- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Günaydın ne güzel dedin öylegünaydın kızlarrr..... mart geldi bahar geldi :) tekrar irademe dönüyorum sanırım. bugün itibariyle tekrar kendimi sıkıya alıyorum. umarım sonuçları iyi olur. hepımıze sağlıklı mutlu haftalar
müthişsin canımEki Görüntüle 2598970
Eki Görüntüle 2598975
Akşam 19.00
Nohut yemeği
Salata havuç rendesi
Yoğurt
Turp
Acıbiber
Bugün dışardaydım 1.5 saat yürüyüş yapmışımdır
Yemekten sonra 1 saat yürüyüş 3 mil lesli yaptım
Iyi akşamlar canım haydi bakalım toparlanma zamanı yaza fit girecez inşgünaydın kızlarrr..... mart geldi bahar geldi :) tekrar irademe dönüyorum sanırım. bugün itibariyle tekrar kendimi sıkıya alıyorum. umarım sonuçları iyi olur. hepımıze sağlıklı mutlu haftalar
Saol canin sende müthişsinmüthişsin canım
Oo canım çok güzel gözüküyor afiyet olsunIyi aksamlar gençler. Bol yeşilli, evde ne bulduysam smooti blendırına koydum. Salatalık, ıspanak,nane,maydonoz, limon, su. Lezzetli oldu.tabi miktarini ayarlamadigim icin veremiyorum.kafaniza göre:))
Teşekkür ederinmmOo canım çok güzel gözüküyor afiyet olsun
Canım sakın bırakma kırmak için hareket etmeye yemek düzenine dikkat et canımGünaydın hanımlar.Malsef sabah tam 68 geldim.68 de kaldım .Bende çok fazla yapamıyorum diyet .Bu hafta da tekrar deniycem.İnsallah bu hafta basiririm
Ödemdir canım bitince farkı görürsün üzme kendiniGünaydın ☀ geçen hafta 61.2 bu hafta 61.2 regl 1. Güntoparlanmam lazım bu ay 59 u görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?