- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.421
sen çok değerlisin tamammı o ne demek yaaa atmosferde boş yer kaplayanlarla emin ol aranda uçurumlar var. bencede bu sen olamazsın bizler güçlü kadınlarız yoksa bu günlere nasıl gelirdik
ben çok değerliyim eşim evliliğim çok değerli kimsede bunu bozaamaz.
aman burda iki iyi kv muhabbeti yapıldı 2 altın muhabbeti yaptılar diyemi bozuldun valla bende özendim ama yapcak bişey yok benim en kıymetli hazinem kocam.
ama önce bennnn
sen çok değerlisin tamammı o ne demek yaaa atmosferde boş yer kaplayanlarla emin ol aranda uçurumlar var. bencede bu sen olamazsın bizler güçlü kadınlarız yoksa bu günlere nasıl gelirdik
ben çok değerliyim eşim evliliğim çok değerli kimsede bunu bozaamaz.
aman burda iki iyi kv muhabbeti yapıldı 2 altın muhabbeti yaptılar diyemi bozuldun valla bende özendim ama yapcak bişey yok benim en kıymetli hazinem kocam.
ama önce bennnn
unutmayalım bayanlar biz altından daha değerliyiz...
Kuzum ben böle değilim bugün oldum yahuu..ne altında nede başka bişide gözüm var..beni bilirsin...ama bugün takıldım işte nedense..yarına kendime gelirimmm
nannn altınları bende kıskandımmmısyancım senın kaynanan sanslı guzelım bak ben cok altan aldım sustum bılıyosunuz nısanlıyken bızde kavga ıolmadı ama ıstedıklerımıde hıc soylemedım bı cok sey oldu en basııtınden 2500 lıraya unıte alırkern bıze tv sehpası ve yemek masası 2200 alındı ve begendıgımı alamadım ınan o zaman anlıyouermkı ben senın yerınde olsaydım senın yaptıgını yapamazdım ısyan
ay ben reglımı olucam acaba ya duygularım forada bıhafat sonra reglı olucam cok sık oluyorum yaaa bu ne ya zaten haftanın 3 gunu yok ben ılıskı gunlerı nı not edıyorum andoridli tel reglı guncesı dıye bı program var :S
ortalamaya bakıyom
unutmayalım bayanlar biz altından daha değerliyiz...
Kuzum ben böle değilim bugün oldum yahuu..ne altında nede başka bişide gözüm var..beni bilirsin...ama bugün takıldım işte nedense..yarına kendime gelirimmm
30 yaşındayım cnm. bebeğim olmadı ya Allah nasip etmedi. onda da bir sürü şeyler yaşandı. kendime inanamıyorum ama iyikide olmamış diyorum şimdi Rabbim e. evladım sefil olurdu onun yüzüne. ben kendimden çok ödün verdim burda da hata yaptım.ama yürüsün toparlansın diye çok uğraştım. şuan şaşıyorum nasıl katlanmışım diye.kimseye anlatmayıp, susup, düzelmesini bekledikçe düzelmedi. iyice sapıttı. milyonkez konuştum artık başkaları konuştu yok düzelmiyor. zaten ben evli iken gönülden boşanmıştım ve boşanma psikolojik bunalımını evliyken yaşadım. sonra birgün ona bu iş bitti artık dedim bir tartışmada. işte o gün bitti. oda sinirle imzaladı evrakları, aklınca akıllı olan o ya blöf yapıyor. yoksa boşanmazdı boşluğuna geldi.öylece boşandım.(sonra rahatsız etti, konuşmak istedi vs vs ama ben hiç konuşmadım, bıçak gibi kestim resmen)
kötü olan benim kendim için kendimden çok güvendiğim, o kişi hiç yapmaz dediğim herşeyi yapmıştı. ben ya onu mutlu edemezsem diye düşünürken (çünkü o daha çok ilgilenen alakadar olan, evlenmek için ölen, evleneyim diye yalvaran ağlayan, dışardan bakıncada daha çok seven ve saygı duyan oydu flört zamanında) o benim hayatımı kabusa çevirdi. eee dolayısıyla aynı kabusu veya beterini yaşarım korkusuyla şimdi ömür boyuda bekar kalabilirim evlilik şart değil duygusunu hissediyorum.
sadece Allah dan hayırlısını diliyorum. Rabbim gönlümüde razı eylesin o hayırlıya. başkada bişi yok yani.
ya guzelım herkezın huyu budur
kaynanan sana suanda laf sokuyormu? yada tartısıyormu sen le ya ben onu bunu bılmemde ben ıstemıyorum sevmıyorum ısyanı dedı sımdı nasıl sneı n yuzune bakıyor cus dıyorum ona oha dıyorum yanı
uzulme lutfen ya belkıde boylesı da ıyıdır
vıcdanımı rahatlatmam lazım ya S: :S
nasıl vururum onun poposuna ve bacagına ya :26::26::26::26:
özür dilerim anne dedi :S 2,5 yasında ozur dıledı bacagında elımın ızı vardı
vıcdanımı rahatlatmam lazım ya S: :S
nasıl vururum onun poposuna ve bacagına ya :26::26::26::26:
özür dilerim anne dedi :S 2,5 yasında ozur dıledı bacagında elımın ızı vardı
yenidendoğdum bütün anneler senin gibi olsa....
annem az terlik fırlatmadı bizlere hepsi ıskaladı mı aslaaaaaaaaaaa
laf sokamıyor çünkü eşim izin vermiyor..aksine daha iyi davranıyor...yüzsüz gibi o konuda haklıymış gibi davranıyor..onca hakareti o bana değil benim ailem ona yapmış gibi ailemin adını bile anmıyor..içim acıyor ama kimseye belli etmiyorumo günü hiç unuttamıyorum..dün gece aklıma geldi tam uykuya dalarken...çok canlı idi..anında gözümden yaş geldi..hala etkisindeyim ama derinlere indirmeye çalışıyorum...unutmadım hiçbirşeyi, hiçbir hakareti ama elim kolom bağlı birşey yapamıyorum..eşim üzülmesin diye belli bile edemiyorumm
kızlar benim ne kv nede başka biriyle hiç bir sorunum yok şükür herşey yolunda
benimde altınlar gitti elde bi kaç parça bişey var toplasan 10,000 civarı bişey
ama bu önemli değil önemli olan eşimle huzurum
oda olmazsa ne yapayım evi arabayı altını ne önemi var...
bunu anladım hanımlar..
isyan sen benim idolümdün bu konuda lütfen kendine gel..
mmousee sende ki mantıklı düşünceleri çok beğeniyorum vallahi o kadar akıllıca konuşuyosun ki helal sana
eşin çok şanslı senin gibi bir eşin olduğu için.
Yorumlarından anladığım kadarıyla güçlü bir kızsın canım, çocuk olmamsı bir yerde şans, karşı tarafla bir bağın yok görmek zorunda kalmayacaksın.
Hayatın en güzel yaşındasın, Rabbim bundan sonrasını hayırlı etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?