- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Maşallah canım çok iyi vermişsin aman dikkat et canım alması çok kolay vermesi cok zorHaftada 4 gün mutlaka hareket. Yapabiliyorsam agirlik yoksa yürüyüş yaptım. Protein ağırlıklı beslendim. Makarna pilav yoktu. Arada kaçamaklar oldu tabi ama 2.5 ayda falan verdim ben 6 kiloyu. Şu an geri alıyorum alarma geçtim bugün işte tekrar :))
boyum 163 bi süre korumada devam edicem yaz bası tekrar dıkkat ederım artıkBoyun kac canim yuz coktukten sonra anlami yok tabi fazla zayiflamanin
Afiyet olsun çanımGunaydinnn ....100 ml portakal suyu, bir kaç badem ve 2 ince tahilli ekmekten cheddar peynirli tost ile kahvalti yaptim işe gitmedenbana yetti şimdilik. mutlu günler
Afiyet olsun canım bende yeniden çıkacamAkşam yemeğim sayılır.:)) havuçlu omletttttt.... Tabi bununla doymayacağını düşünerek bir de çorba yapiyorum.eğer üşenmezsem birazdan yürüyüşe de çıkacağım...
Havalar açıldı biraz. Çok tabi. Ben de çıktım 45 dak hafif tempo yürürüm. Gelince de yarim muz ve fistik ezmesi yedimAfiyet olsun canım bende yeniden çıkacam
Ne güzel bol proteinli tabak olmuş. Yalnızca basın-yayın tüketirken dikkat. Fena kaloriliEki Görüntüle 2601309
Öğlen
Turk kahvesi
Akşam 18.00
2 kepçe barbunya yemeği
Haşlanmış tavuk
Havuç kırmızı lahana
Közbiber
Acıbiber
Ayran
Yemek öncesi 1.5 saat yürüyüş yaptım
InsallahhhSalı günü 89.000 - 89.900 arasında bişey görmeye çok ihtiyacım var :)
Eline sağlık
Aynn canım yagmur yagmasın yeter ki çıkıyorum bu aralar sende iyi yapiyon canım hem temiz hava iyi geliyorHavalar açıldı biraz. Çok tabi. Ben de çıktım 45 dak hafif tempo yürürüm. Gelince de yarim muz ve fistik ezmesi yedim
Barbunyanın yağımı canım zeytinyağlı yapıyorum yemekleri yeterli miktarda çok aşırı yağlı bişey degil ama dikkat edecem dediklerineNe güzel bol proteinli tabak olmuş. Yalnızca basın-yayın tüketirken dikkat. Fena kalorili
Görürsün canım sen yeter ki biraz dikkat et 80 nide görürsün 70 deSalı günü 89.000 - 89.900 arasında bişey görmeye çok ihtiyacım var :)
Eline saglık canım
InşaAllah canim cok çöküntüdeyim 89 gorursem enerji bulucam heves filan☺Görürsün canım sen yeter ki biraz dikkat et 80 nide görürsün 70 de
Haydi bakalim inş canımInşaAllah canim cok çöküntüdeyim 89 gorursem enerji bulucam heves filan☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?