Abi bende üçgen cam, çatı katı falan istiyorum evleri değiştirmeye ne dersin sjhdhdhd
Bence gitme, bu düzen bozulunca hepiniz afallarsınız. Eviniz size yetmiyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abi bende üçgen cam, çatı katı falan istiyorum evleri değiştirmeye ne dersin sjhdhdhd
Bence gitme, bu düzen bozulunca hepiniz afallarsınız. Eviniz size yetmiyor mu?
Bu zamanda iyi geçinilen ve çocuklara destek olan bir kv büyük nimet, yerinizde olsam taşınmazdım. Birde çatı katı o alçak tavanlı üçgen pencereli evler bana hep çok tatlı gelmiştir
Tabiki aileyi seçerdim. Çocuklarım mutlu ben huzurlu daha ne olsun. Eşya ile ev ile mutlu olunmaz ki o evde huzur olmadıktan sonra.
Bu kararı verirken tek başınıza veriyorsunuz ama kaç kişi etkileniyor bunu da bir düşünün
Yüksek tavan ve uzun perde lüks bunların hiçbiri çocuklarınızı ordaki huzur kadar mutlu edemez bilin istedimMerhabalar çok şükür bir dert değil fikirlerinizi almak istedim.evlendiğimizden beri kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz 2 çocuğumuz var 10 ve 5 yaşında ve ailenin tek torunları çocuklarım doğduğundan beri babaanneleri bakıyor ve çok düşkünler.hiç bir sorunumuz yok maddi manevi hep destek olurlar bize.evim büyük ama çatı katı camlarım üçgen artlk daha lüks bir eve taşınmak istiyoruz ama çocuklar konuştuğumuz zaman bile çok üzülüyorlar babaannemlerde bizle taşınsın diyorlar gece gündüz gidiyorlar onlara çalışıyorum geç gelsem çocuklar geldi mi açlar mı hiç düşünmüyorum babaanneleri çok ilgileniyor ama artık uzun perdelerim yüksek tavanlarım olsun istiyorum eşim gidersek çevre de değiştiririz diyor birtaraftan çocuklar aileme çok iyi geliyor çok mutlular diyor maddi olarakta hep destekler nankörlük mü olacak ama çocuklar için site içinde bir eve taşınmak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız gitmeyin demezler ama çok üzülürler bana da düşkünler![]()
Tek basıma yasadıgım bu evde uzun perdelerim var, benden baska gören yok.
Yıkayınca asmak ıcın merdivene cıkıyorum, dussem kafamı carpsam ölsem annem ulasamayınca merak edip gelir ölümü bulur. Kapımı calan komsum bile yok öyle diyim.
Lambaderım de var kadıfe oldugu ıcın toz tutuyor ve alerjim var.
Habıre delı delı onu siliyorum eve gelince dertsiz basıma dert gıbı.
Ortamınız o kadar huzurlu kı bence ordan ayrılmayın.
Lambader yerine de konsol lambaları alın. Onlarla aydınlatın odayı. Perdeleri de Allah ıslah etsin, nefret ediyorum hepsinden
Bence bu hevesinizi erteleyin.Allah ömür versin sizinkilere onlar ölene kadar çocuklar büyüyene kadar bırakın herkes doysun toruna dedeye nineye.Merhabalar çok şükür bir dert değil fikirlerinizi almak istedim.evlendiğimizden beri kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz 2 çocuğumuz var 10 ve 5 yaşında ve ailenin tek torunları çocuklarım doğduğundan beri babaanneleri bakıyor ve çok düşkünler.hiç bir sorunumuz yok maddi manevi hep destek olurlar bize.evim büyük ama çatı katı camlarım üçgen artlk daha lüks bir eve taşınmak istiyoruz ama çocuklar konuştuğumuz zaman bile çok üzülüyorlar babaannemlerde bizle taşınsın diyorlar gece gündüz gidiyorlar onlara çalışıyorum geç gelsem çocuklar geldi mi açlar mı hiç düşünmüyorum babaanneleri çok ilgileniyor ama artık uzun perdelerim yüksek tavanlarım olsun istiyorum eşim gidersek çevre de değiştiririz diyor birtaraftan çocuklar aileme çok iyi geliyor çok mutlular diyor maddi olarakta hep destekler nankörlük mü olacak ama çocuklar için site içinde bir eve taşınmak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız gitmeyin demezler ama çok üzülürler bana da düşkünler![]()
Off cok uzdun beniiTek basıma yasadıgım bu evde uzun perdelerim var, benden baska gören yok.
Yıkayınca asmak ıcın merdivene cıkıyorum, dussem kafamı carpsam ölsem annem ulasamayınca merak edip gelir ölümü bulur. Kapımı calan komsum bile yok öyle diyim.
Lambaderım de var kadıfe oldugu ıcın toz tutuyor ve alerjim var.
Habıre delı delı onu siliyorum eve gelince dertsiz basıma dert gıbı.
Ortamınız o kadar huzurlu kı bence ordan ayrılmayın.
Lambader yerine de konsol lambaları alın. Onlarla aydınlatın odayı. Perdeleri de Allah ıslah etsin, nefret ediyorum hepsinden
Aman yok ya bende onlarınkini calmıyorum zatenOff cok uzdun beniiKapimi calan yok ölumu bulurlar falan