- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Günaydın canım amin kadınların şiddet taciz olmadan insanca yaşayabileceği bir dünya olması dileğiyleGünaydın güçlü ve güzel kadınlar GÜNÜMÜZ kutlu olsun kadınlara değer verildiği, annelerin üzülmediği güzel günlere inşallah
Saol canım gelin beraber olsunLezizzzz görünüyor. Afiyet olmuştur:))
Canım muhteşemsin kahvaltı ettim bakalım buradada hava çok güzel gitmeyi düşünüyorum inşGünaydın milleettt. Kahvalti öncesi yarim saat parkta yürümeye karar verdim. Hava miss. Alın çoluğunuzu çocuğunuzu parklara inin. Birlikt e hareket edin. Gun boyu kalori yakarsiniz
Allah razı olsunBugün kayıpsız geçirmişsin canım tebriklerböyle devam meyveli sodada bişey olmaz sende saol sen de iyi ki varsın canım benim
Çok güzel canım etkisinide hemen görmüşsün yavaş yavaş gidecek hepsiAllah razı olsunEvet dün çok iyi geçti canım tartıda bile hemen farketti gramda olsa eksi olmak çok güzel
Evet canım haklısın sağol bilgilendirmen içinMeyve ile çerez yenmeliymis. Beslenme uzmani soylemisti. Daha yok tutarr. Günde baya bi çiğ kuru yemiş yerim benn.mutlaka yiyin
Senin gibi azimli olursam gider canım senin maşallahın varÇok güzel canım etkisinide hemen görmüşsün yavaş yavaş gidecek hepsi
Hepimiz öyleyiz canım sadece birqzda inanmak lazım ne demişler inanmak başarmanın yarısıdırSenin gibi azimli olursam gider canım senin maşallahın var
Evet canım bende kendime inanıyorum söz veriyorum artık her salı günü buraya baskül fotomu atıcamHepimiz öyleyiz canım sadece birqzda inanmak lazım ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır
Sabırsızlıkla bekliyorum canım fotoğrafı bende çekip atayımEvet canım bende kendime inanıyorum söz veriyorum artık her salı günü buraya baskül fotomu atıcam
Afiyet olsun canım bol bol hareketle yakarsın yediklerini eti ekmeksiz yemeye çalış canim dengelesin keyifli iyi hafta sonlarıKızlar piknikteyim maalesef.buyuk sinavvvAma bu sandviçin yarisini yedim sadece o da sabah kahvaltisi niyetine. Tam bugday unlu. Sonra da mangalda et yiyecegim ayıptır söylemesi.. .o da protein. Ama kaçamak olarak bir tane muffin aldım. Belki onun yarısını yerim
Bugün kalori açığı olusturamayacagim belliki. Ama fazlasını da almayacağım.4 gündür iyi gidiyorum. Abartmaya hiiiiiicccc niyetim yok.
Hadi bakalım görelim bu haftaSabırsızlıkla bekliyorum canım fotoğrafı bende çekip atayım
Öyle böyle gidecek canım o yağlar hadi bakalımHadi bakalım görelim bu hafta☺ zaten en şişman halimdeyim hafta hafta eksilicek inşallah o iğrenç yağlar
Gidecek bu defa canım bildirim yapmayınca kendimi bırakıyorum böyle mecbur olunca dikkatli olurum söz verdim bir kere o tartı fotosu atılacakÖyle böyle gidecek canım o yağlar hadi bakalım
Ben de takvime kaydediyorum. Mesela 10 gün sonraya 1 kilo eksik olmam gerektiği için o kilomu takvime yazıyorum ki o gün geldiğimde sözümde durmusmuyum. ona göre besleneyim.:))Gidecek bu defa canım bildirim yapmayınca kendimi bırakıyorum böyle mecbur olunca dikkatli olurum söz verdim bir kere o tartı fotosu atılacak
Teşekkür ederim .maalesef o muffini yedim :)) sana da iyi hafsonlariAfiyet olsun canım bol bol hareketle yakarsın yediklerini eti ekmeksiz yemeye çalış canim dengelesin keyifli iyi hafta sonları
Afoyet olsun canım bu hafta dengelersin bir şekilde olsunTeşekkür ederim .maalesef o muffini yedim :)) sana da iyi hafsonlari
Çok iyi canım bunu da denerim bakalım bu defa olacak mı yaza kadar vermek zorundayım pantolonlarım olmuyor hiç biriBen de takvime kaydediyorum. Mesela 10 gün sonraya 1 kilo eksik olmam gerektiği için o kilomu takvime yazıyorum ki o gün geldiğimde sözümde durmusmuyum. ona göre besleneyim.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?