- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
alışacağım demek ki zamanla. pes etmek yok hem.ay ben de çok severim bulgur pilavını tabak tabak yerimbenimde midem baya büyüktü hele hele bulgur pilavına bayılırım 1 tabaklada durmazdım hani tebrik ederim cnm seni ..
mideyi alıştırmak zor ilk rejim günüm tam içler acısıydı benim ..eşime ızgara köfte yaptım ama geç geldiği için ve ben daha erken yediğim için kokusuna kaldım tabi nasıl bakış attıysam çocuk yiğemedi bana yedirdi yarısını.. ama şuan öle ataklarım yok çok şükür ilk kez dün akşam midem kazınmadı :))
alışacağım demek ki zamanla. pes etmek yok hem.ay ben de çok severim bulgur pilavını tabak tabak yerimCanım senin kilon kaç ?
87,2 şuanki kilom cnm ama daha ödem gitti herhalde haftaya anca yarım kilo verebilirim ..( pco sorunum var kilo verirken o zorluyo daha öncede yaşadım ..
Çok üzüldüm geçmiş olsun. önemli olan kilo vermen damlaya damlaya göl olur sonuçta :) benimde ilk haftam olduğu için hemen verebildim büyük ihtimal benim de yavaşlayacak artık
Bu arada yeni gördüm öğretmenmişsin. Ben böyle senli benli konuşuyorum ama ayıp mı oluyor acaba . ben yeni üniversiteye başlıyorum bu sene. tıp fakültesi. Abla desem daha uygun mu olur ne diyim bilemedim şimdi
Çok üzüldüm geçmiş olsun. önemli olan kilo vermen damlaya damlaya göl olur sonuçta :) benimde ilk haftam olduğu için hemen verebildim büyük ihtimal benim de yavaşlayacak artık
Bu arada yeni gördüm öğretmenmişsin. Ben böyle senli benli konuşuyorum ama ayıp mı oluyor acaba . ben yeni üniversiteye başlıyorum bu sene. tıp fakültesi. Abla desem daha uygun mu olur ne diyim bilemedim şimdi
Gönlüne göre olur inş. ablacımcanım istediğin gibi hitap edebilirsin benim adım duygu ister abla de ister duygu sorun yok :) bölümün çok güzelmiş tebrik ederim .. evet öğretmenim ama atanamayanlardan :) ondan evdeyim bakalım seneye kursa gidicem olmadı düz memurluk artık :) o zamana kadar gitsin kilocuklarr :)
Gönlüne göre olur inş. ablacımTeşekkür ederim .İnş zayıflayıp gönlüne göre de atanırsın .Benim de 30 eylülde önlük giyme törenim var o zamana kadar 80 olmayı çok istiyorum . Zor biraz tabi ama ne kadar gitse kardır.
zor değil aslında haftada 2 kilo verirsin daha gençsin sağlık sorunun yoksa metabolizma sıkıntısı çekmezsin .. daha az yağlı şeylere yönel bide soğuk içecek maden sodası dışında tavsiye etmem şişkinlik yapıyo
Merhaba sevgili günlük. Bugün diyetimin 3. günündeyim ve artık yeni bir hayat için buraya da yazmaya karar verdim. Neler yaptığımı yazıp kendimi denetleyeceğim.Ve bir gün geriye dönüp bakma imkanım olacak. ilk hedefim 30 eylüle kadar 80 olmak .zor bir hedef biliyorum ama umarım başarırım. bana bu zor yolda yardımcı olursanız da çok sevinirim.
tatlım seni bengisunun günlüğünden de takip ediyorum,cuma yarışmalarında bize katılmak istermisin?
kısaca özetliyim;her cuma tartılıp kilomuzu bildiriyoruz ve takımımızla birlikte yarışmaya katılıyoruz.bu bize devamlılık veriyor,kilo verebiliyoruz
tabi takımın bazı şartları var,bol paylaşımda bulunmak gibi.hergün düzenli menülerimizi yazıp diğer arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz,bu ve buna benzer kurallar
aramıza katılmak istersen beklerim tatlım
8.takım kaptanıyım ben bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7562.html
rica ederim canım.amaç hep birlikte şu pis kilolardan kurtulmakÇok isterim çok teşekkürler. Ne yapmam gerekiyor takıma girmek için ? ben sürekli burdayım zaten paylaşımda bulunurum yani hem de daha hırslanmış olurum
Bayramda 95 dim şimdi 92 yimrica ederim canım.amaç hep birlikte şu pis kilolardan kurtulmak
takıma girebilmen için sadece kurallara uyup boll paylaşımda bulunman gerekiyor bu kadar
hatta eğer başladığından beri kilo verebildiysen,seni bugünkü listeyede dahil edebilirim
normalde 2 hafta deneme süresi var takımda ama ben seni zaten bengisu nun günlüğünden takip ettiğim için paylaşımını biliyorum yani deneme süresine gerek yok
şöyle sorayım,bayramda kaç kiloydun şimdi kaç kilosun canım?
evet canım o linkden paylaşıma kendini tanıtarak başlayabilirsinBayramda 95 dim şimdi 92 yim. 4 gündür diyetteyim. İnş. kurtuluruz hep beraber bu fazlalıklarımızdan . bundan sonra ben de takımın bir parçasıyım o zaman ne güzel paylaşımlarımızı verdiğin sayfaya mı yapıyoruz ?
evet canım o linkden paylaşıma kendini tanıtarak başlayabilirsin
o halde seni son dakika transferi olarak takıma ve listeye alıyorum
deneme süresi yapmıyorum direk listedesin,bol paylaşımla beni mahcup etmeyeceğini biliyorum
hayırlı olsun
tatlım acil olarak bana hedef kilonu yazarmısın? o kiloya gelince mezun olup karne alacaksın.
çizelgende 80 görüyorum fakat o ideal kilon olmamalı.
tatlım 65 yazıyorum.
Bu arada annem kısır yapıyor nasıl az yemeyi başaracağım kara kara düşünüyorum.
bekliyorum tatlımHedef kilom 80 değil zaten 60 ama bi anda 60 yazıp gözümü korkutmak istemedim . Bide ilk hedefim 30 eylül olduğu için o zamana kadar ki hedefim bu. Mini hedef diyebilirizTamamdır şimdi geliyorum takıma.
peki umarım başarırım .Zaten kısıra da hayır demeyi başardıktan sonra kim tutar benitatlım 1 kase kısır yiyebilirsin yanında bir bardak ayranla,ama bu akşam yemeğinde ekmek yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?