilesmesini bekliyoruz 10 gune yakin beklicezAyy geçmiş olsun canımdiş ağrısı çok zor
tesekkur ederimGecmis olsun
tesekkur ederim canim simdi en azindan agri yok sabirla iyilesmesini beklyrmGecmiş olsun canım şimdi nasılsın
Yaa kiyamam sana. Yarismaya baslarken 69.5 ti simdi 1 kilo fazlasin
InşaAllahHiç adapte olamıyorum.Hafta sonları okula gidiyorum acikiyorum.Kantinde hep hamur isi mecbur yiyorum.Bu hafta meyve götürmeyi düşünüyorum.İnsallh başarırım .
Bu nasil bisey canim bademleride mi ogutuyorsunBadem sütlü filtre kahve. Badem sütünü kendim yaptım. Içinde şeker yok. Beni tok tutan şey butek eksigim yürüyüş yapmak. Ama yarın üşenmeyip yapmayı düşünüyorum. 2 cm incelmek bile farkettiriyor. Muhtemelen ancak 1 ay sonra hedefime ulaşırım yavaş ve kalıcı olsun istiyorum. Sizde hız yapmayın sakın
Öyle deme bak grupta ustune kilo alanlarda var bide yerinde sayanlar bide bir verip bi alanlarSaol canım gruptaki herkes yıldızgruplar olmasaydı bu kadar motive olamazdım bende teşekkür ederim canım toplam kilo diyince tlcdeki program geldi aklıma nerdeyse hergün izlerim favorimdir
Geçmiş olsun tatlımKizlar dun agrim sizim coktu 4 dolgu yaptirdim ve baska seyler. . Simdi okuyacam mesajlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?