Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

bak kuzummmmm ekle bakalımm

Gelinciklerim selamm
Okudum geçmişi ama yazıp çıkacam çünkü emekli sandığına gitmem lazım...
Sabahtan beri başım ve kulağım fena ağrıyor üstünüzden uzak ama çatlayacam sanki
Hava da soğuk nasıl gitcm zaten kulağım ağrıyor...
Akşam kızkardeşim gelcek yalnız değilim yani
Tv de aşure yapıyolar canım çektiiiii
Apartmanda da kimse yapmıyo galiba ya da benim gibi cumartesiyi bekliyolar sanırım
Gelince gene yazarım canlarım hadi size iyi sohbetler

Canım yaralarını açtıysam özür dilerim
Klasik olacak ama kimse ayrılmak için evlenmez, helede biz bayanlar sonuna kadar savaşıp imkansızı görünce bırakırız savaşımızı...
Dediğin gibi hayırlı olmayacaksa olmasın, mutluluk sadece evlilik de değilki, insan kendini bir çok şeyle huzurlu kılabilir.

Kaç yaşındasın canım, çocuğun varmıydı ?

slm kızlar.. evraklarla boğuşuyorum sabahtır..
yenıdendoğdum uzulme canım sende vurmak ıstememışsındır arada olur oyle uzulme
fazla okuyamadım geçmişi kaynatmışınız gene çok

yerim ben seni canım benimmmm aynen öyle canım tırt

yok kızlar yok ben bugün fena duygusala bağladım heeee ben bu olamam şimdi akşam eşimin yanında zırt ağlarımmm
kendimi bugün kötü ve basit h,settim nedense..kızları kıskandım galiba

istisnalar elbet var, ama genelde hak ettiğini yaşamıyor herkes.

sarışınım mor sana çok yakışmışşşşşş
bende çok severim moruuu
ayrıyettenn ayakkabılara bayıldımmmm

erkek olsam bende alice nısanlısından ayırırdım vallaaa
vben da oncede gormustum ama kardanmadammı alice bılemıyodum karısmıstı ıkısıde bı degısıklıge gırmıslerdı ya

uuuuu asure vardı dımı yaaaaaaaaa :26:

bayıldım yorumuna süpersin vallahi :) ve de haklısın...

yok kızlar yok ben bugün fena duygusala bağladım heeee ben bu olamam şimdi akşam eşimin yanında zırt ağlarımmm
kendimi bugün kötü ve basit h,settim nedense..kızları kıskandım galiba

sen çok değerlisin tamammı o ne demek yaaa atmosferde boş yer kaplayanlarla emin ol aranda uçurumlar var. bencede bu sen olamazsın bizler güçlü kadınlarız yoksa bu günlere nasıl gelirdik
ben çok değerliyim eşim evliliğim çok değerli kimsede bunu bozaamaz.
aman burda iki iyi kv muhabbeti yapıldı 2 altın muhabbeti yaptılar diyemi bozuldun valla bende özendim ama yapcak bişey yok benim en kıymetli hazinem kocam.
ama önce bennnn

nannn altınları bende kıskandımmm ısyancım senın kaynanan sanslı guzelım bak ben cok altan aldım sustum bılıyosunuz nısanlıyken bızde kavga ıolmadı ama ıstedıklerımıde hıc soylemedım bı cok sey oldu en basııtınden 2500 lıraya unıte alırkern bıze tv sehpası ve yemek masası 2200 alındı ve begendıgımı alamadım ınan o zaman anlıyouermkı ben senın yerınde olsaydım senın yaptıgını yapamazdım ısyan

30 yaşındayım cnm. bebeğim olmadı ya Allah nasip etmedi. onda da bir sürü şeyler yaşandı. kendime inanamıyorum ama iyikide olmamış diyorum şimdi Rabbim e. evladım sefil olurdu onun yüzüne. ben kendimden çok ödün verdim burda da hata yaptım.ama yürüsün toparlansın diye çok uğraştım. şuan şaşıyorum nasıl katlanmışım diye.kimseye anlatmayıp, susup, düzelmesini bekledikçe düzelmedi. iyice sapıttı. milyonkez konuştum artık başkaları konuştu yok düzelmiyor. zaten ben evli iken gönülden boşanmıştım ve boşanma psikolojik bunalımını evliyken yaşadım. sonra birgün ona bu iş bitti artık dedim bir tartışmada. işte o gün bitti. oda sinirle imzaladı evrakları, aklınca akıllı olan o ya blöf yapıyor. yoksa boşanmazdı boşluğuna geldi.öylece boşandım.(sonra rahatsız etti, konuşmak istedi vs vs ama ben hiç konuşmadım, bıçak gibi kestim resmen)
kötü olan benim kendim için kendimden çok güvendiğim, o kişi hiç yapmaz dediğim herşeyi yapmıştı. ben ya onu mutlu edemezsem diye düşünürken (çünkü o daha çok ilgilenen alakadar olan, evlenmek için ölen, evleneyim diye yalvaran ağlayan, dışardan bakıncada daha çok seven ve saygı duyan oydu flört zamanında) o benim hayatımı kabusa çevirdi. eee dolayısıyla aynı kabusu veya beterini yaşarım korkusuyla şimdi ömür boyuda bekar kalabilirim evlilik şart değil duygusunu hissediyorum.
sadece Allah dan hayırlısını diliyorum. Rabbim gönlümüde razı eylesin o hayırlıya. başkada bişi yok yani.

ŞAPŞALSIN YAAAA kendine gel kuzucum akşama bişey kalmadı öper koklarsın oğluşunu

ay ben reglımı olucam acaba ya duygularım fora da bıhafat sonra reglı olucam cok sık oluyorum yaaa bu ne ya zaten haftanın 3 gunu yok ben ılıskı gunlerı nı not edıyorum andoridli tel reglı guncesı dıye bı program var :S
ortalamaya bakıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…