Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

o seti istememin nedeni kayınvalidem 1 kuruş bize birşey yapmadı..bilezik falanda yok..bari set alsın dedim ve ilk kez birşeye direttim..onda da beni götürmedi set almaya gitmiş kendi kafasına göre almış..neyseki benim zevkime uygun... eğerki ev eşyalarımıza 1 kuruş yardım etse idi o setide istemezim..bir set birde 10 gr bilezik..koskoca kauınvalidenin gelinine yaptığı bu kadar

senınde esın uc kardes galıba dımı?

onlar bekarmı hepsı

sonradan cok vurur kafasını duvarlara kızım bak ben bıle katlanmazdım dıyorum her gelın senın gıbımı cıkacak sanıyor acaba kaynanan :26: eger sonrakınede boyle bısey yapsın cıdden harbıden goruyorum su gorumda nelerı nelerı var oyle dıslı bır kıza denk gelırse ve aıleye gosterırler kac bucaktan kacacagını gerçekten

bizde eşimin ailesine bohçalar yaptık, hepsi tek taraflı oldu onlar hiç bir şey yapmadılar, ve ben daha önce evlat evlendirdikleri için herşeyi biliyorlardır diye hiç bir şey sölemedim, ailemde ses çıkartmadı onlar kendilerine layık olanı yapar durumları müsait diye, ailemin görgülü davranışlarını kullanarak bohça set, yapmadılar,, ama bunların hiç birisi beni üzmedi evimde huzurum olsun yeter dedim, benden 1 yıl önce sevgili görümcem evlenmişti, bana yapmaya gerek görmediklerini kendi kızlarına yaptırmışlar, yapılmayanlar içinde arkalarından bir sürü söylendiler, benları görünce üzüldüm sadece, eşimin ailesi saygıda kusur etmiyorum asla, ama bana verilen değer kadar değer görüyorlar, Ben Allaha havale ediyorum.

nesaj tekrarıııııııııııı

Son düzenleme:

isyanımm canım artık üzme kendini herşey yoluna girecek sen kocanla mutlu olmaya bak elbette yaşadıkların çok üzücü olaylar ama şunuda unutma kuzum her güzelin bir kusuru vardır
derdi veren mevlam dermanıda verir canım üzme kendini canım arkadaşımm

turkuaz8
canım bayılıyorum senin bu nasihatlerine sözlerine

işte benimde beklediğim şey bu...düğünün 1 hafta öncesinde olan o olydan sonra eşime söledim..şimdi sustum..ama zamanı gelince konuşcam dedi..o zaman ne zamanı diye sordu..kardeşlerinden hangisi daha önce evlenirse o geline nasıl davranılırsa ona göre konuşcam dedim. eşimde o zaman gelsin bende konuşcam sana gerek kalmıcak dedi..

Rabbimden en büyük duam öle bir gelin gelsinki benim hiçbirşey sölememe gerek kalmadan kayınvalidem desin..isyanın kıymetini bilememişiz diye...en büyük duam buu :26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
bende benı saymıyorlar demıstım hatırlıyorsunuz dımı
annem demıstı hatta bısey olmustu senın 2çevlılıgın oldugu ıcın onemsemıyorlar demıstı :S
suan hıc bır sıkıntı olmasada bu boyle bılıyorum

ya bırde nıyet onemlı. mesela bılıyosunuz eşimin annesının babasını taktığı bılezıklere kadar eşim aldı beraber odedık parasını setde aynı. yanı aslında kaynanamlar bışey takmadı bana. ama takmadı değil takamadılar bılıyorum. çunku çeyızıme nevresimler, masa ortulerı dıktırdıler bısuru şey aldılar çok uğraştılar emınım guçlerı yetseydı bılezıkde alırlardı kendılerı oderlerdı daha doğrusu. neyse sağlık olsun maddı guçleri yetmedi. ama benı sevdiklerını bılıyorum o yetıyor. ha sevmeselerdi anlaşamasaydık benım ailemle sorunları olsaydı asla susmazdım şimdi isyana sallama boşver diyorum ama ben cazgır gelınım herkesı bozar atardım valla
sende setı ıstemekle ıyı yapmışsın cnm senınkıler yapamadı değil yapmadılar cunku. zaten ıstemek lazım. şimdiki aklım olsaydı bende bozdurulacak bılezık yerıne nişanda kelepçe felan isterdim. bozulmasın kı takayım... ah ah kafama edeyım

bende sana baylıyorum fıstık hayat acı ama çok şey öğretti canım. Ama en güzelide her durumda şükür etmeyi çok iyi öğrendim. önemli olanda bu.bu dünya gelip gecici öbür dünya baki olan.

isyan sen hiç merak etme kuzum Rabbim ona senin vereceğin cvp dan çok daha etkili cevabı verecektir.senin ki geçer ama Allah öyle bişi yaşatırki ona ömür boyu unutamaz.

takmamak - takamamak insanı düşündüren ve üzen kriterler bunlar..

sende yeri gelince onları sayma tatlımm

yaaa bazen bende kendime ne kadar sabırlıymışım ben diyorum..hatta bunu annem halam bile dedi..düğünden 1 hafta önce bbam ayrıl benim sabrım kalmadı dedi..sendeki sabır ne çatlamadımı dedi..o an ben bile şaşırdım kendime
bizimkinin durumu vardı..sırf para istemeyelim diye gidiğ kredi çekip 15000'e araba aldı..Allah biliyor yaa o araba onlardan kötü bir şekilde çıkmaz inş..beni bu sııntıya düşürdüler ya suçsuz insanların ini canı yanmazz :26::26::26:Rabbim büyükkk :26::26::26:

benim kv bişey yapmadı anlattım ya size zamanında yaptık diye gösterdikleri hrşeyi biz yaptık. düğündede kıytırık bir bilezik taktı o kadar gr falan hak getire amannnn hiç umrumda bile değil valla

,
Rabbim büyük canım ben biliyorum cezalarını bulacaklar..Rabbim bana bırakmayacakkk :26::26:
ısyan ıcımı karartın annnn
ü

ayyyhhh valla bende daraldımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…