- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.609
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istediginiz zaman istediginiz yre gidersinizMerhabalar çok şükür bir dert değil fikirlerinizi almak istedim.evlendiğimizden beri kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz 2 çocuğumuz var 10 ve 5 yaşında ve ailenin tek torunları çocuklarım doğduğundan beri babaanneleri bakıyor ve çok düşkünler.hiç bir sorunumuz yok maddi manevi hep destek olurlar bize.evim büyük ama çatı katı camlarım üçgen artlk daha lüks bir eve taşınmak istiyoruz ama çocuklar konuştuğumuz zaman bile çok üzülüyorlar babaannemlerde bizle taşınsın diyorlar gece gündüz gidiyorlar onlara çalışıyorum geç gelsem çocuklar geldi mi açlar mı hiç düşünmüyorum babaanneleri çok ilgileniyor ama artık uzun perdelerim yüksek tavanlarım olsun istiyorum eşim gidersek çevre de değiştiririz diyor birtaraftan çocuklar aileme çok iyi geliyor çok mutlular diyor maddi olarakta hep destekler nankörlük mü olacak ama çocuklar için site içinde bir eve taşınmak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız gitmeyin demezler ama çok üzülürler bana da düşkünler![]()
ben olsam gıderdım. su an eskı ortamlarında ısrarcılar ama yenı ortamlarına da cok hızlıca adapte olacaklarını düşünüyorum. çocuklar su an onları nasıl bır ortam bekliyor tahmın edemiyorlar cunku soyut dusunemıyorlar, ınanın çocuklar bızım dusundugumuzden daha kolay ortama adapte oluyorlar. sadece evı degıstırıyoruz, babaanne yıne babannenız dıyebılırsınız her zaman gelıcez vs.Merhabalar çok şükür bir dert değil fikirlerinizi almak istedim.evlendiğimizden beri kayınvalidemlerle aile apartmanında oturuyoruz 2 çocuğumuz var 10 ve 5 yaşında ve ailenin tek torunları çocuklarım doğduğundan beri babaanneleri bakıyor ve çok düşkünler.hiç bir sorunumuz yok maddi manevi hep destek olurlar bize.evim büyük ama çatı katı camlarım üçgen artlk daha lüks bir eve taşınmak istiyoruz ama çocuklar konuştuğumuz zaman bile çok üzülüyorlar babaannemlerde bizle taşınsın diyorlar gece gündüz gidiyorlar onlara çalışıyorum geç gelsem çocuklar geldi mi açlar mı hiç düşünmüyorum babaanneleri çok ilgileniyor ama artık uzun perdelerim yüksek tavanlarım olsun istiyorum eşim gidersek çevre de değiştiririz diyor birtaraftan çocuklar aileme çok iyi geliyor çok mutlular diyor maddi olarakta hep destekler nankörlük mü olacak ama çocuklar için site içinde bir eve taşınmak istiyorum uzun oldu kusura bakmayın siz olsanız ne yapardınız gitmeyin demezler ama çok üzülürler bana da düşkünler![]()
O parayı cocuklarinizin eğitimine hobilerine harcarsınız öyle olunca herkes cok mutlu olur ❤Çok çok sağolun yazdıklarınıZ için bişeylerin farkına vardımevlenirken evim bana saray gelmişti çünkü bekarken hep kiradaydık herzaman şükrettim Allah Kayınpederim ve kayınvalidemi başımızdan eksik etmesin beni bir gün evlatlarından ayırmadılar ben de eşimden daha çok ilgilenirim onlarla.arkadaşlarımın yıllarca kredi ödedikleri evlere özendim sanırım çocuklar havuz park sever dedim ama belki bu kadar mutlu olmayacaklar ve biZ de kredi ödeyeceğiz en iyisi kimseyi kırmadan kapsamlı bir tadilat yaptırmak sanırım eşyalardan da sıkıldım