YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Günaydın milleettt. Kahvalti öncesi yarim saat parkta yürümeye karar verdim. Hava miss. Alın çoluğunuzu çocuğunuzu parklara inin. Birlikt e hareket edin. Gun boyu kalori yakarsiniz
Canım muhteşemsin kahvaltı ettim bakalım buradada hava çok güzel gitmeyi düşünüyorum inş

Meyve ile çerez yenmeliymis. Beslenme uzmani soylemisti. Daha yok tutarr. Günde baya bi çiğ kuru yemiş yerim benn.mutlaka yiyin
Evet canım haklısın sağol bilgilendirmen için ama benim midemi biran önce küçültmem gerek. Çerez yesem de akşam değilde sabah kahvenin yanında birkaç badem

Kızlar piknikteyim maalesef.buyuk sinavvv Ama bu sandviçin yarisini yedim sadece o da sabah kahvaltisi niyetine. Tam bugday unlu. Sonra da mangalda et yiyecegim ayıptır söylemesi.. .o da protein. Ama kaçamak olarak bir tane muffin aldım. Belki onun yarısını yerim
Bugün kalori açığı olusturamayacagim belliki. Ama fazlasını da almayacağım.4 gündür iyi gidiyorum. Abartmaya hiiiiiicccc niyetim yok.

Eklentiler

• 20200308_133537.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 42
Afiyet olsun canım bol bol hareketle yakarsın yediklerini eti ekmeksiz yemeye çalış canim dengelesin keyifli iyi hafta sonları

Gidecek bu defa canım bildirim yapmayınca kendimi bırakıyorum böyle mecbur olunca dikkatli olurum söz verdim bir kere o tartı fotosu atılacak
Ben de takvime kaydediyorum. Mesela 10 gün sonraya 1 kilo eksik olmam gerektiği için o kilomu takvime yazıyorum ki o gün geldiğimde sözümde durmusmuyum. ona göre besleneyim.:))

Ben de takvime kaydediyorum. Mesela 10 gün sonraya 1 kilo eksik olmam gerektiği için o kilomu takvime yazıyorum ki o gün geldiğimde sözümde durmusmuyum. ona göre besleneyim.:))
Çok iyi canım bunu da denerim bakalım bu defa olacak mı yaza kadar vermek zorundayım pantolonlarım olmuyor hiç biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…