yeni bir hayat için 93ten geriye

alışacağım demek ki zamanla. pes etmek yok hem.ay ben de çok severim bulgur pilavını tabak tabak yerim Canım senin kilon kaç ?

87,2 şuanki kilom cnm ama daha ödem gitti herhalde haftaya anca yarım kilo verebilirim .. ( pco sorunum var kilo verirken o zorluyo daha öncede yaşadım ..

Çok üzüldüm geçmiş olsun. önemli olan kilo vermen damlaya damlaya göl olur sonuçta :) benimde ilk haftam olduğu için hemen verebildim büyük ihtimal benim de yavaşlayacak artık
Bu arada yeni gördüm öğretmenmişsin. Ben böyle senli benli konuşuyorum ama ayıp mı oluyor acaba . ben yeni üniversiteye başlıyorum bu sene. tıp fakültesi. Abla desem daha uygun mu olur ne diyim bilemedim şimdi

Son düzenleme:

canım istediğin gibi hitap edebilirsin benim adım duygu ister abla de ister duygu sorun yok :) bölümün çok güzelmiş tebrik ederim .. evet öğretmenim ama atanamayanlardan :) ondan evdeyim bakalım seneye kursa gidicem olmadı düz memurluk artık :) o zamana kadar gitsin kilocuklarr :)

canım istediğin gibi hitap edebilirsin benim adım duygu ister abla de ister duygu sorun yok :) bölümün çok güzelmiş tebrik ederim .. evet öğretmenim ama atanamayanlardan :) ondan evdeyim bakalım seneye kursa gidicem olmadı düz memurluk artık :) o zamana kadar gitsin kilocuklarr :)

Gönlüne göre olur inş. ablacım Teşekkür ederim .İnş zayıflayıp gönlüne göre de atanırsın .Benim de 30 eylülde önlük giyme törenim var o zamana kadar 80 olmayı çok istiyorum . Zor biraz tabi ama ne kadar gitse kardır.

zor değil aslında haftada 2 kilo verirsin daha gençsin sağlık sorunun yoksa metabolizma sıkıntısı çekmezsin .. daha az yağlı şeylere yönel bide soğuk içecek maden sodası dışında tavsiye etmem şişkinlik yapıyo

tatlım seni bengisunun günlüğünden de takip ediyorum,cuma yarışmalarında bize katılmak istermisin?
kısaca özetliyim;her cuma tartılıp kilomuzu bildiriyoruz ve takımımızla birlikte yarışmaya katılıyoruz.bu bize devamlılık veriyor,kilo verebiliyoruz
tabi takımın bazı şartları var,bol paylaşımda bulunmak gibi.hergün düzenli menülerimizi yazıp diğer arkadaşlarımızın menülerine yorum yapıyoruz,bu ve buna benzer kurallar
aramıza katılmak istersen beklerim tatlım
8.takım kaptanıyım ben bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/123779-8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7562.html

Çok isterim çok teşekkürler. Ne yapmam gerekiyor takıma girmek için ? ben sürekli burdayım zaten paylaşımda bulunurum yani hem de daha hırslanmış olurum

Çok isterim çok teşekkürler. Ne yapmam gerekiyor takıma girmek için ? ben sürekli burdayım zaten paylaşımda bulunurum yani hem de daha hırslanmış olurum
rica ederim canım.amaç hep birlikte şu pis kilolardan kurtulmak
takıma girebilmen için sadece kurallara uyup boll paylaşımda bulunman gerekiyor bu kadar
hatta eğer başladığından beri kilo verebildiysen,seni bugünkü listeyede dahil edebilirim
normalde 2 hafta deneme süresi var takımda ama ben seni zaten bengisu nun günlüğünden takip ettiğim için paylaşımını biliyorum yani deneme süresine gerek yok
şöyle sorayım,bayramda kaç kiloydun şimdi kaç kilosun canım?

Bayramda 95 dim şimdi 92 yim . 4 gündür diyetteyim. İnş. kurtuluruz hep beraber bu fazlalıklarımızdan . bundan sonra ben de takımın bir parçasıyım o zaman ne güzel paylaşımlarımızı verdiğin sayfaya mı yapıyoruz ?

Bu arada canımlar 1 saattir spor yapıyorum şu an ter içindeyim hemen duş almaya gidiyorum ara olarak bir avuç üzüm yedim.Bacaklarımdan kalp atışımı hissediyorum çok garip değil mi

evet canım o linkden paylaşıma kendini tanıtarak başlayabilirsin
o halde seni son dakika transferi olarak takıma ve listeye alıyorum
deneme süresi yapmıyorum direk listedesin,bol paylaşımla beni mahcup etmeyeceğini biliyorum
hayırlı olsun
tatlım acil olarak bana hedef kilonu yazarmısın? o kiloya gelince mezun olup karne alacaksın.
çizelgende 80 görüyorum fakat o ideal kilon olmamalı.
tatlım 65 yazıyorum.

Son düzenleme:

Hedef kilom 80 değil zaten 60 ama bi anda 60 yazıp gözümü korkutmak istemedim . Bide ilk hedefim 30 eylül olduğu için o zamana kadar ki hedefim bu. Mini hedef diyebiliriz Tamamdır şimdi geliyorum takıma.

Bugünkü menüm :
Sabah :1 yumurta 2 kibrit kutusu peynir ve 2 dilim kaşardan peynirli yumurta,2 dilim kepekli ekmek,6 tane zeytin
Ara :yok
Öğle : 5 yemek kaşığı bulgur pilavı ,1 kase tarhana çorbası,1 kaşık yoğurt
Ara : bir avuç üzüm
Akşam : 6 yk kısır yanında domates ve salatalık
Spor :60 dk (20 dk leslie 40 dk yürüyüş)
su 2 lt ye yaklaştı ama daha içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…