- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.441
kızlar benim ne kv nede başka biriyle hiç bir sorunum yok şükür herşey yolunda
benimde altınlar gitti elde bi kaç parça bişey var toplasan 10,000 civarı bişey
ama bu önemli değil önemli olan eşimle huzurum
oda olmazsa ne yapayım evi arabayı altını ne önemi var...
bunu anladım hanımlar..
isyan sen benim idolümdün bu konuda lütfen kendine gel..
mmousee sende ki mantıklı düşünceleri çok beğeniyorum vallahi o kadar akıllıca konuşuyosun ki helal sana
eşin çok şanslı senin gibi bir eşin olduğu için.
sızınde cocugunuz olsun gorucem ben sızı bogazınızda aglama yumruguyla nasıl gezıyorsunuz :S :S
elım kırılsın bır daha yaparsambuarada ılk kez oldu
aılenle gorusmuyolarmı ısyan?
meltemma cıgdem artık gırmıyor canım cok c ok cok nadır
aılenle gorusmuyolarmı ısyan?
meltemma cıgdem artık gırmıyor canım cok c ok cok nadır
artık hayatımın merkezine koymuyorum kimseyi galiba ondan dolayıda, daha güçlü oluyorum olaylar karşısında.meşgale buluyorum kendime de. yani inan tekim ama akşamları yetmiyo. habire yapacak bir işim oluyor.
valla insan ne zaman huzurlu ise bana göre o yaşı en güzel yaşı olur. ben çok şükür huzurluyum. kimseye muhtaç değilim. sağlığım yerinde daha ne isteyim Allah dan.
fazlasında gözüm yok ne altın en para, olması gerektiği kadarına gönlüm razı.
isyancım gecmışı takıp edemedım ama kv le sorunların olduğunu bılıyorum. mevzu aynı sanırım. boşver canım ya artık canını sıkmaya değmez. eşin sneı koruyor mu onunla mutlu musun tamam bıttı o yeter sana. siz artık ıkı kışılık bır aileisniz. salla gıtsın ....
altınmış maltınmış hepınız ısterız bılıyorum hepımız kadınız elımızde değil başkalarında görunce özenırız. ama eşimizle mutluysak bunların onemı yok kı...ınan bızde bır boşanma davası var düğünde takılan takılar yetmış bin cıvarında. ama kızın yaşadıklarını duysanız ağzınız açık kalır. hey gıdı hey neler duyuyorum ben bu ofıste... okadar çirkinki rezillik resmen... hemde kaçarak evlenmış düşünün.... adamsa şerefsiz sapığın tekı çıkmışvtovbe tovbe...davayı yazarken utandık duşunun...demem okı ee noldu o yetmış bınlık takı mutlu etmeye yetmedı şimdi boşanacağı gunu ıple sayıyo kızcağız
isyancım gecmışı takıp edemedım ama kv le sorunların olduğunu bılıyorum. mevzu aynı sanırım. boşver canım ya artık canını sıkmaya değmez. eşin sneı koruyor mu onunla mutlu musun tamam bıttı o yeter sana. siz artık ıkı kışılık bır aileisniz. salla gıtsın ....
altınmış maltınmış hepınız ısterız bılıyorum hepımız kadınız elımızde değil başkalarında görunce özenırız. ama eşimizle mutluysak bunların onemı yok kı...ınan bızde bır boşanma davası var düğünde takılan takılar yetmış bin cıvarında. ama kızın yaşadıklarını duysanız ağzınız açık kalır. hey gıdı hey neler duyuyorum ben bu ofıste... okadar çirkinki rezillik resmen... hemde kaçarak evlenmış düşünün.... adamsa şerefsiz sapığın tekı çıkmışvtovbe tovbe...davayı yazarken utandık duşunun...demem okı ee noldu o yetmış bınlık takı mutlu etmeye yetmedı şimdi boşanacağı gunu ıple sayıyo kızcağız
laf sokamıyor çünkü eşim izin vermiyor..aksine daha iyi davranıyor...yüzsüz gibi o konuda haklıymış gibi davranıyor..onca hakareti o bana değil benim ailem ona yapmış gibi ailemin adını bile anmıyor..içim acıyor ama kimseye belli etmiyorumo günü hiç unuttamıyorum..dün gece aklıma geldi tam uykuya dalarken...çok canlı idi..anında gözümden yaş geldi..hala etkisindeyim ama derinlere indirmeye çalışıyorum...unutmadım hiçbirşeyi, hiçbir hakareti ama elim kolom bağlı birşey yapamıyorum..eşim üzülmesin diye belli bile edemiyorumm
ya kızlar su cgdm16 nın profılınden dugun salonu fotograflarını gorebılıyorsanız bana lınkleyebılırmısınız? Cok merak edıyorummmoda hıc gırmıyo herald
artık hayatımın merkezine koymuyorum kimseyi galiba ondan dolayıda, daha güçlü oluyorum olaylar karşısında.meşgale buluyorum kendime de. Yani inan tekim ama akşamları yetmiyo. Habire yapacak bir işim oluyor.
Valla insan ne zaman huzurlu ise bana göre o yaşı en güzel yaşı olur. Ben çok şükür huzurluyum. Kimseye muhtaç değilim. Sağlığım yerinde daha ne isteyim allah dan.
Fazlasında gözüm yok ne altın en para, olması gerektiği kadarına gönlüm razı.
ama kadınlar altan almak zorundayız kızlar esler cunku bız aılelerıne kotu davransak ınanın cekmezler yada cok cok azı ceker aılesınden ayrı yasayan ayrı buyumus ayrı okumus bırı olur ancak
ısyancım uzulme
annenlerde elbete gıtmemelı
anennlerın ne sucu varmıs ayrıca
sen cok fedakarsın
ben esım mesım uzulmesın dıye kendımı o sekılde davranmaya zorlayamam yanı yapmaya calısırım ama yapamam yada ılla bır gun anne bana neden boylr yaptın dıye konusunu acardım
çok doğru canım..ben bugüne kadar ne altın dedim ne başka birşey...herkez bilir her konudada güçlü davrandım dik durdum..ama bugün nedense böle bir duygusala bağlandım işte...arada bir içimi boşaltmam gerekiyor galibaa..
ama kadınlar altan almak zorundayız kızlar esler cunku bız aılelerıne kotu davransak ınanın cekmezler yada cok cok azı ceker aılesınden ayrı yasayan ayrı buyumus ayrı okumus bırı olur ancak
ısyancım uzulme
annenlerde elbete gıtmemelı
anennlerın ne sucu varmıs ayrıca
sen cok fedakarsın
ben esım mesım uzulmesın dıye kendımı o sekılde davranmaya zorlayamam yanı yapmaya calısırım ama yapamam yada ılla bır gun anne bana neden boylr yaptın dıye konusunu acardım
canım o çok girmiyor eskdisi gibi
kız turkuaz idolümsün haa
burdaki bayanlar hepniz gayet mantıklı,aklı başındasınız
hepinizi çok seviyorum kuzular yav
inş ilerdede buraya yazdıklarımız güzel şeyler üzerine olur
altın,para,takı,ev vs bunlar hep dünyalık ve insanı her anlamda mutlu eden şeyler değil
madidyatla mutlu olunsa idi benim çevremde neler var ama hepsi ya karısını aldatıyor,ya dövüyor,ya sağık allah korusun onun için evinde kapnı kapayınca mutlu musun iş bitmiş demektir
20 yıllık evli olsanda hayatın merkezinde kendin olmalısın, katılıyorum bu sözünei. kendin multu olmayınca kimseyi mutlu edemezsin, işin sağlığın yerinde çok şükür, ailende yanındaysa
geçmişi tecrübe olarak değerlendirmek lazım arkadaşım.
vıcdanımı rahatlatmam lazım ya S: :S
nasıl vururum onun poposuna ve bacagına ya :26::26::26::26:
özür dilerim anne dedi :S 2,5 yasında ozur dıledı bacagında elımın ızı vardı
benim yerimde olsan yapardın kuzum..dayanırdın eminimmmnese yaaa bugünlük bu kadar duygusallık yeter...nerden geldim ben bu konuya birlmiyorumkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?