- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Canım ben iyice cılkını çıkartmışım bugün tartıldım 75 geldimInşaAllah canim cok çöküntüdeyim 89 gorursem enerji bulucam heves filan☺
Hayır yağ değil. Kendisi çok kalorili. Ama az porsiyondan bir şey olmaz.Barbunyanın yağımı canım zeytinyağlı yapıyorum yemekleri yeterli miktarda çok aşırı yağlı bişey degil ama dikkat edecem dediklerine
Canım ben iyice cılkını çıkartmışım bugün tartıldım 75 geldimen son lohusayken bu kilodaydım
Canım yemek fazla yemiyorum dolayısıyla yemek yemeyince tatlıya yüklendim canım sıkıldıkça tatlı yaptım çocukları bahane ettim güya onlara yapıyorumBaşlangıç kilondan 1700 gram daha fazlasin. Bugun düzenli su icmekle ve hafif gecirmekle başlayabilirsin canim
Anladım canım evet kalorisi biraz fazla galiba ama canım istedimi bir tabak yiyorum bazen 3 4 kaşık yetidiginde oluyor duruma göre acıkcası kalori hesabı pek yapmıyorum dikkate alacam söylediklerini amaHayır yağ değil. Kendisi çok kalorili. Ama az porsiyondan bir şey olmaz.
Afiyet olsun canim görüntüsü çok lezetli görünüyor ellerine sağlık canım4 parca sucuk,1 kapya biber, 1 kasik zeytinyağı,1 tatl i kaşığı tereyağı 2 yumurta ve 1 cheddar peyniri ile yapılmış omlettfazla yagli gibi görünebilir ancak ben karatay mantığı ile kilo verdiğim için sorun yok.ogleden sonra spora salonuna gidip biraz ağırlık çalışacağım ki yağ takımı hızlansın... siz de dikkat ediin..Mutlu haftasonlariiiiiii
Ondan olduğunu sanmam. Günlük su miktarına dikkat edin. Belki hayvansal yağlar dokunuyor olabilir. Ya da bulgur, veya bakliyat vs... yeşillerinizi değiştirip 3 gün falan deneyinkarnım felaket sis ve regl ile alakası da yok hergun leblebi yiyrum ondanmi acabakilo veremiyorum gibi geliyor artik
ah canim belki de su az içtim. bulgur karnabahr nohut derken sistim de sistimOndan olduğunu sanmam. Günlük su miktarına dikkat edin. Belki hayvansal yağlar dokunuyor olabilir. Ya da bulgur, veya bakliyat vs... yeşillerinizi değiştirip 3 gün falan deneyin
Birden kes tatli cok fena bagimlilik yapiyor bilirim canim. Ya da 2 gun tatli yememek icin yemin et isin kolaylasitCanım yemek fazla yemiyorum dolayısıyla yemek yemeyince tatlıya yüklendim canım sıkıldıkça tatlı yaptım çocukları bahane ettim güya onlara yapıyorum
Doğru diyorsun canım beni anca yemin engellerBirden kes tatli cok fena bagimlilik yapiyor bilirim canim. Ya da 2 gun tatli yememek icin yemin et isin kolaylasit
Bugün kayıpsız geçirmişsin canım tebriklerDoğru diyorsun canım beni anca yemin engellerbugün müthiş geçirdim hiç kaçamak yapmadım tatlı konusunda ama yarım tane meyveli soda içtim misafirlikteydim oğlan içmedi yarısını. Bana da çok ısrar ettiler ayıp olmasın diye oğlanın yarısını içeyim bari dedim. Tatlı meyve çerez ağzıma sürmedim yemeği de erkenden yemiştim şu saatte acıkır gibi oldum yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum inşallah bir düzene girerim zaten Ramazan’da yaklaşıyor midemi küçültmem lazım. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar çok iyisiniz❤ iyi ki varsınız
Lezizzzz görünüyor. Afiyet olmuştur:))Eki Görüntüle 2601920
Sabah 9.50
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir
Tereyağ kaymak
Ceviz fındık fıstık
Muz
Çay
Eki Görüntüle 2601954
Öglen
Türk kahvesi şekerleri yemedim arkadaşlar nasiplendi
Eki Görüntüle 2601965
Akşam 18.00
Köfte
Salata
Cızbız kapya biber domates
Salata
Tere roka
Acıbiber
Közbiber
Ay evet kadınlar günü bugun:)) kutlu olsun hepimizeGünaydın güçlü ve güzel kadınlar GÜNÜMÜZ kutlu olsun kadınlara değer verildiği, annelerin üzülmediği güzel günlere inşallah
Meyve ile çerez yenmeliymis. Beslenme uzmani soylemisti. Daha yok tutarr. Günde baya bi çiğ kuru yemiş yerim benn.mutlaka yiyinDoğru diyorsun canım beni anca yemin engellerbugün müthiş geçirdim hiç kaçamak yapmadım tatlı konusunda ama yarım tane meyveli soda içtim misafirlikteydim oğlan içmedi yarısını. Bana da çok ısrar ettiler ayıp olmasın diye oğlanın yarısını içeyim bari dedim. Tatlı meyve çerez ağzıma sürmedim yemeği de erkenden yemiştim şu saatte acıkır gibi oldum yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum inşallah bir düzene girerim zaten Ramazan’da yaklaşıyor midemi küçültmem lazım. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar çok iyisiniz❤ iyi ki varsınız
Günaydın milleettt. Kahvalti öncesi yarim saat parkta yürümeye karar verdim. Hava miss. Alın çoluğunuzu çocuğunuzu parklara inin. Birlikt e hareket edin. Gun boyu kalori yakarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?