- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.401
ılahı alemsın canım ya tesekkur ederım,bende senı gordugumde aynı seylerı gecırdım ıcımden su kız demıstım maasallah
tesekkur ederım canım ama artık açık kumral saclarım hatta ekleyeyım resmımı herkes kumral daha cok yakısmıs dıyor bende senın albume bakmaya gıdıyorum sımdıııı
canım ben öküzden ayrıldım. yani ana neden kv değildi ama huzursuz ettiler çok. 1 sorunumuz var ve çözebilecekken öküz onların ve başka insanların aklı ile hareket ettiğinden dolayı sorunumuz 100 oldu ve ayrıldım. kendisi süzülmüş öküzdü öyle diyim sana kusra bakma ama tam tabiri bu bile değil inan.
boşanmamdaki ana neden güvenim ve saygım bitti. bunların olmadığı beraberlik benim için bişi ifade etmmiyordu ve boşandım.azalan sevgimde boşandıktan sonra hızla bitti.
inan şuan Allah biliyor ya kalbimi hayırlı kimse neyse o olsun. hee hayırlı değilsede hiçbişi olmasın diyorum. ömür boyu umud etmekle yaşayayım. kabus yaşamaktansa umud ederek yaşamak daha güzel.
yerim ben seni canım benimmmmaynen öyle canım tırt
kıyamam sana ben yaaaaa neden kıymetim yok demişsin ya bittim ben
canım o elektirk meselesi bambaşka birşey ben ona inanıyorum vallahi
mesela geline bakıyorsun fettan,edepsi,düzenbaz ama kayınvalide bayılıyor
yada hanım,terbiyeli,sessiz kv ağzına ediyor
boşver önemli olan allah katında değer
ve eşinin sana verdiği değer
sen eşin ile mutlu isen derğerini hissettiriyorsa gerisi teferruat
sen eşinle mutlu ol ki oda görüğnce içine sevgi gelsin
allahım gönlüne bu gübnler hürmetine merhamet ve sevgi versin sana karşı inş
isyanımmm
kıyamam sana ben yaaaaa neden kıymetim yok demişsin ya bittim ben
canım o elektirk meselesi bambaşka birşey ben ona inanıyorum vallahi
mesela geline bakıyorsun fettan,edepsi,düzenbaz ama kayınvalide bayılıyor
yada hanım,terbiyeli,sessiz kv ağzına ediyor
boşver önemli olan allah katında değer
ve eşinin sana verdiği değer
sen eşin ile mutlu isen derğerini hissettiriyorsa gerisi teferruat
sen eşinle mutlu ol ki oda görüğnce içine sevgi gelsin
allahım gönlüne bu gübnler hürmetine merhamet ve sevgi versin sana karşı inş
isyanımmm
sarışınım mor sana çok yakışmışşşşşş
bende çok severim moruuu
ayrıyettenn ayakkabılara bayıldımmmm
Gelinciklerim selamm
Okudum geçmişi ama yazıp çıkacam çünkü emekli sandığına gitmem lazım...
Sabahtan beri başım ve kulağım fena ağrıyor üstünüzden uzak ama çatlayacam sanki
Hava da soğuk nasıl gitcm zaten kulağım ağrıyor...
Akşam kızkardeşim gelcek yalnız değilim yani
Tv de aşure yapıyolar canım çektiiiii
Apartmanda da kimse yapmıyo galiba ya da benim gibi cumartesiyi bekliyolar sanırım
Gelince gene yazarım canlarım hadi size iyi sohbetler
muhabbet koyu kızlar bu sıra pek ortak olamıyorum size. kv mevzusu açılmış yinevalla bende kv hiçbişey görmedim yalan yok bi banyoya paspas takımı ördü oda ipini biz aldık yani tek o kadar. hee bişey bekliyomuyum hayır. herkes yerinde iyi hoş mutlu olsun ben kimseden bişey istemiyorum.
bende ona almam oda bana almaz gerekte yok zaten bişey alıcaksam önce kendi anneme alırım ben. eşimin ailesini de seviyorum sevmiyorum diyemem sadece zamanında yapılanlar aklıma gelince kızıyorum. eşimin ailesi sevmesemde asla belli etmem eşim çok üzülür çünkü.
herşey nasip kısmet hayatta bizimde bahtımıza bu düşmüş idare edicez artık
yok kızlar yok ben bugün fena duygusala bağladım heeeeben bu olamam şimdi akşam eşimin yanında zırt ağlarımmm
kendimi bugün kötü ve basit h,settim nedense..kızları kıskandım galiba
sen çok değerlisin tamammı o ne demek yaaa atmosferde boş yer kaplayanlarla emin ol aranda uçurumlar var. bencede bu sen olamazsın bizler güçlü kadınlarız yoksa bu günlere nasıl gelirdik
ben çok değerliyim eşim evliliğim çok değerli kimsede bunu bozaamaz.
aman burda iki iyi kv muhabbeti yapıldı 2 altın muhabbeti yaptılar diyemi bozuldun valla bende özendim ama yapcak bişey yok benim en kıymetli hazinem kocam.
ama önce bennnn
Canım yaralarını açtıysam özür dilerim
Klasik olacak ama kimse ayrılmak için evlenmez, helede biz bayanlar sonuna kadar savaşıp imkansızı görünce bırakırız savaşımızı...
Dediğin gibi hayırlı olmayacaksa olmasın, mutluluk sadece evlilik de değilki, insan kendini bir çok şeyle huzurlu kılabilir.
Kaç yaşındasın canım, çocuğun varmıydı ?
ŞAPŞALSIN YAAAAkendine gel kuzucum akşama bişey kalmadı öper koklarsın oğluşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?