Yeni bir ev mi aile mi

Sizin yerinizde olsam ev almak için para biriktirirdim, yeterince para olana kadar çocuklar da büyür. İleride geçersiniz o güzel evlere hem çocukların okullarına göre de ev konumunu şekillendirirsiniz. Böylelikle babannelerinden de uzak da kalmazlar.

Anlattığınız ortamı uzun perde ve lambader için bırakmazdım. Bu rahat ortamda birikim yapar çocuklar büyüyünce kendime ait istediğim genişlikte ev alırdım. Şu ortamda kiraya çıkıp eşya değiştirmek çok masraflı bir olay

Yazmadan edemedim.
İnsanoğlu elindekinin nankörü, ulaşamadığının da hayranıymış.
Uzun perde ve lambaderin insan hayatında taşıdığı anlam ve önemi, şaşkınlıkla okudum.
Kıyas yaptığınız hususları teraziye koyup tekrar tarttığınızda doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum.

Merhabalar çok şükür bir dert değil fikirlerinizi almak istedim.evlendiğimizden beri kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz 2 çocuğumuz var 10 ve 5 yaşında ve ailenin tek torunları çocuklarım doğduğundan beri babaanneleri bakıyor ve çok düşkünler.hiç bir sorunumuz yok maddi manevi hep destek olurlar bize.evim büyük ama çatı katı camlarım üçgen artlk daha lüks bir eve taşınmak istiyoruz ama çocuklar konuştuğumuz zaman bile çok üzülüyorlar babaannemlerde bizle taşınsın diyorlar gece gündüz gidiyorlar onlara çalışıyorum geç gelsem çocuklar geldi mi açlar mı hiç düşünmüyorum babaanneleri çok ilgileniyor ama artık uzun perdelerim yüksek tavanlarım olsun istiyorum eşim gidersek çevre de değiştiririz diyor birtaraftan çocuklar aileme çok iyi geliyor çok mutlular diyor maddi olarakta hep destekler nankörlük mü olacak ama çocuklar için site içinde bir eve taşınmak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız gitmeyin demezler ama çok üzülürler bana da düşkünler🙈
istediginiz zaman istediginiz yre gidersiniz
ben olsam giderim hem onlarda cok alismasin çocuklarda büýümüş zaten

Biz kendi annemlere yakın oturuyoruz. Çok şükür maddi manevi destekler. Eşim her akşam her sabah iki saat yol çekiyor. İşine yakın yere gitmiyoruz. O bile diyor "işte aklım sizde kalmıyor. Bı sıkıntı olsa annenler var." Rahatsaniz eğer perde niçin tül için düzen değiştirmeyin. Bence anlastiktaan sonra büyüklerle büyüyen çocuklar çok daha akıllı oluyor. Büyük nimet.

17 yıllık evliyim 14 yıldır eşim iş dolayısıyla yurt dışında yaşıyor 6 ayda bir gelip a5 gün kalıp donuyor (du ama bu sene gelmedi istemedi çünkü neyse) 3 kızım var sadece Allahın yardımıyla tek başına büyüttüm pırlanta gibi üç evlat çalışkan saygılı başarılı özgüvenli rabbim esirgesin cümlemizin evladini insallah
Gelgelelim bir defa akşam olduğunda biliyor musun buğu çocuklar beni çok yordu cümlesini bile kurmayı hayal ettim ben
Siz şu yalan dünyada nasıl bir cennet ve nimet içindesiniz gerçekten farkında degilmisiniz
Bakın ben kariyerimi kızlarım için bıraktım hoc pişman değilim yine olsa yine birakirim şartlar onu gerektirdi çünkü oysa yükselecektim onum açıktı herkes şaşırdı ama şu var çocuklar acısından düşünün baba yok anne de çalışıyor akşama kadar oda yok yazık olmayacak miydi onlara ?
Kısacası yerinizde olsam değil perde lamba yüksek tavan bana bedavadan trilyonluk ev verilse ben yavrularımın o huzuru o kendi iç rahatlığımi feda edip gitmezdim

Kv ile beraber tasinma imkani yokmu onlarda tasinsin beraber daha iyi bir yere tasinin iki ayri ev olarak tabi

Arkadaşlar taşınsak tabiki ilişkimiz devam edecek iyi bir semtte oturmuyoruz bir siteye taşınıp çocukların en azından bisiklet sürebilecekleri bir yer olsun belki arkadaş çevreleri büyür eşimin işyerine yakın olur 45 dak gidip geliyor evimde kullanışsız yerler var.taşınsak bile mutlaka haftasonları gelirdik perde lambader küçük bir örnek sadece ama çocuklar büyüyene kadar beklemeliyiz sanırım

Bende bebek doğduktan sonra ev değiştirdim. havuzlu güvenlikli bir site. sizinkiler de büyümüşler artık, sitede de güvende olurlar.

Ben onun yerine yazlık veya dağ evi alırdım ailemle yaz tatilinde kış tatilinde kafa dinlemeye giderdim. Ama o kurulu düzeni bozmazdım.

Merhabalar çok şükür bir dert değil fikirlerinizi almak istedim.evlendiğimizden beri kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz 2 çocuğumuz var 10 ve 5 yaşında ve ailenin tek torunları çocuklarım doğduğundan beri babaanneleri bakıyor ve çok düşkünler.hiç bir sorunumuz yok maddi manevi hep destek olurlar bize.evim büyük ama çatı katı camlarım üçgen artlk daha lüks bir eve taşınmak istiyoruz ama çocuklar konuştuğumuz zaman bile çok üzülüyorlar babaannemlerde bizle taşınsın diyorlar gece gündüz gidiyorlar onlara çalışıyorum geç gelsem çocuklar geldi mi açlar mı hiç düşünmüyorum babaanneleri çok ilgileniyor ama artık uzun perdelerim yüksek tavanlarım olsun istiyorum eşim gidersek çevre de değiştiririz diyor birtaraftan çocuklar aileme çok iyi geliyor çok mutlular diyor maddi olarakta hep destekler nankörlük mü olacak ama çocuklar için site içinde bir eve taşınmak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız gitmeyin demezler ama çok üzülürler bana da düşkünler🙈
ben olsam gıderdım. su an eskı ortamlarında ısrarcılar ama yenı ortamlarına da cok hızlıca adapte olacaklarını düşünüyorum. çocuklar su an onları nasıl bır ortam bekliyor tahmın edemiyorlar cunku soyut dusunemıyorlar, ınanın çocuklar bızım dusundugumuzden daha kolay ortama adapte oluyorlar. sadece evı degıstırıyoruz, babaanne yıne babannenız dıyebılırsınız her zaman gelıcez vs.

Ben olsam evi tadilattan gecirirdim ha da hep beraber tasinalim diye teklif ederdim sanırım iki evde çok eski ise.

Çok çok sağolun yazdıklarınıZ için bişeylerin farkına vardım🙈evlenirken evim bana saray gelmişti çünkü bekarken hep kiradaydık herzaman şükrettim Allah Kayınpederim ve kayınvalidemi başımızdan eksik etmesin beni bir gün evlatlarından ayırmadılar ben de eşimden daha çok ilgilenirim onlarla.arkadaşlarımın yıllarca kredi ödedikleri evlere özendim sanırım çocuklar havuz park sever dedim ama belki bu kadar mutlu olmayacaklar ve biZ de kredi ödeyeceğiz en iyisi kimseyi kırmadan kapsamlı bir tadilat yaptırmak sanırım eşyalardan da sıkıldım
O parayı cocuklarinizin eğitimine hobilerine harcarsınız öyle olunca herkes cok mutlu olur ❤

Şu anda kreşler tatile girdi. Çocuğuma kim bakacak, nasıl izinleri ayarlarız diye eşimle düşünüyoruz. Bulmuşsun ortamını, hiç tadını kaçırma...

Tasinacaginiz evi babanneye yakın biryerde de seçebilirsiniz belkiiii ,eğer o sekilde isteklerinize uyan bir ev çıkarsa, yine rahatlıkla bırakabilirsiniz yakın mesafe olursa araya pek ozlemde girmez

Ben olsam aynı binada iki ev almaya bakardım.Büyukleride güzellikle ikna etmeye çalışırdım.Ha olmuyosa da madem iyiler hak vaki olana kadar ayrilmaz evi dört duvar kalacak şekilde yikıp tadilat yaptırırdım.Çocuklari havuza parka götürebilirsiniz sonucta öyle değil mi?

Heves ettiginiz hic bir seyin icinizde kalmasını istemem.
Sartlar uygunsa tasinin.
Uzun perdeler bi cocuga bakar, yüksek tavan da digerine.

Bence olur.

Back
X