YENİ BİR BAŞLANGIÇ

4 parca sucuk,1 kapya biber, 1 kasik zeytinyağı,1 tatl i kaşığı tereyağı 2 yumurta ve 1 cheddar peyniri ile yapılmış omlett fazla yagli gibi görünebilir ancak ben karatay mantığı ile kilo verdiğim için sorun yok.ogleden sonra spora salonuna gidip biraz ağırlık çalışacağım ki yağ takımı hızlansın... siz de dikkat ediin..Mutlu haftasonlariiiiiii

Eklentiler

• 20200307_124556.webp
    46 KB · Görüntüleme: 24
Hayır yağ değil. Kendisi çok kalorili. Ama az porsiyondan bir şey olmaz.
Anladım canım evet kalorisi biraz fazla galiba ama canım istedimi bir tabak yiyorum bazen 3 4 kaşık yetidiginde oluyor duruma göre acıkcası kalori hesabı pek yapmıyorum dikkate alacam söylediklerini ama

Afiyet olsun canim görüntüsü çok lezetli görünüyor ellerine sağlık canım

karnım felaket sis ve regl ile alakası da yok hergun leblebi yiyrum ondanmi acaba kilo veremiyorum gibi geliyor artik
Ondan olduğunu sanmam. Günlük su miktarına dikkat edin. Belki hayvansal yağlar dokunuyor olabilir. Ya da bulgur, veya bakliyat vs... yeşillerinizi değiştirip 3 gün falan deneyin

Birden kes tatli cok fena bagimlilik yapiyor bilirim canim. Ya da 2 gun tatli yememek icin yemin et isin kolaylasit
Doğru diyorsun canım beni anca yemin engellerbugün müthiş geçirdim hiç kaçamak yapmadım tatlı konusunda ama yarım tane meyveli soda içtim misafirlikteydim oğlan içmedi yarısını. Bana da çok ısrar ettiler ayıp olmasın diye oğlanın yarısını içeyim bari dedim. Tatlı meyve çerez ağzıma sürmedim yemeği de erkenden yemiştim şu saatte acıkır gibi oldum yarım kase yoğurt yemeyi düşünüyorum inşallah bir düzene girerim zaten Ramazan’da yaklaşıyor midemi küçültmem lazım. Desteğiniz için sağolun arkadaşlar çok iyisiniziyi ki varsınız

Bugün kayıpsız geçirmişsin canım tebrikler böyle devam meyveli sodada bişey olmaz sende saol sen de iyi ki varsın canım benim

Günaydın milleettt. Kahvalti öncesi yarim saat parkta yürümeye karar verdim. Hava miss. Alın çoluğunuzu çocuğunuzu parklara inin. Birlikt e hareket edin. Gun boyu kalori yakarsiniz

Eklentiler

• 20200308_101323.webp
    138,3 KB · Görüntüleme: 23
Meyve ile çerez yenmeliymis. Beslenme uzmani soylemisti. Daha yok tutarr. Günde baya bi çiğ kuru yemiş yerim benn.mutlaka yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…