Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

sağol kuzum ama ben burdaki herkesin yüreğini nerdeyse biliyorum ve o yüzden hepimizin eşi çok şanslı onu biliyorum

sızınde cocugunuz olsun gorucem ben sızı bogazınızda aglama yumruguyla nasıl gezıyorsunuz :S :S
elım kırılsın bır daha yaparsambuarada ılk kez oldu

belli ilk kez olduğu kuzum..valla iyi hatırlıyorum..oyun oynarken düşmüştüm...annem koşup bir tane yapıştırmıştı...zaten canım acıdu bir tanede annem vurmuştu..ama o da korkmuştu nasıl...annelikte oluo böle şeyler
nem az terlik fırlatmadı bizlere hepsi ıskaladı mı aslaaaaaaaaaaa[/QUOTE]

aılenle gorusmuyolarmı ısyan?

meltemma cıgdem artık gırmıyor canım cok c ok cok nadır

hayır canım...düğünden sonra 1 kez bile aramadı kayınvalidem...annemler bayramda gidelim dediler..ben göndermedim..o gelin aldı onun size gelmesi lazım dedim..saha bana birkez bile annen nasıl diye sormadı...sanki suçlu benim ailem

20 yıllık evli olsanda hayatın merkezinde kendin olmalısın, katılıyorum bu sözünei. kendin multu olmayınca kimseyi mutlu edemezsin, işin sağlığın yerinde çok şükür, ailende yanındaysa
geçmişi tecrübe olarak değerlendirmek lazım arkadaşım.

isyancım gecmışı takıp edemedım ama kv le sorunların olduğunu bılıyorum. mevzu aynı sanırım. boşver canım ya artık canını sıkmaya değmez. eşin sneı koruyor mu onunla mutlu musun tamam bıttı o yeter sana. siz artık ıkı kışılık bır aileisniz. salla gıtsın ....
altınmış maltınmış hepınız ısterız bılıyorum hepımız kadınız elımızde değil başkalarında görunce özenırız. ama eşimizle mutluysak bunların onemı yok kı...ınan bızde bır boşanma davası var düğünde takılan takılar yetmış bin cıvarında. ama kızın yaşadıklarını duysanız ağzınız açık kalır. hey gıdı hey neler duyuyorum ben bu ofıste... okadar çirkinki rezillik resmen... hemde kaçarak evlenmış düşünün.... adamsa şerefsiz sapığın tekı çıkmışvtovbe tovbe...davayı yazarken utandık duşunun...demem okı ee noldu o yetmış bınlık takı mutlu etmeye yetmedı şimdi boşanacağı gunu ıple sayıyo kızcağız

güzel örnek vermişsin canım aynen öyle bugünlerimizin kıymetini bilip şükretmek lazım

hepimiz düğün aşamasında benzer sorunları yaşıyoruz, beterin beterini düşünüp avunmalıyız aslında.

Arkadaşlar 3 Günlük Dünya İçin Değer Mi Yaaaa. Kimse Unutmasın ki Hayatta En Değerli Varlığınız Kendinizsiniz.

ya kızlar su cgdm16 nın profılınden dugun salonu fotograflarını gorebılıyorsanız bana lınkleyebılırmısınız? Cok merak edıyorummm oda hıc gırmıyo herald

canım o çok girmiyor eskdisi gibi

kız turkuaz idolümsün haa
burdaki bayanlar hepniz gayet mantıklı,aklı başındasınız
hepinizi çok seviyorum kuzular yav
inş ilerdede buraya yazdıklarımız güzel şeyler üzerine olur
altın,para,takı,ev vs bunlar hep dünyalık ve insanı her anlamda mutlu eden şeyler değil
madidyatla mutlu olunsa idi benim çevremde neler var ama hepsi ya karısını aldatıyor,ya dövüyor,ya sağık allah korusun onun için evinde kapnı kapayınca mutlu musun iş bitmiş demektir

ama kadınlar altan almak zorundayız kızlar esler cunku bız aılelerıne kotu davransak ınanın cekmezler yada cok cok azı ceker aılesınden ayrı yasayan ayrı buyumus ayrı okumus bırı olur ancak
ısyancım uzulme
annenlerde elbete gıtmemelı
anennlerın ne sucu varmıs ayrıca
sen cok fedakarsın
ben esım mesım uzulmesın dıye kendımı o sekılde davranmaya zorlayamam yanı yapmaya calısırım ama yapamam yada ılla bır gun anne bana neden boylr yaptın dıye konusunu acardım

çok doğru canım..ben bugüne kadar ne altın dedim ne başka birşey...herkez bilir her konudada güçlü davrandım dik durdum..ama bugün nedense böle bir duygusala bağlandım işte...arada bir içimi boşaltmam gerekiyor galibaa..

benim yerimde olsan yapardın kuzum..dayanırdın eminimmm nese yaaa bugünlük bu kadar duygusallık yeter...nerden geldim ben bu konuya birlmiyorumkii

kuzum aslında bısey dıyımmı mesela sen set ıcın dıretmıstım tamam ben bana yapılmadı demıyorum hıc bısey yapmadılar degıl ama bıze harbıden 15 -18 bın gıbı bır borc kaldı
desmek ıstemıyrum cunku sınır oluyorum alabılırlerdı cunku neyse
ben hıc bısey ısteyemedım sen dırettın ve aldın
ama senın ıstedıgın muhtelemen sen hıcbısey demeden kendılerınden bırsey yapmaları elbette en dogrusu budur
en ıyısıde
bak hepınıze bohca yapıldı bızede hıc yapılmadı belkıde kyananm hep aynı seylerı gıyıyorumd ıye alıyor
esımın 2 tane uzun kollu sweete var ınanamıyorsunuzdur emınım ben :26: yanı benımde bı cok seyım eksıktı tamma altın bılezık 4 tane aldılar bıde set aldılar
ama onun dısında bız dugun sonrası onlara tepsılerle bohca goturduk hepsıne copaptan gomlege hırkaya kadar
cerez tabakları meyve tabakları baklavalar
halalarına yengelerıne hepsıne
onlar hıc bısey yapmadılar
aılemıde gecıyorum evet cok alıyor kaynanam ama herhalde o eksıklıgı kapatıyor bılemıyorum
ya bısey alması umurumda degıl ıyıd avranıyor kadın bana
ama benım 2 eltım olcak bunu da onceden demıstım
onlar muhtemelen ıstıcekler o zaman ben uzulucem herhalde :26:

sende çok fedakarsın canım,

eflinam idolün müyüm. ay yerim seni. düşe kalka öğrendik işte bunları cnm. inş siz sadece duyarak tecrübe edinin. ders çıkarın. valla biz dünyada kiracıyız bunu bilincine varınca hayat daha bi kolay oluyor. hayatımda hırsı çalışmakta, başarılı olmakta okumakta yaptım. para vs gibi şeyler zaten çalışınca Rabbim nasip ediyor. gönlüm rızkım neyse ona razı. ev istiyorum ama inan olmazsa da olmaz diyorum. kimseye muhtaç olmadan yaşayayımda diğerleri tefferuat canım. çok şükür Rabbim e gözümde gönlümde tok.

gofretto annem hayatta değil cnm malesef, çok şükür babam yanımda buna da şükür. zaten diğer kişilerin artık önemide yok hayatımda.benim canımı Allah verdi, büyük konuşmayayımda bir kulunda buna eziyet etmesine gücüm yettikcede izin vermedim vermicem. yanımda olmak isteyen ya adam gibi olur, yada yoluna bakar.

vıcdanımı rahatlatmam lazım ya S: :S
nasıl vururum onun poposuna ve bacagına ya :26::26::26::26:
özür dilerim anne dedi :S 2,5 yasında ozur dıledı bacagında elımın ızı vardı

ayy canım lütfen ama sen çok iyi bir annesinn kuzummmm
oğlun çokk çokk şanslıı maşallahh
bidaha yapmazsın olur biter
akşam eve giderken oğluşuna sevdiği bişeyi al gönlü olur sevinir
bu arada oğlun ne kadarda tatlı maşallah canım okut oğluna

benim yerimde olsan yapardın kuzum..dayanırdın eminimmm nese yaaa bugünlük bu kadar duygusallık yeter...nerden geldim ben bu konuya birlmiyorumkii

ya herkez kendıne gore bıseylerı altan alıyordur guzeller
soylenen soylenmeyen cok sey vardır herkezde
bendede
ama ben kıncı bırı degılım aksıne cok duygusalım senın masallahın var ıyısın senden ıyısını bulamazmıs o kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…