Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

KARŞINIZDA GÜÇLÜ KADIN ÖRNEĞİ ARKADAŞLLLARRR
sen sevdiğin adam için katlandın iyi de yaptın tebrik ederim seni arkadaşım

benim kv bişey yapmadı anlattım ya size zamanında yaptık diye gösterdikleri hrşeyi biz yaptık. düğündede kıytırık bir bilezik taktı o kadar gr falan hak getire amannnn hiç umrumda bile değil valla

salla salllaaaa

bu akşam menüm değişti ulennnnnn....annemle 1 çuval patates almışlar bize..hemen icraaate geçelim...kumpir yapıcam akşam..patates kızartcammm...ıohhhhhhhh kocamla keyif çatıcam...temizlikte yapıcaktım sallaaa kayınvalideye gidelim demiştim aslaaaaa

bız bu aksam 10da mac ızlemeye gıdıcez kuzenın catısına
komur sobası gumbur gumru yanıyor
ama catı dedıysek oyle dayalı doselı degıl koy usulu dııvan fılan var

esım cıger yapıcaktı benımde
bende dun pasta yaptıydım ne oldu la hıcte arastırmadım hadı gıdeyımde tarıf aldıgım kıza sorayım

benmde kayınvalidmegil gecen getirdiler bir çuval patatets bir çuval soğan 3 kilo kurufasulye bir 5 kg bidoen turşu kavun allah var şimdi iyiyiz kayınvademle saolsun tarhan getirmiş

akşam ben yaptım patates kabak tatlısı yoğurt çorbaaaaaaa

anaaaa akşam maç var demiiii...eşim sölemişti yarın maç var bak izleyecem şimdiden sölüorum diyeeee...amaninnnnnn benim plan yattıı...neyse bende maç izlerimm...abuk subuk bağırırım stres atarımmmm

isyancım,

eşimin ailesi set yatırımlık olmaz diye almadılar, annem ve babam setsiz olmaz düşüncesiyle beğendiğim modeli aldı,

görümcem gördüğünde s"enin setin benimkinden güzelmiş" dedi, onun setini eşinin ailesi aldı birde..

offf benim menüm bilem yok bıktım her akşam ne pişiricem derdindennnn

ben görmedim seni merak ettim
eklermisin
kuzum sen evinin resimlerini eklicektin çiçek desenli örtülerini göremedim
canımsın iyiki aramıza geldinnn

isyanımm alemsin yaaa çok güldüm valla en son söylediğineee

şuan sadece duygusalsın cankım ağır geliyor birşeyler benim kv bana yüzük takmadı hiçbişi yapmadı canı sağ olsun sağlığı yerinde olsun saygım sonsuz ama o kadar kendi seçti bunu takmıyorum ne olcak yaptıkları kendi oğullarına verdikleri değerdi bu kadarmış boşgeçççç yahu herkeste bi duygusallık yenidendoğdum çocuk hata ettimi çok sert olmasada uyarı babında bi tokat atmış olabilirsin kimsede peygamber sabrı yok suçlama kendini daha fazla ....ben hala kıvranmaktayım ya ölüyorum napcam bilmiyorum nefes alırken bile acı çekiyorum

sehker resim ekledim bakabilirsin şimdik

good canım saol canım. gönüller bir burda mühim olan o. bu arada konuları okuyunca herbirimizi ayrı telden çalmışız anacım ne kaynatmışız başım döndü okumaya çalışırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…