- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Senin kilon kaçAynı boydaymışız:)
Başarırlar canım her beraber verecez inşGunaydinnn. Kahvaltım bu ve cig badem. Bir tane de muz.
Akşam spora gideceğim için muz yedim. Gerçi her gün muz yiyorum ve tahlillerimde potasyumumum iyi cıktı.kilo verme surecindeyseniz yine de muz yiyebilirsiniz..
Ben buraya ilk basladigigim zamanına göre kilo verdim ama yine aldım bırakınca. maalesef. Ama bu ay o son 3 kilo gidecek. Bugün bu kararımın ilk günü.
Tamam o zaman kilon boyuna gore baya cok ama yakinda normallesecek@madam bluish
Normalde kilom 62 di 1. Doğumdan sonra tekrar 62 oldum 2 yılda sonra 2. Doğum sonrası 4 yıl oldu geçen kış 66 olmuştum. Ama tekrar 70 oldum.Boyuna göre çok kilom benim 75 kilodaki halim gibi oldugunu dusunuyorum boy cok farkettiriyor. Kac senedir veya ne zamandir bu kilodasin
Şu an 56Senin kilon kaç
Uzun zaman oldu unuttum detaylari neyse :)Normalde kilom 62 di 1. Doğumdan sonra tekrar 62 oldum 2 yılda sonra 2. Doğum sonrası 4 yıl oldu geçen kış 66 olmuştum. Ama tekrar 70 oldum.
Maşallah çok iyi görünüyorsunHadi motivasyon fotosu gelsin bazilarimizdan artik :)) Soldaki 59 kilo yaz.. . Sagdaki de 53 kilo kış...
Simdi ise 56. larda
Boy kactiMaşallah çok iyi görünüyorsunBak şimdi motive oldum bende 56 olmak istiyorum
Merhaba kilo almisizMerhaba dün bildirim yapmayı unutmuşum.
Kilom 53.5
evet ya cunku goren herkes yüzün çökmüş böyle olmamış dedi bende korumaya aldım kilomu mayıs ayına kadar bu kiloda gidicem mayısta tekrar bi rejim patlatırım artıkMerhaba kilo almisiz
164Boy kacti
Boyun kac canim yuz coktukten sonra anlami yok tabi fazla zayiflamaninevet ya cunku goren herkes yüzün çökmüş böyle olmamış dedi bende korumaya aldım kilomu mayıs ayına kadar bu kiloda gidicem mayısta tekrar bi rejim patlatırım artık
vavvv süpersin canim 6kg ne kadar fark etmis oyle. neler yapmistin zayiflarkenHadi motivasyon fotosu gelsin bazilarimizdan artik :)) Soldaki 59 kilo yaz.. . Sagdaki de 53 kilo kış...
Simdi ise 56. larda
Haftada 4 gün mutlaka hareket. Yapabiliyorsam agirlik yoksa yürüyüş yaptım. Protein ağırlıklı beslendim. Makarna pilav yoktu. Arada kaçamaklar oldu tabi ama 2.5 ayda falan verdim ben 6 kiloyu. Şu an geri alıyorum alarma geçtim bugün işte tekrar :))vavvv süpersin canim 6kg ne kadar fark etmis oyle. neler yapmistin zayiflarken
Tamam o zaman kilon boyuna gore baya cok ama yakinda normallesecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?