Stajı başlattım çok oldu çalışıyorum ben çok uzun zamandır.
Başkasıyla karıştırdın sanırsam :))
Bilmiyorum hayatı planlamıyorum artık olmuyor çünkü
ayy inşallah bebek haberi de gelir en hayırlı zamanda
staj çok olduysa bari sınavlar bitince gelsin kafan rahat olsun
belki o zamanı bekliyordu gelmek için
ayy şimdi o stresi hiç çekemeyeceğim diyordur :)
benım zıhnıyetım degıl sızın acil olarak pencerenızı degıstırmenız gerekıyor. bu zıhnıyetlı ınsanlar sadece kendılerını dusunuyor, sadece ben ben ben. hayır. bıraz da karsı tarafı düşünün.ben sızınle aynı fıkırde olmakla beraber karşı tarafında dusuncelerını söyledim.bu pozısyonda hıc olmamıs yasamamıssınız anladım barı bıraz dusunun.. sızın calıstıgınız yerde bır bayan evlılık, hamılelkık sureclerını yaşasa değil işyeri sahibi oranın çalışanı olsanız.hamile o kadının işlerini yapacağınız için önce surat asar, iki hafta idare eder. her izin aldıgında olay cıkarırsınız. genelde bu iş böyledir. hiiiiiiççç ben idare ederdim demeyin. her şey bir yere kadar. o kadınında ekstra ıslerı ustunuze bınınce anlardınız..
Yoo benim düşük tehlikem oldu parmağımı kaldırıp iş yapmadım kimse surat Murat asmadı ne münasebet ben can taşıyorum keyfimden mi oturuyorum ?benım zıhnıyetım degıl sızın acil olarak pencerenızı degıstırmenız gerekıyor. bu zıhnıyetlı ınsanlar sadece kendılerını dusunuyor, sadece ben ben ben. hayır. bıraz da karsı tarafı düşünün.ben sızınle aynı fıkırde olmakla beraber karşı tarafında dusuncelerını söyledim.bu pozısyonda hıc olmamıs yasamamıssınız anladım barı bıraz dusunun.. sızın calıstıgınız yerde bır bayan evlılık, hamılelkık sureclerını yaşasa değil işyeri sahibi oranın çalışanı olsanız.hamile o kadının işlerini yapacağınız için önce surat asar, iki hafta idare eder. her izin aldıgında olay cıkarırsınız. genelde bu iş böyledir. hiiiiiiççç ben idare ederdim demeyin. her şey bir yere kadar. o kadınında ekstra ıslerı ustunuze bınınce anlardınız..
ben burayı kapatıp İzmir’e gidiyorum hadi hep beraber geliyorsunuz bana çalışmaya doğumumu huzur içinde yaparım bari
kesınlıkle aynı fıkırdeyım.. ıdare edılır ama suistimal edip, kötü kalpli değilse.valla ben yaptım
gayet de yapılıyor
bence de zihniyet meselesi
ben başka birini idare ettim yıllar sonra başka bir iş yeri de beni çok güzel idare etti.
karma böyle bir şey karmamızı bozmamalıyız.
39 yaşında genç dinamik biri değil mi diyorsun bu beni bir miktar üzdüŞimdi oldu
O zaman genç dinamik birini alacaksın bilgisayar kullanımı iyi olsun, hızlı öğrensin.
yahu sadece olayı hamılelık olarak algılamayın lutfen..hamılelık baska. o ınsaların vıcdanına kalmıs bır şey.Yoo benim düşük tehlikem oldu parmağımı kaldırıp iş yapmadım kimse surat Murat asmadı ne münasebet ben can taşıyorum keyfimden mi oturuyorum ?
Öğrenir dimi… rahatlamaya ihtiyacım var sanırsam birilerinin olumlu konuşmasına ihtiyaç duyuyorumÇok acele ediyorsunuz tabiki öğrenir
Çok samimi söylüyorum boşuna endişe ediyorsunuz, zaten insan zamanla ister istemez hızlanıyor.Öğrenir dimi… rahatlamaya ihtiyacım var sanırsam birilerinin olumlu konuşmasına ihtiyaç duyuyorum
Nasip diyorum artık plan yapmıyorum neyse onu yaşayacağım :)
Bu arada neden olmuyor konusuna çok takıldım sadece.
Bende bu işi hiç bilmiyordum ama öğrendim gözümü açıp kapattım ve sanki öğrenmiş gibi oldum kendi başladığım zamanları hatırlamıyorum bile ne garip umarım o da öyle olurÇok samimi söylüyorum boşuna endişe ediyorsunuz, zaten insan zamanla ister istemez hızlanıyor.
hangi şehirdesiniz, iş arıyorum 15 yıllık tecrübem de varYok siz gelin bizde çalışın bizim kriterler 25-45 yaş arasıydı
Olay hamilelik ile sınırlı değilse o zaman erkek çalışan da izin vs durumunu suistimal edebiliryahu sadece olayı hamılelık olarak algılamayın lutfen..hamılelık baska. o ınsaların vıcdanına kalmıs bır şey.
tabikiOlay hamilelik ile sınırlı değilse o zaman erkek çalışan da izin vs durumunu suistimal edebilir
olur illaki yaa
en olmadı bir doktora görünürsünüz ama artık iş kaderde midir psikolojide midir bir şekilde oluyor
39 yaşında genç dinamik biri değil mi diyorsun bu beni bir miktar üzdü
Beni işe alsana konunsahibi 40 yaşindayim ama bilg. Da iyiyim teknoloji benim işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?