yeni bir hayat için 93ten geriye

Günlükçüm Nasılsın ?
Ben gayet iyiyim 8.30 da kahvaktımı yaptım kepek ekmeğinden kaşarlı tost yanında da 3 adet zeytin 2 dilim sucuk. Şimdi de 7 otlu çayımı içiyorum:126: Fittingoya üye oldum artık ordan da denetleyeceğim kendimi. Öğleden sonra da gezmeye gideceğim benim fotoğrafımı asmışlar ayıptır söylemesi onu görmeye gideceğim. Ah şu kilolar hemencecik gidiverse. Daha uzun zaman sabretmem gerek . Ne dersin haftada 2 kilo verebilir miyim ? zor gibi görünüyor

canım günaydın kahvaltın gayet güzel ve haftada 2 kiloda verirsin önemli olan kendine inanman çoğu kişinin başaramadığını sen başarmışsın zaten 10 kilodan fazla vermişsin metabolizman sana sırtını dönmemiş azmin elinden hiç bişey kaçamaz sen ferah tut içini

Sanırım buralara kimse uğramıyor günlük. Kendi kendime takılıyorum

Aa aşkolsun takip etmezmiyiz yaa seni sabah hızlı tempoyla kahvaltı arkasından ev toparlandı bılaşıklar yıkandı annecime geldim sade kahvemi içtim ve şuan burdayım :))

Ablacım çok teşekkür ederim desteklerin için afiyet olsun Bu arada bir yanlış anlaşılma oldu sanırım ben 10 kilodan fazla vermedim daha 3 kilo verdim

Son düzenleme:
Ablacım çok teşekkür ederim desteklerin için afiyet olsun Bu arada bir yanlış anlaşılma oldu sanırım ben 10 kilodan fazla vermedim daha 3 kilo verdim

ayy Allah söyletti diyelim o zaman ) olsun genede kilo verebilmek zor iş şuan gayet iyi anlıyorum eşim dün karşımda 2 tane yarım kokareç götürdü gözümün içine baka baka yürüyüş sonrası '' ee ben rejim yapmıyorum ben yanında yürürüm ama bana kokareç ısmarlarsan dedi '' ee ama kendimi iyi tuttum vallaa .. kokuya kaldım (

Tebrik ederim valla zor bir şeyi başarmışsın Ödüllerini alacağız inş. bu zorlukların. Benim de dün yanımda pastaları hüplettiler ama bakmamaya çalıştım Zayıf ve güzel olmak pastadan daha cazip geldi. İnş. istikrarlı oluruz bu konuda. Ben eskiden günde 3 bardak kola içerdim nutellayı ekmeğe sürer sürer yerdim. Kaç gündür ne kola ne nutella ağzıma bile sürmedim

1 domates 30 kcal 1 salatalıkta 15 kcal miş. Şok oldum.Ben 5-6 kcal filan sanardım:2::18:
Ay ben öğle yemeğinde ikisini de yedim. Ya çok kötü bir şey bu 30 dk yürüyüş yapıp 120 kcal harcıyorum 1 domates ve 1 salatalıktan 45 kcal alıyorum. İnsafsız domates pis domates

canım sen kaç kalorilik rejim yapıyosunki senin kilona göre 1700 kolari şuan normal ama 1600 kalorininde altına inme yavaş yavaş küçült porsiyonlarını birden calorilere takılma .. önemli olan geç yememek ve hareket .. ssz

Bu kalori işine bugün başladım önceden kaç kalori yediğimi bilmiyordum.Bugün şuana kadar 568 olmuş. daha çok yersem vicdan azabı çekerim ama.

Bu kalori işine bugün başladım önceden kaç kalori yediğimi bilmiyordum.Bugün şuana kadar 568 olmuş. daha çok yersem vicdan azabı çekerim ama.

benim sırf sabah kahvaltım ve arada yediğim meyveyle kalorim 650 .. bence fazla kısıtlıyosun kendini unutma sabah yediklerini eritirsin ama akşam yediklerini daha zor eritirsin ondan öğlen ve sabah fazla kısıtlama kendini .. akşam sebze ye kalorisi düşük şeyler ye .. kan şekerini düşürmemek önemli olan o zaman insan kendini zaptedemiyo ..

Az da yemiyorum aslında kahvaltımı yazdım buraya arada bir şey yemeyi unutmuşum saat 12. 30 olunca acıktım dedim bu saatte ara olmaz öğle yemeği yiyim.5 kaşık kısır yedim yanında bir domates bir salatalık . Hemen vermek istiyorum kiloları

Hi everybody ! Kendimle gurur duyuyorum.Bugün hiç diyetimi bozmadım.Şimdi de sporumu yapıp duşumu alıp geldim.bornozumla oturup keyif yapıyorum bin tane tatlı yesem bu kadar mutlu hissetmezdim sanırım. İnsan hedefleri için bir şey yapınca mutlu oluyor.Umarım böyle devam eder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…