YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Günaydınnn tatlı sabahlar geçen haftaya bi 600 gramcık bırakıyorum 87 gördüm çok şükür☺☺
Süperrrrr haftaya 87 rakamina veda ediyosun.
emxeren 79 a giderken
79.9 görmeye 7 kilo 100 gram kaldı.
Benim
79.9 görmeme de 11 kilo kaldi

Hic belli olma hiz veririm seni gecerim sakin yerinde sayma basa bas gidelim emxeren

cumadan bu yana 200 gitmis haftaya bakalim nasıl olcak kilom azaldigi icin az az veriyorum hazirana kadar ne versek karr
Gitmesi onemli eger ben zamaninda o kücük gitmelerin degerini biseydim suan istedigim kilolarda olurdum cok hata yaptim. Yetinmedim tatmin olmadim cok cok vermyrm diye motivemin bozulmasina izin verdim. Artik yapmicam bunu. Benim kilom cok ama olsun. 91.4 nire 90.900 nire
1 kilo versem 80 ler dunyasina adim atiyorum . Suan 90 lar benim kimligimden bir bilgi gibi aynaya bakinca yer yerimde 90 yaziyor bilincaltim oyle gördürüyor. Umutlu iyi hissedyrm cam acik gunes var yazarim aksamaca en iyisi nokta koyayim . 🏖🏖🏖

ne verirsek kar vallahi ayda 2kilo bile bif senede 24kg eder kizlar uzun gibi geliyor ama zaman cabuk geçiyor bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…