Evet canim ben yeni uyandimEvet yerinde saymak çok sıkıcı bir durum ama almamak daha önemli bence
çok odemim vardi regl olammaistim onun gerçek kilom olmadigini biliyordum aslinda oda motive etti beni :) insallah yaza az kaldi.kalan kilolarimizi da verelim :) mart ayındayız desek 3 ay var yaza 3 ayda 6 kilo vermek istiyorumAma çok iyi gerilemissin kisa sürede tebrik ederim canim başkasi olsa moral bozar
Bugün yazarken saat 12 filan saniyordum simdi farkettim 10 bucukmus ben ucmusumEvet canim ben yeni uyandim
Akilli kizçok odemim vardi regl olammaistim onun gerçek kilom olmadigini biliyordum aslinda oda motive etti beni :) insallah yaza az kaldi.kalan kilolarimizi da verelim :) mart ayındayız desek 3 ay var yaza 3 ayda 6 kilo vermek istiyorum
birbirimizi motive edelim bırakmak yokkAkilli kizyaz deyince heyecanlandim valla. Dunden basladim hergun kilomu not alcam. 91.4 le devam bu ay 4 kilo gitse nisan basında 87 olurum
Bi 4 daha versem mayis basinda 83 olurum haziran basida 79. Offf yine cok
6 kiloyu raht veririrsin birakmadiktan sonra
Tamam edelim birakmak yok. Burda durakladigim dönemde de mesajlari hep okudum. Ama protein yetersiz peynir az. Aslinda protein önemliya sabah menuye 1 kofte eklemek mantikli olabilir mi. Bu mesaji yazarken aklima bisey geldi ilk defa yapacam..mantar alicam 1 kasik tereyaginda 2 yumurta ve kirmizi biberle pisircembirbirimizi motive edelim bırakmak yokk
79 devam etsen 60larda olursun yeterki birakma
sabah 2 dilim tam buğday 1 haşlanmış yumurta 7 zeytin 1 dilim peynir ve 1 fincan yesilcay seklinde kahvaltımı ettim
aksam hala belirsiz :)
aslında gunluk protein ihtiyaci ekmek peynir yumurta vs ile rahatca karşılanıyo :) ben zamaninda çok araştırmıştım duzenli sağlıklı herseyden yersen yemek olarak secmeden alıyorsun hepsini. Benim de son 5 6 kilom kaldi 12 kilo gitti şimdiye bakalım. pantolonlar bol geliyor kucuk bedenler var 5 kilo atsam onlara da girerimTamam edelim birakmak yok. Burda durakladigim dönemde de mesajlari hep okudum. Ama protein yetersiz peynir az. Aslinda protein önemliya sabah menuye 1 kofte eklemek mantikli olabilir mi. Bu mesaji yazarken aklima bisey geldi ilk defa yapacam..mantar alicam 1 kasik tereyaginda 2 yumurta ve kirmizi biberle pisircem
Degisik ve özenli tabaklarda motive edici. Bilincaltina iyi seyler yapiyorsun mesaji veriyor
Bende de bir markanin odem toksin atan cayi var sali gununden sonra onu kullanmaya baslicam. Yavaslarsam motive olsun haftaya
Bu haftaki motivem beni saliya cikarir zaten
Ne cok yazarmisim ya.
aaa umarim öyledir. Ama sanki kilo verirkenmi daha dikkat etmek gerekiyor. Ben diyetisyene gittigim donem mesela sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta zeytin peynir yesillik ceviz yerdim oglenim ara ogunum aksamim guzeldi ama her hafta ortalama 200 gram kas kaybediyordum. Bunun nedeni nedir acaba fikrin var mi. Yetersiz kalori mi acaba. kilom cok sonuctaaslında gunluk protein ihtiyaci ekmek peynir yumurta vs ile rahatca karşılanıyo :) ben zamaninda çok araştırmıştım duzenli sağlıklı herseyden yersen yemek olarak secmeden alıyorsun hepsini. Benim de son 5 6 kilom kaldi 12 kilo gitti şimdiye bakalım. pantolonlar bol geliyor kucuk bedenler var 5 kilo atsam onlara da girerim
kiloyu bacaktan versem ne iyi olur
günlük kac kalori aliyorsun? spor durumun ne ? içtiğin suaaa umarim öyledir. Ama sanki kilo verirkenmi daha dikkat etmek gerekiyor. Ben diyetisyene gittigim donem mesela sabah 2 dilim ekmek 2 yumurta zeytin peynir yesillik ceviz yerdim oglenim ara ogunum aksamim guzeldi ama her hafta ortalama 200 gram kas kaybediyordum. Bunun nedeni nedir acaba fikrin var mi. Yetersiz kalori mi acaba. kilom cok sonucta
Simdikine göre degilde diyetisyen beslenmesine gore merak ediyorum. Diyetisyene gidip onca seyi yemek ve kas kaybetmek ..egzersiz yuruyus yapiyrdum. Geriye kalori eksikligi ya da su eksikligi kaliyo :/ Simdi diyet uygulamiyorum . ölcülü ve saatlere dikkat ederek fazla sikmadan devam edicem. Neyse Belli bir kiloya inince tekrar diyetisyene gidicem o zaman bakariz listeye kas kaybinagünlük kac kalori aliyorsun? spor durumun ne ? içtiğin su
cevap verirsen yazabilirim sebebini
Maşallah canım devaminda gelir ara sıra gel yine bekleriz sanada bol bol eksilerSelam kızlar hayırlı sabahlar hepinizesize demek istediklerim var doğum kilolarımı vermek istiyodum bi türlü motive olup başlayamadım o sırada bu yazışmaları okudum amacım bu sefer diyet yapma değil bunu sağlıklı yasam haline getirmekti. Çünkü diyetteyken kendimi çok sıkıyodum hemen de kilo veriyodum ama sonra kendimi bazı şeylerden mahdum ettiğim için geri dönüşümümüm daha beter oluyodu. Beynimde sağlıklı yaşamın savaşını verirken burası motive etti beni başladım diyete . 82.600 gr dım 78.500 gr a düştüm. 4 kilo gitti yani. Emzirdiğim için de emziren anneler grubu varmış ordaki kişilerle aynı durumdayım diye oraya yazmıştım ama sizlerede cook teşekkür ederim ❤ hepimize boollll ekşili günler
bu cok ayrıntılı konu canim spor öncesi ne yedigin spor sonrası beslenmen doğru mu suyun azsa malesef olumsuz etkileri oluyor.Simdikine göre degilde diyetisyen beslenmesine gore merak ediyorum. Diyetisyene gidip onca seyi yemek ve kas kaybetmek ..egzersiz yuruyus yapiyrdum. Geriye kalori eksikligi ya da su eksikligi kaliyo :/ Simdi diyet uygulamiyorum . ölcülü ve saatlere dikkat ederek fazla sikmadan devam edicem. Neyse Belli bir kiloya inince tekrar diyetisyene gidicem o zaman bakariz listeye kas kaybina
Afiyet olsun memlekette gidince oluyor öyle evet canım bünye az yemeye alışınca fazla gelmiştir bu iyi haberBen memlekete geldim annem kadayıf tatl i bir sürü şey yapmış. Yedimmi evet maalesef :) tüm hafta dikkat etmiştim. Ama çok yemişim midem şişti. afedersiniz çıkardım birazını. Midem rahatladı öyle olunca. Normalde de eskiden bu kadar beslenirdim. Demekki midem küçülmüş bu güzel haber :)
canim sen karataaya devam dimmiAfiyet olsun memlekette gidince oluyor öyle evet canım bünye az yemeye alışınca fazla gelmiştir bu iyi haber
Canım anlatıcam sana biraz sıkıntılar var eve geçince yazarımHayatgusel kilo vermeyi biraktin mi canim 2 haftadir bildirim goremiyorum
Evet canım karatay devam her yürüyüş lesli hareket etmeye çalışıyorum ara sıra squat belimde basenden karında yüzümde bile incelme oldu eşit gibi gidiyor geliyor banacanim sen karataaya devam dimmi
spor yapıyor musun
vücudunda incelmelerr nasil
Teşekkür ederim canim özellikle sen favorimsin gelirim tabi sohbetinize dahil olurum arada ❤Maşallah canım devaminda gelir ara sıra gel yine bekleriz sanada bol bol eksiler
Saol teşekkür ederim ne zaman istersen gel tabii bekleriz canımTeşekkür ederim canim özellikle sen favorimsin gelirim tabi sohbetinize dahil olurum arada ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?