- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #27.481
sende yeri gelince onları sayma tatlımm
yaaa bazen bende kendime ne kadar sabırlıymışım ben diyorum..hatta bunu annem halam bile dedi..düğünden 1 hafta önce bbam ayrıl benim sabrım kalmadı dedi..sendeki sabır ne çatlamadımı dedi..o an ben bile şaşırdım kendime
bizimkinin durumu vardı..sırf para istemeyelim diye gidiğ kredi çekip 15000'e araba aldı..Allah biliyor yaa o araba onlardan kötü bir şekilde çıkmaz inş..beni bu sııntıya düşürdüler ya suçsuz insanların ini canı yanmazz :26::26::26:Rabbim büyükkk :26::26::26:
benim kv bişey yapmadı anlattım ya size zamanında yaptık diye gösterdikleri hrşeyi biz yaptık. düğündede kıytırık bir bilezik taktı o kadar gr falan hak getireamannnn hiç umrumda bile değil valla
,
Rabbim büyük canım ben biliyorum cezalarını bulacaklar..Rabbim bana bırakmayacakkk :26::26:
ü
ayyyhhh valla bende daraldımmmmm
takmamak - takamamak insanı düşündüren ve üzen kriterler bunlar..
benı kendıme getır
ama sakın konuyu asure ve yemege getırme
sersem oldum
salla salllaaaa
bu akşam menüm değişti ulennnnnn....annemle 1 çuval patates almışlar bize..hemen icraaate geçelim...kumpir yapıcam akşam..patates kızartcammm...ıohhhhhhhhkocamla keyif çatıcam...temizlikte yapıcaktım sallaaa kayınvalideye gidelim demiştim aslaaaaa
KARŞINIZDA GÜÇLÜ KADIN ÖRNEĞİ ARKADAŞLLLARRR
sen sevdiğin adam için katlandın iyi de yaptın tebrik ederim seni arkadaşım
salla salllaaaa
bu akşam menüm değişti ulennnnnn....annemle 1 çuval patates almışlar bize..hemen icraaate geçelim...kumpir yapıcam akşam..patates kızartcammm...ıohhhhhhhhkocamla keyif çatıcam...temizlikte yapıcaktım sallaaa kayınvalideye gidelim demiştim aslaaaaa
bız bu aksam 10da mac ızlemeye gıdıcez kuzenın catısına
komur sobası gumbur gumru yanıyor
ama catı dedıysek oyle dayalı doselı degıl koy usulu dııvan fılan var
esım cıger yapıcaktı benımde
bende dun pasta yaptıydım ne oldu la hıcte arastırmadım hadı gıdeyımde tarıf aldıgım kıza sorayım
o seti istememin nedeni kayınvalidem 1 kuruş bize birşey yapmadı..bilezik falanda yok..bari set alsın dedim ve ilk kez birşeye direttim..onda da beni götürmedi set almaya gitmiş kendi kafasına göre almış..neyseki benim zevkime uygun...eğerki ev eşyalarımıza 1 kuruş yardım etse idi o setide istemezim..bir set birde 10 gr bilezik..koskoca kauınvalidenin gelinine yaptığı bu kadar
anaaaa akşam maç var demiiii...eşim sölemişti yarın maç var bak izleyecem şimdiden sölüorum diyeeee...amaninnnnnn benim plan yattıı...neyse bende maç izlerimm...abuk subuk bağırırım stres atarımmmm
salla salllaaaa
hiçççç canımmma aşure istemiyor...şu anda pisss bir şekilde akşam eve gidip eşimle sinema izleyesim geldi..film bulayım benn
sızde varmı mac kanalı
offf benim menüm bilem yok bıktım her akşam ne pişiricem derdindennnn
kuzum sen evinin resimlerini eklicektin çiçek desenli örtülerini göremedimben görmedim seni merak ettim
eklermisin
bende sana baylıyorum fıstıkhayat acı ama çok şey öğretti canım. Ama en güzelide her durumda şükür etmeyi çok iyi öğrendim. önemli olanda bu.bu dünya gelip gecici öbür dünya baki olan.
isyan sen hiç merak etme kuzum Rabbim ona senin vereceğin cvp dan çok daha etkili cevabı verecektir.senin ki geçer ama Allah öyle bişi yaşatırki ona ömür boyu unutamaz.
salla salllaaaa
sende bu konudan sıkıntılısın galıba cnm
o seti istememin nedeni kayınvalidem 1 kuruş bize birşey yapmadı..bilezik falanda yok..bari set alsın dedim ve ilk kez birşeye direttim..onda da beni götürmedi set almaya gitmiş kendi kafasına göre almış..neyseki benim zevkime uygun...eğerki ev eşyalarımıza 1 kuruş yardım etse idi o setide istemezim..bir set birde 10 gr bilezik..koskoca kauınvalidenin gelinine yaptığı bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?