- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
MaşallahIlk kilom 93 tü
Sali günü 91.4 düm
Bu salı 90.9
toplam kaybim 2.100
Önümüzdeki salı 89 görücem
90 i yok edicem
Günaydın canım bu dönemde normal bitince farkı görürsüngünaydın kızlar
geçen hafta 53,3
bu hafta 53,5 regl 2. gün
inşallah canım bakalım bu hafta daha iyi olmaya çalışacağımÖdemdir canım bitince farkı görürsün üzme kendini
bende öyle düşünüyorumGünaydın canım bu dönemde normal bitince farkı görürsün
Maşallah vallahi şeytanın bacağını kıracaksın inanıyorum benIlk kilom 93 tü
Sali günü 91.4 düm
Bu salı 90.9
toplam kaybim 2.100
Önümüzdeki salı 89 görücem
90 i yok edicem
Süperrrrr haftaya 87 rakamina veda ediyosun.Günaydınnn tatlı sabahlargeçen haftaya bi 600 gramcık bırakıyorum 87 gördüm çok şükür☺☺
InşaAllah canim bahar geldi bakGünaydın hanımlar.Malsef sabah tam 68 geldim.68 de kaldım .Bende çok fazla yapamıyorum diyet .Bu hafta da tekrar deniycem.İnsallah bu hafta basiririm
InşaAllah görürsün canim bende regl olamadim hala bekliyorum. Arti gormemene sevindim bu dönemdeGünaydın ☀ geçen hafta 61.2 bu hafta 61.2 regl 1. Güntoparlanmam lazım bu ay 59 u görmek istiyorum
Tebrik ederim yiye yiye zayifliyorsun resmen kendisinin diyetisyeni mochachocolateGünaydın kızlar
Kilo bildirimisbeden
Geçen hafta:62.2
Bu hafta:61.5
Fark:-700
Kilo verenleri tebrik ederim veremeyenler üzülmesin yolumuz uzun kızlar
Evettt
Kiracam vallaMaşallah vallahi şeytanın bacağını kıracaksın inanıyorum ben
cumadan bu yana 200 gitmis haftaya bakalim nasıl olcak kilom azaldigi icin az az veriyorum hazirana kadar ne versek karr200 gram gitmis bile
Gitmesi onemli eger ben zamaninda o kücük gitmelerin degerini biseydim suan istedigim kilolarda olurdum cok hata yaptim. Yetinmedim tatmin olmadim cok cok vermyrm diye motivemin bozulmasina izin verdim. Artik yapmicam bunu. Benim kilom cok ama olsun. 91.4 nire 90.900 nirecumadan bu yana 200 gitmis haftaya bakalim nasıl olcak kilom azaldigi icin az az veriyorum hazirana kadar ne versek karr
Cok iyii gitti bi 700 gram daha çöpemerhabailk tartildigim 68.7
gecen hafta 66.6
bu hafta 65.9yavas yavas insallah ❤
ne verirsek kar vallahi ayda 2kilo bile bif senede 24kg eder kizlar uzun gibi geliyor ama zaman cabuk geçiyor bunu unutmayınGitmesi onemli eger ben zamaninda o kücük gitmelerin degerini biseydim suan istedigim kilolarda olurdum cok hata yaptim. Yetinmedim tatmin olmadim cok cok vermyrm diye motivemin bozulmasina izin verdim. Artik yapmicam bunu. Benim kilom cok ama olsun. 91.4 nire 90.900 nire
1 kilo versem 80 ler dunyasina adim atiyorum . Suan 90 lar benim kimligimden bir bilgi gibi aynaya bakinca yer yerimde 90 yaziyor bilincaltim oyle gördürüyor. Umutlu iyi hissedyrm cam acik gunes var yazarim aksamaca en iyisi nokta koyayim .🏖🏖🏖
Gercekten cok hizli geciyor zaman. Burda bile ikide bir salı oluyor gibi geliyor banane verirsek kar vallahi ayda 2kilo bile bif senede 24kg eder kizlar uzun gibi geliyor ama zaman cabuk geçiyor bunu unutmayın
az kaldi azCok iyii gitti bi 700 gram daha çöpe
65 kizi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?