- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.611
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.461
kuzum aslında bısey dıyımmı mesela sen set ıcın dıretmıstım tamam ben bana yapılmadı demıyorum hıc bısey yapmadılar degıl ama bıze harbıden 15 -18 bın gıbı bır borc kaldı
desmek ıstemıyrum cunku sınır oluyorum alabılırlerdı cunku neyse
ben hıc bısey ısteyemedım sen dırettın ve aldın
ama senın ıstedıgın muhtelemen sen hıcbısey demeden kendılerınden bırsey yapmaları elbette en dogrusu budur
en ıyısıde
bak hepınıze bohca yapıldı bızede hıc yapılmadı belkıde kyananm hep aynı seylerı gıyıyorumd ıye alıyor
esımın 2 tane uzun kollu sweete var ınanamıyorsunuzdur emınım ben :26: yanı benımde bı cok seyım eksıktı tamma altın bılezık 4 tane aldılar bıde set aldılar
ama onun dısında bız dugun sonrası onlara tepsılerle bohca goturduk hepsıne copaptan gomlege hırkaya kadar
cerez tabakları meyve tabakları baklavalar
halalarına yengelerıne hepsıne
onlar hıc bısey yapmadılar
aılemıde gecıyorum evet cok alıyor kaynanam ama herhalde o eksıklıgı kapatıyor bılemıyorum
ya bısey alması umurumda degıl ıyıd avranıyor kadın bana
ama benım 2 eltım olcak bunu da onceden demıstım
onlar muhtemelen ıstıcekler o zaman ben uzulucem herhalde :26:
o seti istememin nedeni kayınvalidem 1 kuruş bize birşey yapmadı..bilezik falanda yok..bari set alsın dedim ve ilk kez birşeye direttim..onda da beni götürmedi set almaya gitmiş kendi kafasına göre almış..neyseki benim zevkime uygun...eğerki ev eşyalarımıza 1 kuruş yardım etse idi o setide istemezim..bir set birde 10 gr bilezik..koskoca kauınvalidenin gelinine yaptığı bu kadar
kuzum aslında bısey dıyımmı mesela sen set ıcın dıretmıstım tamam ben bana yapılmadı demıyorum hıc bısey yapmadılar degıl ama bıze harbıden 15 -18 bın gıbı bır borc kaldı
desmek ıstemıyrum cunku sınır oluyorum alabılırlerdı cunku neyse
ben hıc bısey ısteyemedım sen dırettın ve aldın
ama senın ıstedıgın muhtelemen sen hıcbısey demeden kendılerınden bırsey yapmaları elbette en dogrusu budur
en ıyısıde
bak hepınıze bohca yapıldı bızede hıc yapılmadı belkıde kyananm hep aynı seylerı gıyıyorumd ıye alıyor
esımın 2 tane uzun kollu sweete var ınanamıyorsunuzdur emınım ben :26: yanı benımde bı cok seyım eksıktı tamma altın bılezık 4 tane aldılar bıde set aldılar
ama onun dısında bız dugun sonrası onlara tepsılerle bohca goturduk hepsıne copaptan gomlege hırkaya kadar
cerez tabakları meyve tabakları baklavalar
halalarına yengelerıne hepsıne
onlar hıc bısey yapmadılar
aılemıde gecıyorum evet cok alıyor kaynanam ama herhalde o eksıklıgı kapatıyor bılemıyorum
ya bısey alması umurumda degıl ıyıd avranıyor kadın bana
ama benım 2 eltım olcak bunu da onceden demıstım
onlar muhtemelen ıstıcekler o zaman ben uzulucem herhalde :26:
turkuaz ve moon sizi ne zaman görücez şekerler
senınde esın uc kardes galıba dımı?
onlar bekarmı hepsı
sonradan cok vurur kafasını duvarlara kızım bak ben bıle katlanmazdım dıyorum her gelın senın gıbımı cıkacak sanıyor acaba kaynanan :26: eger sonrakınede boyle bısey yapsın cıdden harbıden goruyorum su gorumda nelerı nelerı var oyle dıslı bır kıza denk gelırse ve aıleye gosterırler kac bucaktan kacacagını gerçekten
o seti istememin nedeni kayınvalidem 1 kuruş bize birşey yapmadı..bilezik falanda yok..bari set alsın dedim ve ilk kez birşeye direttim..onda da beni götürmedi set almaya gitmiş kendi kafasına göre almış..neyseki benim zevkime uygun...eğerki ev eşyalarımıza 1 kuruş yardım etse idi o setide istemezim..bir set birde 10 gr bilezik..koskoca kauınvalidenin gelinine yaptığı bu kadar
senınde esın uc kardes galıba dımı?
onlar bekarmı hepsı
sonradan cok vurur kafasını duvarlara kızım bak ben bıle katlanmazdım dıyorum her gelın senın gıbımı cıkacak sanıyor acaba kaynanan :26: eger sonrakınede boyle bısey yapsın cıdden harbıden goruyorum su gorumda nelerı nelerı var oyle dıslı bır kıza denk gelırse ve aıleye gosterırler kac bucaktan kacacagını gerçekten
turkuaz ve moon sizi ne zaman görücez şekerler
ben ekledim de sana denk gelmedi demek.
isyanımm canım artık üzme kendini herşey yoluna girecek sen kocanla mutlu olmaya bak elbette yaşadıkların çok üzücü olaylar ama şunuda unutma kuzum her güzelin bir kusuru vardır
derdi veren mevlam dermanıda verir canım üzme kendini canım arkadaşımm
turkuaz8
canım bayılıyorum senin bu nasihatlerine sözlerine
kızlar konu dağılsın diye mooonnnn hani resim koycaktın sen kuzum
merak ediyorummm sen kaldın galiba tek resim koymayan
ya bırde nıyet onemlı. mesela bılıyosunuz eşimin annesının babasını taktığı bılezıklere kadar eşim aldı beraber odedık parasını setde aynı. yanı aslında kaynanamlar bışey takmadı bana. ama takmadı değil takamadılar bılıyorum. çunku çeyızıme nevresimler, masa ortulerı dıktırdıler bısuru şey aldılar çok uğraştılar emınım guçlerı yetseydı bılezıkde alırlardı kendılerı oderlerdı daha doğrusu. neyse sağlık olsun maddı guçleri yetmedi. ama benı sevdiklerını bılıyorum o yetıyor. ha sevmeselerdi anlaşamasaydık benım ailemle sorunları olsaydı asla susmazdım şimdi isyana sallama boşver diyorum ama ben cazgır gelınım herkesı bozar atardım valla
sende setı ıstemekle ıyı yapmışsın cnm senınkıler yapamadı değil yapmadılar cunku. zaten ıstemek lazım. şimdiki aklım olsaydı bende bozdurulacak bılezık yerıne nişanda kelepçe felan isterdim. bozulmasın kı takayım... ah ah kafama edeyım
bende benı saymıyorlar demıstım hatırlıyorsunuz dımı
annem demıstı hatta bısey olmustu senın 2çevlılıgın oldugu ıcın onemsemıyorlar demıstı :S
suan hıc bır sıkıntı olmasada bu boyle bılıyorum
ya bırde nıyet onemlı. mesela bılıyosunuz eşimin annesının babasını taktığı bılezıklere kadar eşim aldı beraber odedık parasını setde aynı. yanı aslında kaynanamlar bışey takmadı bana. ama takmadı değil takamadılar bılıyorum. çunku çeyızıme nevresimler, masa ortulerı dıktırdıler bısuru şey aldılar çok uğraştılar emınım guçlerı yetseydı bılezıkde alırlardı kendılerı oderlerdı daha doğrusu. neyse sağlık olsun maddı guçleri yetmedi. ama benı sevdiklerını bılıyorum o yetıyor. ha sevmeselerdi anlaşamasaydık benım ailemle sorunları olsaydı asla susmazdım şimdi isyana sallama boşver diyorum ama ben cazgır gelınım herkesı bozar atardım valla
sende setı ıstemekle ıyı yapmışsın cnm senınkıler yapamadı değil yapmadılar cunku. zaten ıstemek lazım. şimdiki aklım olsaydı bende bozdurulacak bılezık yerıne nişanda kelepçe felan isterdim. bozulmasın kı takayım... ah ah kafama edeyım
ben görmedim seni merak ettim
eklermisin
,bende sana baylıyorum fıstıkhayat acı ama çok şey öğretti canım. Ama en güzelide her durumda şükür etmeyi çok iyi öğrendim. önemli olanda bu.bu dünya gelip gecici öbür dünya baki olan.
isyan sen hiç merak etme kuzum Rabbim ona senin vereceğin cvp dan çok daha etkili cevabı verecektir.senin ki geçer ama Allah öyle bişi yaşatırki ona ömür boyu unutamaz.
üısyan ıcımı karartın annnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?